-törölt nick 12762 | #132419 | 2010-04-29 05:43:03 | Válasz a #132408. hsz-ra
Az orvosi ügyeleten csak a kötvényszámot írják fel, ugyanis nem ismerik minden ország minden biztosítóját. Nem ettől (a biztosítótól-biztosítástól) függ, hogy kell-e ott fizetni, vagy sem. Nekem is van "rücskös kártyához" tartozó biztosításom, de én mindig kötni szoktam olyat, ami a kocsit is biztosítja.
Az EU kártya annak a nemzetközi igazolása, hogy te egy eu tagállamban fizeted a TB-t, tehát jogosult vagy bármely eu országban TB-finanszírozott ellátásra. Viszont nem tudni, hogy egy kinti orvosi rendelő éppen a tb terhére lát el, vagy csenta ellenében, ezért nem lehet leáltalánosítani. Sajnos.
De sem rá, sem le nem akarok beszélni senkit semmire, csak van némi rálátásom (de csak egy kicsike....)
Szia Sancho és többiek!
Nem vesztem el csak kicsit Wellneselni voltunk Kehidán.
Köszi a quados infókat, meg nézem azt a bónt de mástól is hallom, hogy nem Sassos a legolcsóbb de ott majd minden kiderül és már tényleg nincs sok hátra.
Engem a szállás jobban izgat mert ha valami negatívumot olvasok akkor kicsit dolgozik az ördög bennem, hogy január óta erre várunk és a végén valami " rossz " apartmant választottunk ??? de szerintem ez van minden évben.
Sarti rajongó vagyok jómagam is a kislányommal együtt.
Mi kétszer voltunk már Sartin, tavaly nem oda mentünk, de nagyon megbántuk..
Szerintem a legszebb hely a világon.
A férjem szerint "beteg vagyok" , hogy számolom visszafelé a napokat és minden nap megnézek valamit Sartiról hiába láttam már ezerszer.
A monitorom háttérképe is Sarti.
Először az Anesti apartmanban voltunk(na oda ne menjen senki), másodszor a Viroziba, az nagyon korrekt volt, idén pedig a Spanosba.
Már alig várjuk...
Szia Pokusz! A Spanosban biztos nem fogsz csalódni, ez egy nagyon jó választás! Tavaly voltunk benne. Normális, tiszta, alap konyhai dolgok vannak benne + LCD TV, bár mi nem sokat néztük!
Azért meg ne érezd magad hülyén, hogy vissza számolsz, nálunk én vagyok ennyire görög(Sarti) "fun"!
Jó időt és nyaralást kivánok!
Szia Pokusz! Én is azt mondom, mint az előttem írók: semmi baj azzal, ahogy hozzáállsz az utazáshoz. Mi is ugyanigy vagyunk a dologgal. Ráadásul mi most utazunk először. Hihetetlen, hogy már csak 48 nap van hátra. Jó érzés azt mondani: a jövő hónapban utazunk!!!!!!
Sziasztok kedves Sarti-kedvelők!
Volt már valaki közületek az Aristea apartmanban?
A másik kérdése:utaztatok-e Sartiba a Car Tour buszával és milyen volt,milyen útvonalon mentetek? Nagyon köszönöm előre is az infókat!Mindenkinek csodás nyarat!Mi Sartiban még nem jártunk, de én már nagggyon várom!!!!
Előnyaralsz? Nos a bónt én sem leltem meg Sassos kölcsönzőjéhez Majd ott úgy is kiderül hogy is lesz. Az apartmantól ne tarts... Úgy is csak aludni jársz majd haza Nem írom le többet a kartondoboz és az éjszaka összefüggéseit, mert már annyiszor említettem. Én már nem merem leírni mennyi van hátra az útig, mert néhány jóakaró és kedves ember még a dumcsin is leugatott miatta
SARTI- előtt kell egy kis pihi, és már nincs sok hátra. Nekem ez a hónap nagyon el fog menni és akkor már csak 1-hónappal számolok. A bérlésekkel kapcsolatban meg ott fog minden kiderülni és majd el döntjük ki a szimpatikusabb. Remélem addig csendesedik a helyzet és nem zavarja a túrisztikai részeket. Ez a leírás mind Sarti-hoz kapcsolódik!
Mi sok évvel ezelőtt (kb.6) amikor Sartin voltunk, Sassosnál béreltünk motort. persze én is vittem azt a bizonyos kupont és jó kis házi páleszt. és már előre láttuk, mekkora kedvezményt kapunk! Hát akkora volt a kedvezmény, hogy a másik kölcsönző még így is olcsóbb lett volna (Igaz megkínált frappéval, ami hogyismondjam...na mindegy, ajándék lónak...tudjátok) Nekem ennyi emlékem maradt Sassosról. Ja és a haverok motorja 2. nap után felmondta a szolgálatot:( Neos Marmaras felé-félúton. Most autóval megyünk, de tuti szétnéznék minden kölcsönzőben, mielőtt bérelnék valamit.