Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 29 30 31 ... 901 902 903   >
Üzenet
  Nevetõ | #22147 Üzenet | 2007-03-08 08:56:27 |
Tavaly a katalógus azt írta hogy az apartman a tengertõl 250m-re van.Amikor odaértünk több mint 600 méter volt.Nem okozott gondot,csak annyira pofátlan az iroda....Hogy lehet így átverni az embereket! icon_mad.gif
Mi Nei Poriba busszal megyünk,valaki megtudná mondani hogy mennyi idõ kb.?
Nekem a Bella Tours jött ki a legolcsóbbra.10 nap busszal,3*-os apartman,félpanzió 2 felnõttnek kb.110ezer.
  Bogobea | #22155 Üzenet | 2007-03-08 10:58:50 |
Szia Nevetõ!

Ezen ne aggódj, mert Nei Porin egyszerûen nem lehet 600 m a ház a tengertõl. Maximum 250 m, az az utolsó utca. Most persze plusz-minusz pár méterrel ez eltérhet, mivel nem mérik le mérõszalaggal. Egy háztömböt számítanak kb. 50 m-nek, és ez alapján írnak távolságot. Legalábbis nekem így magyarázták.
Az meg sajnos természetes, hogy minél közelebbinek akarják feltûntetni a házakat, hiszen így jóval vonzóbb az ajánlat. Sokszor viszont az itthoni iroda csak arra tud hagyatkozni, amit a kinti tulajdonos közöl vele.

Busszal a menetidõ kb 18-20 óra lefelé, Haza valamivel gyorsabban teszik meg az utat. Persze ez sokban függ a határoktól, forgalomtól, és hogy esetleg hány másik üdülõhelyen álltok meg letenni és felvenni utasokat.
  T.Márta | #22189 Üzenet | 2007-03-08 15:29:08 |
Sziasztok
Mi júli 07-tõl megyünk Nei P.-ba 2 hétre gk-val.
A Dias Zeus szervezésében és már csak a SOTIRIA apartmanban kaptunk helyet.
Ha ismeri valaki ezt az apartmant írjon róla.
Köszi
  T.Márta | #22190 Üzenet | 2007-03-08 15:36:50 |
Szia Katus
Mi is a Dias Z.-al megyünk júliusban, tényleg nekik volt a legkedvezõbb az ajánlatuk.
Már csak a SOTIRIA apartmanban kaptunk helyet ismered esetleg?
Most megyünk ide elõször, de nem busszal hanem gk.val.
  T.Márta | #22199 Üzenet | 2007-03-08 17:54:17 |
Ti melyik apartmanban lesztek a Diasnál?
Mi a Sotiriába kaptunk helyet, ha ismered írjál róla!
  T.Márta | #22200 Üzenet | 2007-03-08 18:17:17 |
Szia Bogobea!

Úgy látom te ismered a SOTIRIA apartmant.
Mi ide megyünk júliusban 2 hétre heten. Kissé aggodalmaskodom,hogy milyen a szoba és az egész hogy néz ki mi van benne,milyen a szekrény, mert valaki panaszkodott,hogy csak akasztós volt és nem tudtak elpakolni. A konyha is érdekel ! Egy 2 fõs studió és egy 2 szobás 5 fõs apartmanunk lesz a harmadik emeleten.
Ha van ismereted légyszi mindent írjál le nekem a saját emailemre
m.trautmann@chello.hu

Köszi
Márta
  Katus | #22201 Üzenet | 2007-03-08 18:25:58 |
Szia Márti!
A helyzet az,hogy most megyünk elõször Nei Poriba,így nem ismerjük még a ,,terepet "és az apartmanokat sem icon_cry.gif .Ebben bizonyára Bea ,a kinti vezetõ fog tudni tájékoztatni,aki nekünk eddig is nagy segítségünkre volt./Bogobea/Ajánlotta az iroda akkor is mikor mi fizettünk be,de miután nem volt semmi információ az apartmanházról,így nem ezt választottuk.Mi a Fotini házban leszünk elszállásolva. icon_rolleyes.gif Nagyon szép Nei Pori,rengeteg a környéken a látnivaló és nem utolsósorban csodálatos a tengerpartja/az infok szerint/,na persze meg a sok sok kép alapján amit eddig találtam. icon_razz.gif icon_razz.gif
A Dias katalógus 10-én jelenik meg,abban már biztos lesz az apartmanotokról bõvebb leírás.Már nagyon várjuk a nyarat,de ahogy itt nézelõdõm ezzel nem vagyunk egyedül.Sok helyen találsz Nei Poriról leírást.képeket és videókat is.Jó nézelõdést. icon_lol.gif
Üdv
Katus
  T.Márta | #22203 Üzenet | 2007-03-08 18:44:59 |
Szia Katus!
Köszi az infót, mi sem ezt néztük ki de már nem volt máshol hely.
  Bogobea | #22217 Üzenet | 2007-03-08 21:04:19 |
Szia Márta!

