Szia Judith77!
Mi tavaly voltunk Platamonba,és volt egy fakultatív program egy falu látogatás vacsival!Maga az út a faluhoz gyönyörű volt!!A falu neve Ambelákia!Van honlapja is a címe:www.laografikomouseio-ambelakia.gr!!
Anették szervezik az ambelákiai programot, tényleg szuper! Tavaly én is voltam ott, gyönyörű helyen van a vacsora, van egy kisebb tánccsoport, akik a bemutatójuk után együtt táncolnak a vendégekkel, lehet szirtakit tanulni
Szia!
Mi voltunk a kagyló háznál, saját elhatározásból!
Az Athéni Olympia tiszteletére egy megszállott a saját házának falait rakta ki saját maga által gyüjtött kagylókból. Kicsit giccses a látvány de egy fél napi programnak jó volt. Kerékpárral sincs messze da ha megkéritek Anett férjét mikrobusszal pár euoróért el visz benneteket!
Aztán meg vonattal voltunk bent szalonikibe. % euró volt a jegy fejenként és nagyon jót csavarogtunk a városba. Eltévedni nem nagyon lehet , mert adott a tenger ugye és ahhoz kell viszonyítani mindig.
Ja és a "Holt falut" sem lehet kihagyni. Azt hiszem az az Olimposszal van egybekötve. Kérdezz az Anették honlapján a Vendégkönyv fórumon. Anett válaszol készségesen minden kérdésedre.melyik apartmanban lesztek????
Fotiniben leszünk. Most néztem a lehetséges fakultatívokat. Vergina is szép lehet, Alambaka - remélem jól írtam, ha nem bocsi - is érdekelne. Szeretnénk már delfint is látni, utoljára 2003-ban láttam Eviáról Skiathosra. De Skiathoson már 3x voltam...
Sziasztok!
M az ősszel voltunk Platamonban. Ha elindulsz Nei Pori felé a településről akkor pont a kanyarban van mielőtt ki érsz Platamónból egy kölcsönző.Már nem emlékszem mennyi volt a kerékpár kölcsönzési díja , mert mi végül is robogót béreltünk. Az Anett Tours Honlapján a Vendégkönyv c résznél maga Anett válaszol minden kérdésre. Mivel Ők kint élnek Platamonban biztosan tudnak aktuális árakat!
Már csak 68 nap és indulunk!
Tudja valaki a vonat megállókat Nei Poriból kiindulva bármelyik irányba?
Én eddig csak Nei Pori - Leptokaria között vonatoztam. Jó lenne valamerre elmenni, de gyerekekkel nem szeretnék a vak világba menni.
Sziasztok!
Június végén indulunk nyaralni 2 hétre Platamonba de kicsit elbizonytalanodtam az időpontválasztás helyességével kapcsolatban. Még soha nem voltam Görögországban, így nem tudom mikor milyen ott az idő és attól tartok nem lesz túl meleg és hófehéren térek haza. Ha valaki megnyugtatna azt nagyon megköszönném
Már csak 68 nap és indulunk!
Tudja valaki a vonat megállókat Nei Poriból kiindulva bármelyik irányba?
Én eddig csak Nei Pori - Leptokaria között vonatoztam. Jó lenne valamerre elmenni, de gyerekekkel nem szeretnék a vak világba menni.