Nei Pori kivételével mindegyik helyen voltam már, de az apartmanokat nem ismerem, mert nem ezekben laktam.
Vrasna és Olympic Beach nyugis, Stavros és Asprovalta nyüzsgősebb, Sarti és Paralia bulizós.
Korfu zsúfoltabb, Thasszosz sokkal nyugisabb gyönyörű sziget.
Kérdés, Te milyen helyet szeretnél?
Szia Csillag TM!
Mi idén az Aeolus travellel utaztunk. Nem volt különösebb gond és a szállásunk is jó volt. Sartin a Sokratis házban , avagy Ilionisnak is hívják. A busz sofőrök rendesek voltak, bár nem beszéltek magyarul, azért amit kellett megértettük. Odafelé 2o , visszafelé 17 óra alatt jöttek. Igazából nem volt gondunk. Ha ezzel az irodával mentek a buszra mindenképpen hely jegyet vegyetek. Igy biztos.
A Neckermannal voltunk Zakynthoson, Agios Sostison a Hotel Zante Sun-ban. Tetszett a hotel a képek alapján, és mindenképp azon a környéken akartunk lakni, de nekünk már csak spar-tipp szoba jutott, amire azt mondták, hogy ugyanolyan, mint a többi, csak kicsit rosszabb a fekvése. Mivel egész hétre csak 2000 Ft-tal volt kevesebb ez a típusú szoba, úgy gondoltuk, nem zavar ha pl. kicsit zajosabb. Nekünk csak az erkély volt fontos, de arról biztosítottak, hogy van. Na hát a szoba konkrétan az alagsorban volt, terasznak meg kinevezték a szoba előtti közös folyosót! A szoba egy kis rácsos ablakából a kb 1 méterre lévő tűzfalat láttuk. A berendezés messze elmaradt a többi szobától, itt régi, nyikorgó szekrények, műanyag székek voltak. Én próbáltam rákeresni a neten további képekre a hotelről, de nem nagyon voltak, vagy még azok is sokkal jobbak. Nem ért volna meglepetés, ha az iroda korrekt és mutat erről a típusú szobáról is képet, ja, és nem 2000 ft a differencia egy hétre! Mert ilyen áron valószínűleg senki nem foglalna ilyen szobát. De lefotóztunk mindent, hamarosan felrakom a fórumokra, hogy a jövő évi foglalásoknál már mindenki lássa, hogy mi fogja várni, ha oda megy.
Sziasztok!
Mi szeptember közepén utazunk a Dias Zeus utazási irodával Toloba. Azt szeretném megkérdezni, hogy aki busszal volt már velük, nem volt semmi gond? Olyasmire gondolok, hogy családokat nem egy helyre ültettek vagy vmi hasonló?
Nem voltam még velük, csak a Campussal így érdekelnének a tapasztalataitok!
Köszi!
Mónika25 , én bizony ott reklamáltam volna és kértem volna egy másik apartmant.Főleg ha a katalógusban nem ezt mutogatták.
barbeszka : Conti Buszosok között is van Búbóka mint bármerre. A régiek(Jani,Gyuri,Józsi és a fia Márió) tudják mi a dörgés. A családtagokat soha nem ültetik szét az idegenvezetők. Ha van valami jó filmetek, vigyétek. Napos időt kívánok.
barbeszka!
Mi is a Diassal voltunk (ha jól emlékszem a másik topicból, te is a Polydorba mész)
Grand Toursos buszok vittek minket, ezek úgynevezett gyűjtőjáratok. Vagyis Budapesten felszálltunk, és Szegeden volt csere: akik Budapestről mentek, de nem Tolóba, azok átszálltak másik buszra, akik pedig máshonnan jöttek, de Tolóba, felültek. Nekünk nem kellett átszállni. Mindezt egyébként gördülékenyen és profin oldották meg a sofőrök, úgy pakolták be a bőröndöket is, hogy ki tudják szedni az átszállókét stb. Pont annyi szabadidő volt ott (20 perc) amibe belefért a mellékhelyiség használata - külön öröm, hogy most először nem a virágpiacnál álltunk meg a lepukkant kevés mellékhelyiségnél, hanem a Tesco-nál ahol sok és rendezett illemhely volt. Szóval pont egy megállásnyi idő alatt megtörtént a csere, majd mi visszaültünk a helyünkre és mentünk is tovább. Egyébként sehol nem volt gond, bár nálunk a határon ment a szokásos szerb szívózás. De egyébként minden rendben zajlott. Hazafelé pedig szintén nem volt semmi eksztra, mondták mikor érkezik a busz, be lehetett pakolni időben stb. Ha valami kérdésed van, szívesen válaszolok. Egyébként a sofőrök jól mentek, nem voltak különösebben szószátyárok, de mindent elmondtak, amit kellett, tudtuk hol vagyunk, mennyit állunk, mire van lehetőség. Általában három-négy óránként megálltunk.
Ja azt elfelejtettem mondani, hogy mindenkit egymás mellé-mögé ültettek, s nagyjából ugyanazzal a leosztással jöttünk is haza.
Annyi volt, hogy a mögöttünk ülő négy fős baráti társaság közé beültettek két embert, de hát ők simán elcserélték maguk között és ennyi.
Szia Mónika!
Amit leírtál az a Neckermann esetében nem lep meg. Nekünk is volt velük olyan élményünk, ami miatt sohasem fogunk velük utazni. Családunkban is volt, aki Tunéziában, volt, aki Spanyolországban volt velük egyöntetű volt a negatív vélemény. Üzletpolitikájuk: drágán középszerűt! Pénzt a napra, aztán majd csak lesz valahogy. Két iroda van, akikkel nem fogok többé sohasem utazni: a Neckermann és az Aeolus.
Üdv: Josza
Grandtoursnak is akad ultra last minute-je, ha valaki tud ilyen gyors lenni.
11-én kaptam egy emailt tőlük Kefalonia 49900-ért 4 fős apartmanban, 2 fősben 67900 ha jól emlékszem 13-i indulással. Tehát mégis van.....
Süni | #148888 | 2010-08-13 10:20:20 | Válasz a #148877. hsz-ra
Szia Judith77 !
Én úgy látom, hogy ezek az árak szerepelnek a katalógusban, és nem last minute árak. De szerintem még így is teljesen korrekt árak.
Én is kaptam ilyen hirlevelet a Grand Tourstól. Összenéztem az általuk meghirdetett eredeti árral és láss csodát! Ugyan az! Mitől last minute? Persze azt nem mondom, hogy nem korrekt az ár, de a tálalás!?