Apollon árjegyzékét kissé összecsapottnak találom, pl: 2010 –es időpontokat jelöl az ultra, meg a nem ultra first minuta utaknál Thassra. Ráadásul olyan szálláshelyeket jelöl ami valószinü nem nagyon ment korábban, akkor miért volna jó nekem. Mondjuk én nem szeretem a hoteleket, és udvari medencét, a természetessége miatt szeretem a szigetet.
Zakyntos az Apollónnak nem a saját útja volt, úgy tudom, azt az Imperátor Travel megbízásából értékesítette. U. így Kefalóniát is.
Kerestem az Imperátor honlapját és meglepődtem. Dec. 6.-án szépen csendben bezárt.
Aeolus magyar katalógus jan 20. lesz elérhető,és az irodában azt mondta a hölgy a nyomtatott verziót hamarabb vehetjük kézbe mint ahogy a honlapon fent lesz.(ezt mondjuk nem értem miért )
Már kalkulálgatom a nyaralást. Júniussal szemezgetek, ennek közepe 4 felnőttre és 2 gyerekre kalkulálva az Apollonnál az olcsóbb. Versenyképes vele a Grandtours ahol ugyan nincs gyerekár, viszont felár nélkül megy Komáromból. Ez pedig kompenzál. Anetttours is jó ráadásul náluk hasonló árért 9 éjszakára mehetek 7 helyett. Náluk viszont nincs gyűjtőjárat. Neoline/Kalandozástravel árai főszezonban szuperek, tán legolcsóbbak(?). Augusztus 20-i hét lenne a jobb, ami némileg drágább, de a víz melegebb. Eddig mindíg szeptemberben mentünk, de jövőre elsős lesz a család legapraja, így más időpont kell.
Szóval mérlegelek számolgatok dilemmázok, addig is telik ez a hideg tél.
sziasztok ! tudna nekem valaki segíteni abban hogy üdülési csekket melyik utazási irodában fogadnak el ha egyáltalán elfogadják abban sem vagyok biztos.Egy ismerősöm kért meg hogy nézzek utána. Előre is köszi.