Görög filmek, könyvek
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Görögország
<   1 2 3 ... 29 30 31 ... 61 62 63   >
Üzenet
  Petros | #86651 Üzenet | 2008-12-17 13:22:03 |
Egyet értek, Anikó!
És nem is érdemes róla többet beszélni. Viszont ha már ilyen dolgokról beszélnek az emberek és ennyire eltérő véleményeket szül egy produktum, az mindenképpen egy olyan alkotás, ami eljut a nézőhöz, mondhatnám "átjön" icon_lol.gif
Szerintem, azaz abszolút rossz, amit annyira sem méltat a közönség, hogy megvitassa icon_lol.gif
És még mindig komolyan gondolom, hogy mindent egybevéve nem olyan rossz.

És csak most vettem észre, hogy nem írtam melyik a musical, amiről beszéltem icon_redface.gif icon_rolleyes.gif

CABARET
(már pótoltam)

Bár sokan levágják, biztos vagyok benne icon_razz.gif
  Busaianiko | #86654 Üzenet | 2008-12-17 16:12:17 | Válasz a #86651. hsz-ra Előzmény #86651
Köszi Petros, egyetértek. Szerintem is az már régen rossz, ha valamit még említeni sem érdemes.
Ez olyan, mint ahogy sok művész vallja, hogy mindegy mit, csak beszéljenek róla, akár rosszat is!

Igen, én is elfefelejtettem a címét írni a Kabarénak, utána jutott eszembe, amikor már elküldtem az üzenetet. Igaz régen láttam, de nagyon tetszett arra emlékszem.
Amikor a fiam még kicsi volt, vele sokat néztem a Mary Poppinst, az is musical, és még felnőttként is nagyon élveztem, ez is utólag jutott eszembe, dehát felsorolni sem lehetne, annyi jó darab van!

Szia, és "MAMMA MIA", mégha nem is tökéletes!!!
  Vojandi | #86655 Üzenet | 2008-12-17 17:46:03 |
Szerintem is nagyon szép hangja van a "lánynak" és, ahogy Petros is írta, a "felvágósabb" barátnőnek is....icon_smile.gif
  Busaianiko | #86660 Üzenet | 2008-12-17 21:29:04 |
Igen szerintem is nagyon jó a hangja, és annyira ismerős az a színésznő valami filmből, mert a beszélgetéseknél már szőke haja van, és úgy már biztos, hogy láttam több filmben is, csak nem jöttem még rá, hogy mikben!
Nagyon jól játszik szerintem!
  Fundy | #86753 Üzenet | 2008-12-23 14:09:25 |
MA este, tehát 2008.dec.23.-án 18:00-kor a TravelChannel csatornán: Utazások a földgolyón - Görög szigetek
  Gyanett | #86987 Üzenet | 2009-01-01 23:43:27 |
Most olvastam a "Mamma Mia" hozzászólásokat.
Én 2x néztem meg és nagyon tetszett. Talán azért, mert legutóbb 2005-ben jártam Görögországban, és így egy kicsit megint ott érezhettem magam. Az ABBA dalokról nem is beszélve... icon_biggrin.gif A szerplők miatt is (no nem az ebben nyújtott alakításért szerettem meg őket). Ezek az előzmények, amiért érdekelt a film.
Filmnézés közben magával ragadott a helyszín, jó volt látni kedvenceimet más szerepben is. Együtt énekeltem velük az ABBA slágereit és nem igazán zavartak a hamis hangok. icon_wink.gif Biztos azért, mert nem vettem észre őket. icon_redface.gif
Szóval nekem tetszett! icon_biggrin.gif
Persze, aki kritikus szemmel (és füllel icon_wink.gif ) nézi, az talál jócskán hibát. Én szórakozni szerettem volna és azt is tettem.
Aki pedig csak a hamis hangok miatt nem élvezi, annak ajánlom a karaoke verziót. ABBAn mindenki úgy énekel, ahogy akar, illetve ahogy tud. icon_wink.gif icon_biggrin.gif
  Csöppvagyok | #86993 Üzenet | 2009-01-02 01:09:26 |
Sziasztok!
Nikosz Kazantzakisz:Zorbász,a görög című könyvet olvasta valaki? : )
A filmről láttam,h régebben írtatok,de a könyvről nem találtam véleményt.Most kaptam ajándékba,és eddig tetszik! : )
  Stratos | #86994 Üzenet | 2009-01-02 01:18:28 |
Csöppvagyok írta:
Sziasztok!
A filmről láttam,h régebben írtatok,de a könyvről nem találtam véleményt.Most kaptam ajándékba,és eddig tetszik! : )

