Sziasztok!
Véleményem szerint meg is fogja érteni és eltekint a jogsi bemutatásának kérésétől. Azonban élve hivatali beosztásával kezdeményez egy tételes vámvizsgálatot melynek nem hinném bárki is örülne éjnek idején. Hisz csak a munkáját végzi?! Jobb a békesség hisz nyaralni megyünk és nem szeretné senki idegeskedéssel kezdeni a szabadságát.
Üdv. Sanyi
ez a baksis dolog hozzátartozik a nyaralási fílinghez a hatalmi korrupció mindenütt jelen van, van ahol nyilvánvalóbb, van ahol kevésbé, de visszatérve eredeti témához, azt akartam mondani, ha le akar venni úgy is levesz, mert a sapka efektus, ha életbe lép akkor...
de 1-2 dolgot tisztába kell tenni: a BBP biztosítás Szerbiába, és Macedoniába kötelező, ha nem kérik akkor is, mert így védik a kötelező segítségnyújtás fedezetét baleset esetén, ne az álamnak keljen fizetni, de a NK jogsi ami addig érvényes csak amíg az "eredeti" is nem kötelező, de... most ha él a sapek efi. akkor...
a kiegészítő felszerelések meg mindenkinek a maga érdeke is az olókészülék meg 1300-1500Ft között már kapható a HOMASITA árúházba,is
érdekes soha nem hallottam, hogy a labanc határőrök+rendőrök ilyan meg olyan szenyák lennének amikor a hóláncot kérik.
a korrupt rendőrökről+határőrökről mi Magyarok meg sajnos jobb, ha hallgatunk és szégyeljük magunkat, de ez egy más topik, nem akarok ide rondítani
Ennek ellenére gondolkozok,hogy kiváltsam,mert ez csak egy indok nekik a lehúzásra. Szóval kicsit bosszantó,ez a dolog és biztos vagyok benne,hogy kitalálnak valami újat,ha esetleg sok mindenki kiváltja a nk jogsit.
figyüsz ez a sapka effektus, ha akar úgy is lehúz ezt mondtam, de ha akar akkor jobban jársz, ha 5€ kiperkálsz, mint ha szétszednék a vámosok a motyót és akkor sem kerül többe mint ha kiváltod, így legalább megvan az indoka és nem kell neki új kifogáson törni az fejét
-törölt nick 12762 | #109314 | 2009-07-14 14:30:59 | Válasz a #109309. hsz-ra
Igaz, csak egy ok a lehúzásra a nk jogsi... de nem adom meg nekik a lehetőséget.
Kedves kristin1, annyit kérnék Tőled, hogy legközelebb próbáld már meg pontosan lemásolni a nickemet, köszi
hello mindenkinek.
Mi jövőhét csütörtök megyünk Vrasnára. Péntek reggeltől azaz 24 től vagyunk ott 12 éjszakát. Valaki esetleg megy Görögbe ebbe az időpontba?
Mi két kocsival megyünk.
Lusta voltam vissza olvasni biztosan már ki vagytok a kérdéstől de létszíves válaszoljatok rá hogy mennyibe vannak a autópálya díjak Szerbiába.
tavaly ha jól emlékszem akkor 4- 5 euro volt.Mennyi fizető kapu van a Szerbeknél?2-3?
Báró | #109325 | 2009-07-14 15:05:05 | Válasz a #109324. hsz-ra
most látom hogy érvényes a szebeknél a 4-5-8-2,5 macadonoknál 1-,2-1
A szerb 2-es kapuhoz 5 eu-t írtál (sztem el lett írva), mert csak 3 eu-t fizettem.
A macedon 2-es kapunál oda és vissza is csak 1-1 eu-t fizettem (vissza út júl. 11.). Ráadásul oda fele 2 eu-t adtam, amiből vissza adott 1 eu-t.
Amúgy nagyon jó a lista, de ha már ilyen jót csináltál, beleírhatnád az A2-E90-et is. Az A1-E75 és A2-E90 közös szakasz elválásánál van most egy kapu, ahol 2 eu a díj. Ez ugye a Korfura vagy Pargára utazóknak jönne jól. Az autópálya készen van (majdnem teljesen) Igoumenitsa-ig.