Szerintem egyiknek se higgy! Azt se tudják 2 nap múlva milyen idő lesz, nem hogy egy hét múlva.
Szerintem nagyon rossz idő nem lesz ott lent délen. Én még nagyon rossz időt sosem fogtam ki Görögországban.
Volt, hogy 2-3 órán át ömlött az eső, aztán elmentek a felhők, kisütött a nap és mintha nem lett volna előtte vihar. Megint 35 fok volt, szikrázó napsütéssel.
Igaz, hogy még ilyen korán sosem voltam nyaralni, általában augusztus végén szoktunk menni.
Esetleg Ágit kérdezd meg, bár ő sem tudhatja, hogy mi lesz egy hét múlva.
Andra | #135022 | 2010-05-19 14:40:46 | Válasz a #135020. hsz-ra
Csutek!
Ez alapján nem túl biztató ott az idő.
Szegény miha, most biztos kétségbeesik.
Miha, szerintem higgy az accouweather-ben, ott egész szép időt mutat.
Szombatra 25 fokot ígér Argos környékére. Hétfőre már 28 fokot. Engem a víz hőmérséklete jobban aggaszt. Az a 16-19 fok igencsak hűs.
Andra | #135030 | 2010-05-19 15:25:07 | Válasz a #135026. hsz-ra
Engem többek közt ez tartott eddig még vissza attól, hogy ilyen korán menjek nyaralni.
Mármint a víz hőfokáról beszélek.
De legalább nem fogtok megsülni, mert az se jó, ha megfulladsz a melegtől.
Mi úgyis csak 9 nap múlva indulunk. Addig még melegedni fog. Előszezonban most megyek másodszor nyaralni. Csak 800 km-t autóztunk akkor, és kb. 22 fokos volt a víz. Azt hittem, ha délebbre megyek, akkor melegebb lesz. De ez most nem az én évem.
Andra | #135037 | 2010-05-19 15:42:30 | Válasz a #135035. hsz-ra
9 nap alatt még rengeteget javulhat az idő is és a víz is.
Még ne keseredj el Csutek!!!!
A múltkor Ági azt írta, hogy már fürödtek a tengerben.
Minden most, vagy hamarosan induló emberkének, csapatnak, csodás nyaralást, remek időt kívánok tiszta szívemből. Josza, ha már úgyis jóban vagy Zeusszal, akkor nem kérnéd meg, 16 nap múlva kb.20-21 fokos tengert és 30 fok meleget szeretnék?
Mégegyszer nagyon jó utat, vigyázzatok magatokra
Puszillak benneteke Katonalány Era
Josza, nagyon köszönöm a protekciót Zeusznál!! Egy ilyen sosem árthat, úgyhogy diszkréten ugyan, de légy szives, kérj egy kis segítséget nekünk!!
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Egész napos rohanás után vagyunk, minden az utolsó pillanatra maradt, pedig mindig megfogadjuk, hogy időben készülünk fel, kapkodás nélkül a nyaralásra. Ez eddig még sohasem sikerült.
Megszépítette a nap végét az a sok kedves jókívánság, amit ilyen sokan nekünk beírtatok. Nagyon jól esik ez a népszerűség. Nagyon köszönjük Nektek. Megigérem, hogy kedves öreg barátommal Zeussal megbeszélem Anikóék nyaralását és persze Poseidon közreműködésével teszünk a víz-hőfok emelése érdekében is lépéseket.
Tényleg, nagyon-nagyon kedvesek vagytok. Nem is tudjuk mivel érdemeltük ezt ki? Sokat fogunk Rátok gondolni és gyüjtjük az anyagot egy kiadós beszámolóhoz. Sok-sok képpel fogunk hazatérni.
Mindenkit puszilunk: Josza és Cilla
Juhi | #135104 | 2010-05-20 07:41:08 | Válasz a #135101. hsz-ra
Drága Cilla és Josza!
Nagyon jó utat, és jó időt kívánok nektek. Sokat fogok gondolni rátok, és szorítok, hogy az idő meleg, a sör meg hideg legyen. A képekre, és a beszámolóra is kíváncsi vagyok már most, mert most többen lesztek együtt, és így biztos nagyon jó hangulat lesz.
Jövőre talán már és is ott lehetek veletek!
Nagyon jó utat kívánok Nektek! Egy hét múlva követünk benneteket!
Addig kéretik nem meginni mindent, Posszeidonnal felmelegíttetni a vizet és hideg sörrel vagy forró teával várni, az időjárás függvényében!
Minden esetre, csomagolok néhány tundrabugyit is, és viszem a télikabátokat is.
Köszönjük a jókívánságokat! Az egész ház egy nagy kirakodó vásár ,hogy mi a fitty-fene kerüljön a ruhákból a cuccosba! Szeretettel várjuk az utánunk érkezőket, hideg sör , vagy forralt bor , az idő nem túl biztató .
Mi is jó utat kívánunk mindenkinek, és jó időt :
Ági segitség milyen idő várható Toloban ,rémes az itthoni .