Mindkét sziget nagyon-nagyon tetszett ,nekem a Porto Katsiki jobban tetszett mint a Mirtos (a természeti szépsége jobban megfogott) mindkét szigeten aug.-ban voltam,viszont a Lefkádára ki lehetett volna tenni a megtelt táblát.12óra környékétől a nyugati parti strandokra lejutni autóval sok türelmet és erős idegeket igényel.Előnyösebb ugyanebben az időszakban a Kefalónia-i strandok megközelítése, a Mirtoson még dél körül is mindig a parti szakaszon tudtam parkolni.Nálam a Platia Ammos mindent vitt 11 órakor rajtunk kívül 4görög fiatal volt lenn ők sátorban ott aludtak.Skala nagyon tetszett még nekem, többször is voltunk,utólag láttam hogy elfelejtettem fényképezni (1100 képet csináltam)egyébként Nikon d60-nal a 2 alap lencsével (18-55,55-200) készültek a képek mindkét szigeten nem túl profi technika,viszont egy B+W F-PRO cirkulációs pol. szűrőm van ami nagyon jó a csillogásokra,szép eget ad,meg jó kontrasztot is biztosít.
Ha összejön az idén ismét Kefalónia, az időpont tuti júl.15-től aug 1-ig, de csak ez biztos, minden egyéb még problémás.
Ó köszi Melus, rájöttem..nagyon jó szórakozás, és egyre jobban tetszik a hely. Van egy kicsi Tolos hangulata nekem, talán azért mert nem olyan nagy a turistaáradat.
Az avatarom saját ám, tavalyi Hydras kép- csak kis időbe telt, mire sikerült ennyire lekicsinyitenem.
Hoztam tegnap azért az irodából egy Grandos katalógust, hogy ne csak a gépen tudjam nézegetni Kefalóniát...ha igy böngészem, nyilvánvalóbb, hogy menni fogok oda.
Ó köszi Melus, rájöttem..nagyon jó szórakozás, és egyre jobban tetszik a hely. Van egy kicsi Tolos hangulata nekem, talán azért mert nem olyan nagy a turistaáradat.
Az avatarom saját ám, tavalyi Hydras kép- csak kis időbe telt, mire sikerült ennyire lekicsinyitenem.
Hoztam tegnap azért az irodából egy Grandos katalógust, hogy ne csak a gépen tudjam nézegetni Kefalóniát...ha igy böngészem, nyilvánvalóbb, hogy menni fogok oda.