Kedves Andi! Szívmelengető volt megnézni a fotóidat ebben a hideg, havas időben. Reméltem h idén elmarad a tél és gyorsan jön a tavasz, hogy indulhassak Pargába, de nem így lett.
Kedves Josza, Ioanninában szeptemberben amikor Pargán voltunk csak a barátnőm ment el, mert én Pargán akartam minden percet tölteni. Az ő elmesélése és képei alapján bánom h nem mentem el, de ezt bepótolom.
Én is megerősíteni tudom h az a város különleges. A törökös épületeivel a tóval és a szigettel a közepén. A szigeten a rengeteg ezüst árussal.IOda el kell menni...
Sziasztok!
Információt szeretnék kérni néhány apartman studióról!
A neten 1 órai keresgélés után sem találtam érdemleges képeket leírást róluk: Villa Maria; Rina apartman: Margarita apartman; Bakas apartman.
Bocsi ha sokat kérek esetleg ha valakinek lenne kép róluk vagy leírás nagyon köszönném!!
Sziasztok!
Információt szeretnék kérni néhány apartman studióról!
A neten 1 órai keresgélés után sem találtam érdemleges képeket leírást róluk: Villa Maria; Rina apartman: Margarita apartman; Bakas apartman.
Bocsi ha sokat kérek esetleg ha valakinek lenne kép róluk vagy leírás nagyon köszönném!!
Szia!
Köszönöm megvannak a studiók, sőt a Margaritát be is azonosítottam a Google térképen koordináták megvannak. http://www.parga.net/htl_presentation.cfm?htl_code=PRGMARG
Már csak a Villa Maria GPS koordinátái kellenének, hogy a döntésem egyszerűbb legyen.
Üdv. Sanyi
Szia!
Nem tudtam hová tenni ezeket az apartmanokat, de közben ma kezembe került az Apollon travel katalógusa és meglepődve vettem észre, hogy az Aeolus és a Walter Travel után az Apollon is utaztat Pargába
Kár, hogy csak 7 éjszakás turnusaik vannak
Felmerűlt bennem, hogy idén esetleg Pargára mennénk nyaralni.
Azt szeretném megkérdezni, hogy nagyon sziklás kavicsos atengerpart? Csak mert kisgyerekkel mennénk és hát az nem az igazi neki.