Semmit nem szeretnénk kihagyni,mi amúgy is olyanok vagyunk,hogy mindent látni szeretünk,és sokat szoktunk kirándulni is!Talán idén már picivel nehezebb lesz,mert visszük a most 14 hónapos kislányunkat is!De biztos megoldjuk valahogy! :) Tavaly is vittük nyaralni Horvátországba,de akkor még csak 5 hónapos volt,szóval akkor még nem volt vele semmi gond.De most már megy!Szóval majd együtt fedezzük fel Sarti gyöngyszemeit! :) Most már csak a szállásra leszek kíváncsi,Sula apartman.Térkép szerint a Fő utcáról nyílik és valami suli van a közelében!Háát.....nem tudom,hogy mennyire nyugis környék.Nyílván nem a suli miatt aggódom,hiszem nyár lesz és szünet,hanem a disco miatt. :roll:
Vourvourou tényleg nagyon szép, de nálam a Narancspart lett az aranyérmes
-törölt nick 12762 | #131354 | 2010-04-16 16:16:30 | Válasz a #131351. hsz-ra
Hááát...
nagyon szemetes már a narancspart. Jobb sorsot érdemelne, szerintem ha fizetőssé tennék (pl. üzemeltetné valamelyik cég), akkor nem járna oda olyan "vegyes" társaság, nem lenne dugig csikkel, nejlondarabokkal meg tábortüzek maradványaival.
Tavaly Sartin töltöttünk egy nagyon frankó hetet, motort is béreltünk. Kanyarogtunk a szerpentineken, mígnem rátaláltunk Klimataria beach-re, és megfogadtam hogy idén újra el kell oda mennem. Eddig tök heppi minden, csak már kicsit homályosak az emlékek, hogy merre is mentünk. Próbáltam googlemaps-en rákeresni, de nem a legjobb...nem tudom egyértelműen megállapítani hogy akkor most merre is van, le kell e fordulni valahol vagy nem. Ez lenne az egyik speciális kérdésem, ha tudna valaki esetleg infot, annak nagyon nagyon örülnék. Ja, és még egyvalami : Visszafele Klimatariáról megálltunk egy tipikus görög tavernánál ebédelni, kilátás egy hajókikötőre a magasból...jellegzetes kék fehér székek és falak, de a névre nem emlékszem ! ( Oda is vissza kell mennem !Valakinek valami ötlete hogy hol keressek vagy talán személyes tapasztalata van? )
Köszcsi,
Puszcsi
köszi Tibibaba,
gyerkőc nincs, de tolhatjuk pár napot
és még az jutott az eszembe, hogy szállásoglalás nélkül esetleg el lehet indulni? még június legelején?
Mi tavaly május 29-től voltunk Sartiban. A tenger kicsit még hűvös volt az első napokban, de csak addig "hideg", amíg belemész és megszokja a tested, azaz max. 5 perc. Utána már nem is érzed, hogy hűvös a víz ( nem hideg, csak hűvös! ) Aztán az első hét második felében már érezhető volt a vízen is a folyamatos jó idő és a sok napsütés, szóval simán lehetett fürdeni benne. 2 hetet voltunk, a második héten már eszembe sem jutott, hogy hűvösebb lenne a víz a kelleténél. Egyszóval fürödhető már a tenger.
Szállásfoglalás nélkül még nem mentünk soha.
Volt már valaki úgy? Megosztaná velem, hogy olcsóbban lehet-e úgy szálláshoz jutni és ha igen, akkor milyen áron? Mert tavaly mi nagyon olcsón voltunk, az első hetünk 2 főre csak 9.000.- Ft volt összesen, aztán a második hét 23.000.- Ft.
szia josh!
megkérdezhetem melyik utazási irodával voltatok? ilyen árnak még a közelében sem voltam bár a grandnál nagyon jók az árak, de már nagyon-nagyon helyszűkében vannak.