Én már többször is!
(Most készülök elolvasni eredeti nyelven is...)
A Szabó Ervin könyvtárakban a DVD-je is elérhető!!!
  Bocsika | #86996 Üzenet | 2009-01-02 10:00:05 | Válasz a #86993. hsz-ra Előzmény #86993
Csöppvagyok!
Én már többször olvastam ,életem egyik legnagyobb élménye! Sokkal jobb mint a film,de ha láttad a filmet és egy kicsit vizuális tipus vagy minden megjelenik előtted.Igazán tudtam élvezni a Görög tengerparton olvasva!!!
  Csöppvagyok | #87002 Üzenet | 2009-01-02 12:34:22 |
Nem láttam a filmet még! : )
De akkor meséljetek,milyen a könyv?
Bár,ha többször is olvastátok,nem lehet rossz! : )
  Stratos | #87005 Üzenet | 2009-01-02 13:00:29 |
Csöppvagyok írta:
Nem láttam a filmet még! : )
De akkor meséljetek,milyen a könyv?
Bár,ha többször is olvastátok,nem lehet rossz! : )

Szerintem, mindegy milyen sorrendben teszed - megnézed előtte a filmet, vagy fordítva - mert a film is remek lett ( csodálatos színészekkel! ) - a könyv meg egyenesen "kötelező olvasmány!" - Na jó, AJÁNLOTT (mert utálom én is a "kötelező szót!) De Kazandzakisznak ugyanúgy jó könyvei vannak, mint mondjuk Wass Albertnek...

Mi kevesek vagyunk ahhoz, hogy idézgessük... láss neki mielőbb! icon_wink.gif
  Csöppvagyok | #87007 Üzenet | 2009-01-02 13:07:00 |
Persze,mindenképp elolvasom,csak kíváncsi vagyok,h mi a véleményetek róla! : )
Miután elolvastam megnézem a filmet is,az biztos!
De akkor örülök,h eddig mindenkinek tetszett! : )
  Rhoda | #87015 Üzenet | 2009-01-02 14:54:07 |
Sziasztok!
Spektrum - Regélő kövek.

Sajnos csak most kapcsoltam a csatornára, de talán még érdemes bekapcsolódni. Délosz-ról szól.
  Kvalcsi | #87022 Üzenet | 2009-01-02 16:16:12 |
rhoda írta:
Sziasztok!
Spektrum - Regélő kövek.

Sajnos csak most kapcsoltam a csatornára, de talán még érdemes bekapcsolódni. Délosz-ról szól.

Rögtön utánna pedig Delphoiról vetítettek filmet.
  Verka | #87188 Üzenet | 2009-01-05 17:37:32 |
Csöppvagyok írta:
Sziasztok!

Szia,

én is megkaptam ajándékba, és már elkezdtem olvasni. icon_smile.gif Még csak az elején tartok, de nagyon tetszik! Én is láttam a filmet előtte, és ahogy olvasom, úgy emlékszem rá vissza, de mégis azt gondolom, hogy a könyv egyelőre "több", mint a film - legalábbis a gondolatok a filmen nem látszottak ennyire.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Görögország
<   1 2 3 ... 29 30 31 ... 61 62 63   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu