Július 7-én megyünk Zakynthosra, Kalamakiba. A Cavo D'oro szállodát foglaltuk le. Valaki járt már ott? Vagy tudna valaki idei árakat írni.... Csak hogy tudjuk hogy mire számítsunk.
Jó Zakynthos térképet, könyvet keresek. Ötleteket kérek szépen.
Mi kint vettünk Zakynthos térképet. 1:68000-est találtuk megfelelőnek, 3,5 € volt. Szerintem nem pénz érte. Rajta vannak a települések angolul és görögül, ez nagy segítségnek bizonyult azokban a kereszteződésekben,ahol csak görögül volt kiírva mi merre Ja és tényleg igaz,hogy a szembejövők tábláit is sasoljátok,mert nem akartam elhinni,de sokszor tényleg csak egyik irányból vannak táblázva a dolgok
Én egy Zakynthos útikönyvről tudok (már ami csak erről a szigetről szól): Zakynthos - A kelet virága c. könyv. Nem egy óriási durranás, de jóval többet ír a szigetről, mint mondjuk az Útitárs sorozat Görög Szigetek című kötete, vagy mondjuk a Merian Korfu és a Jón szigetek című kiadása.
V
Próbálkozz meg a Freytag&Berndt kiadó Zakynthos térképével.
Nekünk van Peloponnészosz, Barcelona és Bécs térképünk tőlük. Nagyon jó minőségű térképeket lehet náluk kapni.
Zuzana! Nekünk 3 térképünk is volt (egyet vittünk innen, Alexadra könyvesboltban vettük, egyet vettünk kint, egyet pedig kaptunk az autóbérléshez), de még így is igencsak kellett nézegetni a kiírásokat. És volt hogy el is tévedtünk, de nem egy nagy a sziget, nem lehet sokat bolyongani... Mi még az eltévedést is élveztük És segítenek az emberek tájékozódni, aranyosak a szigetlakók
Zakynthoson ketten írták eddig, hogy júliusban, ha két hétre béreljük a robogót 10-11 euro/nap odaadják. Az egyik helyen azt is írták, hogy full biztosítás, odahozzák a hotelhez.
Mindketten azt írták, KIVIHETEM EGY ÉJSZAKÁRA A ROBOGÓT Kefaloniára.
Annyira boldog vagyok
A robogó kompozásának külön ára van, nem autó árban megy. A személy díj körüli összeg volt nekünk 2 éve, de már nem emlékszem a pontos összegre.
én is akarok robogót bérelni, de nem tudom, hogy ott mennyire szigorúan veszik azt, hogy ketten ülnénk rajta, mert a párom fél egyedül robogni.
Kétszemélyesek a motorok,legalábbis a smartnal. A kölcsönzőben egyébként két bukót kaptunk szerintem nem adnák ha nem lehetne. Egyébként meg láttunk 3 embert is egy motoron,úgyhogy emiatt ne izgasd magad:D
szia! mi zakynthoson vettük meg az idegenvezetőtől s Zakynthos, a kelet virága című útikönyvet, nagyon jó, sok érdekesség, sok fotó és térkép is van benne. http://iwiw.hu/ZAKYNTHOS.A.KELET.VIRAGA itt van adatlapja, mi már ismerősök is vagyunk:) az egyik legjobb útikönyv, amit a kezembe fogtam nekünk nagyon tetszik. remélem tudtam segíteni.