Elõször is, semmi ok az aggodalomra, nem volt rossz választás a Sotíria! Mindenki a Kaloudához és a Fotinihez ragaszkodna, mert ez van benne a tavalyi katalógusban, de ez korántsem jelenti azt, hogy a többi apartmanház rosszabb lenne. Tudom, hogy a bizonytalant senki nem szereti, de ez a ház tavaly is a Zeushoz tartozott, csak akkor még a Joker kategóriában. Panasz nem volt vele kapcsolatban szerencsére.
Az apartmanház Nei Pori déli részén, Platamonassal átellenes irányban található, egy sarokra a Kalouda háztól, és kb 120 m-re a tengertõl. A szobák csak a 3. emeleten találhatóak, az elsõ-másodikon görögök laknak, de nagyon kedves emberek, észre sem venni a jelenlétüket. A szieszta betartását (14-17h) azért jónéven veszik, csakúgy mint mindenhol máshol.
A szobák kimondottan tágasak. fenyõbútorokkal berendezettek. A szekrénybe õszintén szólva én még nem néztem be, szóval erre nem tudok válaszolni. Egész nyáron laktak benne, szóval biztosan meg lehet oldani a pakolást. A konyha átlagosan felszerelt, rezsóval, hûtõszekrénnyel, adott számú evõeszközzel, edényekkel. Az erkélyek tágasak, oldalirányból látni a tengert.
A ház elõtt lehet parkolni. Az autóval való beállásra nincs lehetõség. Szupermarketek vannak a közelben.

Most így hirtelen nem jut más eszembe. Ha van konkrét kérdésed, szívesen válaszolok.
  T.Márta | #22231 Üzenet | 2007-03-09 07:52:17 |
Szia Bogobea

Köszi a gyors választ egy kicsit meg nyugtattál, a Diasnál azért mutattak a házról képet de mivel még máshol nem találkoztam vele kétségeim voltak.
Tehát az alattunk lévõ emeleten nem nyaralók hanem lakosok vannak?
Remélem nem zavarjuk majd egymást.
Az Evi Tours-ba vannak magyarok akiktõl pl. fakultatívra lehet jelentkezni?
Mivel gk.val megyünk van valami jó tanácsod amire figyelni kell? jó az út és a kitáblázás, tehát odatalálunk simán ? Szerbia-Macedónia felé megyünk.
Márta
  Agica | #22237 Üzenet | 2007-03-09 09:33:14 |
Szia Márta!

Tavaly mi is kocsival voltunk Nei Poriban és sehol semmi gond nem volt!
Igaz figyelembe kellett venni a helyi vezetési szokásokat! Pl: a görögök a leállósávban közlekednek inkább ( és el kell engedni a gyorsabb kocsit) amúgy szerbián és macedónián keresztül érdemes betartani a sebességhatárokat, és nem csak a rendõrök miatt...Néhány helyen az autópálya sem az igazi, de a táj is gyönyörû!
Egyébként errõl az autós topicban bõvebben olvashatsz!
És nagyon jó útvonaltervezõ van a www.viamichelin.com oldalon!
  Bogobea | #22241 Üzenet | 2007-03-09 10:19:19 |
Szia Márta!

Szerintem simán oda fogtok találni! Arra figyeljetek, hogy amikor már az E75-ösön tartotok Nei Pori felé, akkor Platamonasnál ne térjetek le az autópályáról. Itt sokan elkavarodnak. Szóval a platamonasi várnál is tovább kell menni a pályán, egészen a Nei Pori tábláig, ahol a vasútállomást fogjátok elõször meglátni. Ez mellett is el kell haladni, majd ha minden jól megy, a templomnál fogtok kilyukadni. Innen balra fordultok a négysávos úton a település közepén és jöttök végig az úton, míg meg nem látjátok jobb kéz felõl a nagy kék-sárga Evi Tours táblát. Itt én foglak várni titeket. Tehát lesz magyar, igen... icon_wink.gif icon_lol.gif
Ha adhatok egy tanácsot az érkezéssel kapcsolatban, akkor 11 elõtt ne érjetek oda, ha nem szerettek várakozni. Ugyanis az elõzõ turnus 9-kor költözik ki, és akkor kezdik a takarítást. Tehát 11 elõtt semmiképpen nem lehet beköltözni, de van ahová csak 14h-tól. A Sotíriát általában hamar kitakarítják, mivel csak 5 szoba van benne.
Fakultatív programokra nálam lehet majd befizetni. Autós utasoknak az érkezés napján este szoktam egy kis infós-beszélgetõs találkát összehozni, ahol mindent meg tudunk beszélni és azonnal be is lehet fizetni a kiválasztott utakra!
  T.Márta | #22248 Üzenet | 2007-03-09 12:13:10 |
Szia Ágica
köszi az infókat
  T.Márta | #22249 Üzenet | 2007-03-09 12:16:06 |
Szia Bogobea

Örülök,hogy kint megismerkedhetünk.
Jó,hogy leírtad az út irányt mert mi mindíg teszünk 1-2 kört, remélem most nem kell és simán odatalálunk.
Ha lesz még kérdésem majd jelentkezem.
Köszi
Márta
  Nevetõ | #22272 Üzenet | 2007-03-09 15:34:47 |
A Fotini apartmanjait aki tudja kerülje el,csak jó tanácsból mondom!
Mi Korfun voltunk a Fotini apartmanjában,és nem volt ablak a szobában.Egy hatalmas egérlyuk volt a padlón és még tudnám sorolni..... icon_eek.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 29 30 31 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu