Úgy látom a görög utazásaink eléggé egyeznek...
Ugyanis Paralia után nálam is Korfu jött, és én is ott aléltam el teljesen az országtól. Tavaly mindkettőnknek Tolo volt, idén Kefalonia...totálisan azonos lehet az ízlésünk.
Jajj...az a reggeli teraszon bambulás, miközben kel fel a nap, és közeleg a kedvenc cream pie-om (lehet, hogy Neked is ez a kedvenc péksütid?)...ne is emlegesd, már alig várom!
Azért közben volt még egy Zante, és egy Thassos is
A választás pedig sok minden függvénye, többek közt, erősen zsebfüggő
Ezért nem lett idén Kréta, de ami késik, nem múlik
Muszály valamilyen sorrendet felállítani, és hosszú még a listám...
Nálam mindenféle finom péksüti jöhet, még a spenótossal is megalkudtam
Ebben a mesés időben úgy indulnék már..., de majd csak eljön a napja!
Én is számolom a napokat már. Nagyon várom. Mi már 2 éve elhatároztuk, hogy ide megyünk nászútra, aztán majdnem elcsábultam Krétára, de biztos nem fogom megbánni. Többen mondták nekem is, hogy ide el KELL menni.
Ha jól gondolom, én az elsők között leszek, aki megy innen, úgyhogy majd hozom az infókat.
Azt jól teszed! Nekem a nővéremék voltak Krétán,néztem a fotóikat de engem nem fogott meg,
de ami a legrosszabb ,hogy őket sem! Szerintem jó választás volt Kefalonia!
Én sokat olvastam rólla,engem meggyőztek a fórumozók és azok a gyönyörű képek!
Mediterraneo | #181111 | 2012-03-20 20:57:50 | Válasz a #181107. hsz-ra
Szia Mickay,
Boccs az OFf-ért, de nem tudom megállni, hogy ne védjem meg Krétát! Kréta is gyönyörű, csak persze nem mind1, hogy melyik részére megy az ember.
És különben is: a szigetek nem összehasonlíthatóak, mert mindegyik más, más adja a bájukat, másért érdekesek, izgalmasak. Persze az is fontos hogy mit szeretnénk csinálni, mert pl. aki bulizni akar, az ne menjen Kythirára, vagy aki történelmi emlékeket keres, az csalódni fog Milosban, stb.
Medi, maximálisan egyetértek, minden szavaddal!
Krétára nekem egy hónap is kevés lenne, és akkor is csak annyit látnék belőle ami engem a legjobban érdekel.
Vannak olyanok is, akik elutaznak valahová, aztán semmit sem látnak belőle.
Mondjuk, magánügy, hogy ki mit csinál nyaralás alatt, csak utána ne mondjon véleményt arról, amit nem látott!
Távol álljon tőlem,hogy bármi rosszat mondjak Krétáról mivel én nem voltam még sajnos ott!
Valószínű az ő képeik nem voltak túl előnyösek arra, hogy vissza adják a sziget szépségét!
Nézem a fórumokon képeket Krétáról,és hát igen,be kell vallanom tényleg gyönyörű a sziget
Ők igazából Paralián érezték jól magukat,gondolom a nyüzsi miatt!
Megnéztem a fotó albumjaidat és nagyon tetszettek! A legelső Görög nyaralásom Kavalán volt és jó
volt látni a várost újra más szemszögéből is! Thassoson is volt szerencsém eltölteni egy napot, hm,gyönyörű!
Barátokkal,őrült egy nap volt!
Egyetértek veletek 4 évig éltem Krétán ismerem minden porcikáját és imádom
De a mostani életem és munkám Kefaloniához köt és csak biztatni tudok mindenkit mert ez egy nagyon különleges és gyönyörű sziget így saját szemünkkel kell meggyőződni mindenről és élvezni minden itt töltött percet! Sajna komp menetrend még mindíg nincs de amint kijön rögtön rakom fel nektek is. Május elejétől kint vagyok Kefalonián, szeretettel várok mindenkit! ,
Milyen szerencse hogy minden görög sziget más így ezt az országot nem lehet megunni!
Szép napot mindenkinek!
Szia Marcsi!
Mi Augusztus 10-én indulunk Kefaloniára a Hermes 24-ben leszünk! Már nagyon várjuk, és természetesen a találkozást is!
De soká lesz még! De előbb-utóbb el jön a mi időnk is! Szép napot
Szia Melus!
Hát én édesszájú lévén inkább a zöldségmentes sütiket szeretem, de ha egy hétig spenótoson kéne élnem azért, hogy kint lehessek, bevállalnám.
Nem győzök sétálgatni az oldalon, amit a múltkor belinkeltél...
Megnéztem a fotó albumjaidat és nagyon tetszettek! A legelső Görög nyaralásom Kavalán volt és jó
volt látni a várost újra más szemszögéből is! Thassoson is volt szerencsém eltölteni egy napot, hm,gyönyörű!
Barátokkal,őrült egy nap volt!
Szia Mickay!
Örülök, hogy tetszettek a képeim, de ezt már tegnap is írtam lehet, hogy nem olvasol vissza
Thassos is meseszép hely, sok-sok látnivalóval, bőven megérdemel egy nyaralást. Oda is úgy visszamennék, de annyi mindent nem láttam még.
Idén viszont gyanús, hogy kevés lesz a két hét is Kefaloniára, meglátjuk, hogy mi fog beleférni