137 nap és irány Sarti, már alig várjuk mi is, mint mindenki ezen a szent helyen. Belegondolok hogy 268-ról kezdtük, akkor ripsz-ropsz és az indulás közelsége miatt ülünk tűkön.
Nem tudja valaki, hogy Sartiból vagy környékéről van-e menetrendszerinti hajózás? Mert ha a blue lagon hajót nem engedik ki a tengerre, akkor megint hajókázás nélkül maradunk.
Sartin merre találok taxit? Ismer valaki tarifát hozzá?
Brigi köszi a biztatást és a jó híreket. Bár mi nem igazán aggódtunk nagyon mert bíztunk benne, hogy Sartin sem lesz komolyabb probléma, mégis jó arról hallani, hogy tényleg nem. Már mi is nagyon készülődünk, még 38 nap is indulás!!!!
Brigi,Andi,Fadri!
Szerintem mindenki várja az első fecskék hazaértét. Remélem nem lesz semmi probléma és nagyon jó nyaralásotok lesz és persze sok-sok élménnyel gazdagabban tértek vissza. Utánatok már szinte mi következünk meg Sancho-ék.!
Fadri, Márta!
Igazatok van, persze nagyon várom én is......legszívesebben holnap indulnék!!!!!!!!
Pénzt még ugyan nem váltottam, várok egy kicsit, elvileg még addig helyreállhat a forint.
szia Szelike!
Nem tudom ki tudja megmondani milyen idő lesz szept. végén.... (én egyenlőre a jövő hétvégére tervezett kinti program miatt aggódok...) Múltkor Te kérdezted, hogy május vége vagy szept. vége, nem? Ha ennyire vacillálsz, ne foglalj még, csak akkor előtte, menj last minute-tel, ha jó időt jósolnak.
Sziasztok na mi sajnos csak szept 25.-én tudnunk menni szerintetek akkor már inkább nem kellene mennünk??? Köszi a segítséget....
Szia Szelike sokkal jobban jársz szeptember vége fele mint május végén nyár végén sokkal melegebb a tenger söt sokkal nagyobb eséllyel lehet kifogni igazi meleg idöt mig tavasszal csak kicsi szerencsével tudsz kifogni melegebb idöt ill. csak a bátrabbak fürdenek sokan kirándulni mennek ebben az időben
viszont szeptember végén beeshet egy esös nap is
Hadiandi ez elég OFF: kinti sütögetést tervezünk (bár amiatt kapcsolódik Sartihoz, hogy Sarti-ra együtt velünk utazó barátainkkal...) a családi (szüleimé) nyaralóban és még jövő hét végére is eső van kilátásban.
Szelike remélem nem veszed bántónak, amit írtam...
Sziasztok!
Hadiandi mesélj, hogyan készülsz a nyaralásra? Pakolás, vásárlás, ilyesmi már megy ezerrel???
Ez a 15 nap már nagyon gyorsan elmegy. Vagy ez is off?
sziasztok!
Holnaptól indul a webkamera a sartikirandulas.hu-n. Meg szerintem így május közepén a szezon is!!!!
Hétfőtől sasolom a buszokat, a Grandosok tuti ott állnak meg (ha már lesz kecskeméti felszálló), ahol edzeni szoktunk, mármint a konditeremből oda lehet látni. Pont abban az időben edzünk úgyis.