Szeirntem ezt nekem szántad Marcsi, én vagyok a vacilálós.
Igen, tudom, hogy nem hasonlítható egy sziget semmihez (eddig a Peloponnészosz a kedvencem:)). Pusztán a benzinárak miatt kinlódunk, de még mindig Kefalóniához húz a szivem.
A Myrthos pont elég nagy ahhoz,hogy köves,kavicsos és homokos is legyen...ha a beach vizszintesen középső részén,tehát,ha a parttól felfelé indulunk,akkor a napágyak mögötti részen lehet ilyen szinű homokot simán beletölteni egy fél literes ásványvizes palackba...többen tettük ezt a csapatból.Ha hatodszorra mégy,hozzál te is...
Elgondolkodtam ezen Sarti --mondjuk Skala viszonylaton
Meglepő de csak 100km a távolságbeli különbség oda vissza 200km átlag 8literes fogyasztás 16l mostani benzin árral 30 euró
Csak az élmény hát az nem ugyanaz.
Hahó, Tapodyt!
Hiba van a számolásban Szerintem a különbség 316km - ez oda-vissza 632km
Ez már azért nem kevés
Ettől függetlenül egyetértek veled, nem összehasonlítható a két hely
Látom, Te is beírtad magad a listába!
Gyűlünk, gyűlünk...
Bár Neked fórod van, nem először mész...
Teljesen tisztában vagyok vele, Sarti össze nem vethető a szigetekkel. (bocsánat a Sarti fanoktól, bár még nem jártam ott, szerintem így van:))
Idén mindképpen szigetre szeretnénk menni, eddig főleg szárazföldön jártunk, és Korfun.
A nagy spórolós nálunk én vagyok, a párom mondja, hogy menjünk nyugodtan nem oszt nem szoroz, és nem akarja utólag hallgatni, hogy miért nem amoda mentünk... Nőből vagyok, ezért agyalok, hogy pénzügyileg hogyan járnánk jobban, hogy a kecske is jóllakjon...
Már a tavalyi nyaralás végén is Kefalóniára voksoltam.
Tavaly Tolo sem volt túl közel, bár ott nem volt komp.
Szóval jó így agyalgatni, de azt hiszem valójában én sem mennék Sartira (esetleg egyéb szebb helyre a Sithonián), szerintem nekem nem jönne be.
És nyugodtan toljatok le, ha hülyeségeken vacilálok...