egyébként mindenkinek, aki térképet keres, tényleg nem nagy a sziget, de azért jókat lehet eltévedni, bár szerintem ez is hozzátartozik lehet majd mire emlékezni. egyébként meg sem a táblák, sem semmilyen térkép szerintem nem olyan pontos a szigetről, és szerintem ez általában így van a görög szigetek esetében szinte mindenhol, vagyis én még Korfun és Rodoszon jártam. ott is hasonlókat tapasztaltam. az tényleg sokat segít, hogy azért a legtöbb helyen anagolul is ki vannak írva a dolgok. jó nyaralást neketek is!! én is szívesen mennék megint. reméljük jövőre is összejön.
Mi 11 euroért fogjuk bérelni most a robogót, odahozzák a hotel elé. Full biztosítás, bukósisakokkal együtt. 80 cc-s.
Már régóta járjuk a szigeteket, mindenhol engedik, hogy két személy menjen. Sokszor 50 cc-st béreltünk, de a nagyobb emelkedőkön elég lassak voltunk, ezért jobban szeretjük a 80-asat.
Ma megkaptam a repülőjegyeket!!Már csak 15 nap és indulunk!
Most már tuti,hogy nem vihetek a gyereknek külön poggyászt,úgyhogy a pelust és a törlőkendőt is kint veszem meg a Lidl-ben.
Mi autót szeretnénk majd bérelni,de még mindig nem tudom,hogy már itthon foglaljuk le,vagy inkább kint.Mennyivel lehet vajon olcsóbb,ha már itthonról megrendelem??
Zsu!
Ha itthonról, utazási irodán keresztül megrendeled, akkor tuti drágább, mint kint, mert ott émg alkudni is tudsz. Mi összehasonlítottuk az idegenvezetős és a kinti árakat, ég és föld volt. Több autósnál is voltunk, mert nem volt nekünk megfelelő autó, de végül találtunk egy nagyon aranyos pasasnál, aki még térképet is adott hozzá és full insurance-t is:)
Jó Zakynthos térképet, könyvet keresek. Ötleteket kérek szépen.
Szia Zuzana!
Én ezt a térképet használtam: https://picasaweb.google.com/1.....4343532498
Az eltévedés egyébként garantált.
A kölcsönzőben is kaptunk térképet, az persze ennél is jobbnak tűnt, de maradtam ennél, néha kiegészítve a másikkal.
Köszönöm a linket. Már vettem egy térképet, amit a 4298. hozzászólás említ. Arra gondoltam, ha majd hazajöttem, eladom.
Rákattintottam a fotóalbumaidra, és látom, Te is jártál Korfun. Kíváncsi lennék, melyik sziget tetszett jobban ! Ott többször eltévedtünk, de pont így találtuk meg a legjobb partokat.
Lidlt a Zante városból Laganasba vezető főút mentén találsz, a jobb oldalon van, könnyen odataláltok.
Ezt még találtam, ez is segíthet.
http://www.livinginzante.com/Shopping.htm
érdemesebb mindenképp itthonról foglalni mert anno mi iroda által béreltünk autót 3 napra 150 euróért,míg tavaly Koson neten foglaltuk le 4 napra,130eu-ért!!!!
de ha jól beszéltek angolul akkor nem érdemes előre foglalni,mert lépten nyomon vannak autókölcsönzők a szigeten.és ott még talán alkudni is lehet.)
Nem biztos, hogy érdemes itthon foglalni.. Én azt hallottam, hogy kint jobb foglalni mert sokkal olcsóbb... És még tudsz alkudni is.. Kisebb kölcsönzőt meg tuti nem találsz neten, csak kint.. Ott meg az árak is kedvezőbbek.. Persze mindenki maga dönti el mi a jó neki..
Ugye Angel???
Azoktól kérdezném akik hazaértek már és voltak hajókiránduláson.. A navaggio öbölhöz fakultatív program keretén belül mekkora hajóval utaznak a turisták?