Már én is nagyon várom, na nem azt hogy hazajöjjek de persze mindenre válaszolok amire csak tudok. meg majd ide írok egy rövid összefoglalót is. csak már telne az a fránya 38 nap
Hadiandi megnéztem a Sarti-s képeid, (a bem. oldalod által). Jaj de ott lennék már. Már vannak ismerős helyek, pedig én még nem voltam... (Látom nagy görög rajongó vagy:))
Szia Gina,
hogy miért ujra sarti? Hát mert nem bírtuk kivárni a nyár végét és akartunk egy kicsit nyaralni. olyan helyen ami nem drága, közel van és szép. hát ezért ujra Sarti. Pont ma nevettünk ezen a párommal, hogy nem goldoltuk volna, hogy ez lesz az első hely, ahová visszatérünk
Az eső, amit a képeken látsz kb. 6 évvel ezelőtt volt (nem is tudom pontosan) és szept. második felében volt. 2-3 nap esett, de nem egész nap. talán 1 nap volt amikor nem lehetett egyáltalán semmit csinálni.
kicsit most is félek az időjárástól, mert még soha nem voltunk ilyenkor nyaralni, de gondolom ha esik is, nem fog lehűlni a levegő.
Sziasztok!
De jó, hogy lassan beindul a szezon, és szinte váltjuk egymást....Nagyon várom az első idei "tudósításokat", persze az utazást még jobban!
Hadiandi! Ne féljetek az időjárástól, biztosan szép idő lesz....CSAK POZITÍVAN!
Egyébként mikor 2008-ban mi voltunk, akkor is volt 1-2 nap, amikor esett az eső, de ez kimerült annyiban, hogy este 7-8körül elkezdte, és valamikor éjszaka elállt. -> Napközben ugyanúgy 30fok meleg volt, éjjel pedig jót aludtunk....
Örömmel tapasztalom, hogy mindenki egyre izgatottabb ahogy közeledik az indulás ideje. Még mindig lassan telik az idő de csak eljő az a nap is.
Irány Sarti !!!
Mi csak a múlt hét végén találtuk ki ezt az utazást és ma fizettem be, de máris nagyon hosszúnak tűnik a várakozás..........de majdcsak eltelik valahogy aztán irány a tenger
Hadiandi! Ezek szerint nyár végén is mentek valahova?
Pikk-pakk eltelik ez az 1 hónap:)
Nekünk még nagyon sok van hátra.
Nem tudom kit kérdeztél, mi egyénileg megyünk (nem utazási iroda), Hajni Apartmanba.
remélem mindenkinek szép időjárás lesz!
Gina,
igen téged kérdeztelek, csak lemaradt az első válaszomból . Hát szeretnénk menni a nyár végén is. egyébként mi mindig akkor megyünk, ez most csak egy hirtelen ötlet volt. mivel nyáron nem tudunk menni soha, igy a nyár végi 2 hetet szétdobtuk 2X1 hétre. talán így jobb az egész. nyaralás szempontjából mindenképp, de szerintem az időjárásban sem fogunk csalódni
Hadiandi, mi is gondolkoztunk már ebben, hogy 2x 1 hét legyen, szezon elején, meg végén, de még maradunk az augusztusi nyaralásnál, ált. akkor szoktunk.
Majd ha visszajöttünk megírom mire jutottam ebben a témában.
De elképesztő, hogy mennyire várom pedig Sarti már egyáltalán nem ismeretlen a számunkra. És jó, hogy vannak helyek, ahová feltétlenül vissza fogunk menni, pl.: AVRA étterem, nagyon jókat kajáltunk ott annak idején és nagyon kedvesek voltak. Vagy természetesen az Ovelix, ami a másik kedvenc volt. És most egy számunkra ismeretlen nyaralást szeretnénk megvalósítani, mégpedig hogy nem csavargunk egyfolytában, hanem végre pihenni menjünk.(nem tudom, ezt be tudjuk e tartani ) persze vourvourou-t nem hagyhatjuk ki
SZIA!Sartiban legalább 100bolt van,ha nem több.Egyáltalán nem drága,és alkudni is lehet.Aszemetről csak annyit hogy az nem véretlenül kerül oda,nyilván kevésbé kultúrált utastársaink eldobják.Sokszor voltam már Sartiban mindig nagyon jól éreztem magam!!!
Sziasztok! Eddig csak olvastam a fórumot (az 1.hozzászólástól), de most lenne egy kérdésem. Mi a Holiday apartmanba megyünk, és ott fizetni kell 50 euró kauciót. Kérdésem, hogy ez mennyire jellemző más apartmanokban? Ha nem találnak problémát a nyaralás végén visszaadják természetesen.
A másik, hogy szeretnék majd robogót bérelni, de még soha nem vezettem. Remélem, hogy lesz lehetőségem még utazás előtt kipróbálni, de mennyire nehéz robogót vezetni? Autót 15 éve vezetek, de motort még soha semmilyet.....
Soha nem voltam még Sartiban, de január óta az összes fotót, infót megnéztem már, tehát már mindenben fel vagyok készülve. Már előre is úgy érzem, hogy a 2. otthonon lesz. )))
Ja és még tengerben sem fürödtem soha, úgyhogy alig várom...
De azért mehetnének gyorsabban is azok a fránya napok...
Sziasztok. Timi