Sziasztok!
Jelen pillanatban is itt vagyunk Tolon, de őszinte leszek számunkra /8-an vagyunk/ hatalmas csalódás...Aki volt már itt az sejtheti, aki meg nem az meg szerintem ne jöjjön ide!
Én ma érkeztem onnan és arrra bíztatok mindenkit, hogy ne fogadja meg az előző felszólítást!
Ennél nagyobb badarságot mostanában szerencsére nem olvastam.
Üdv: Josza
Szia Josza!
Mivel kérték, hogy ne a sok privát üdvözlettel írjuk tele a topikot, most inkább privátban írtam nektek hosszabbat, de nagyon várom a beszámolót, ami biztosan izgi lesz, hiszen ilyen még sosem volt tudomásom szerint a hellasz történelmében, hogy itt összeismerkedett emberek csoportja utazott volna együtt.
Üdv, Andi
Szia Andi!
Még a várakozásnál is jobban sikerült az együttlét. Még régi és öszeszokott társaságnál is ritka az az összhang, megértés és szeretet, ami jellemezte közös tevékenységünket. WhiteFrosték és Csutekék a gyermekeikkel jöttek és elmondhatom, hogy ők is nagyszerűen illeszkedtek be a társaságba. Igen jófej gyerekek voltak, élvezet volt velük együtt lenni. Teljesen egyenrangú utitársak voltak.Én nagyon megszerettem őket.
A két hétből 7 napra béreltünk autót, napi 24 euroért ( Klímás Kia Picanto) és sikerült úgy kivenni, hogy két napra meg is szakítottuk a bérlést,( szombatra, mert akkor érkeztek nyolcan és fogadni akartuk őket és vasárnapra, hogy ők ki tudják pihenni az utazást, nomeg a fogadtatást .) így négy napot az első héten Timbáékkal négyesben, három napot a második héten 12-en három autóval kirándultunk. Összesen csaknem 2500 km- t tettünk meg a kisautóval.
Esténként szolídan elsöröztünk, boroztunk, stb.
inkább kérdezz, mert a beszámoló biztosan nem lesz meg, mire indulsz és amire kiváncsi vagy arra válaszolok.
Üdv: Josza
Üdvözlet itthon, jó olvasni, hogy minden rendben volt és hogy ennyire jól éreztétek magatokat együtt! Én megpróbálom féken tartani a kérdezhetnékemet, hiszen nem sürgős, mi még sajnos csak sokára megyünk, addigra biztos lesznek képek és beszámoló is. De ha van időd, akkor egy gyors listát írhatnál, hogy végül a tervezett helyekből hová jutottatok el. Ha mindenhová együtt mentetek, akkor azt tudom, hogy Olympia közte volt...
Szia Josza!
Az érdekel, hova mentetek el kirándulni, miket néztetek meg? Ezeket inkább írjuk a Peloponnészosz topikba, oda jobban passzolnak...Összejött, amit terveztél, hogy valahol ott alszotok (máshol) egy napot, mert olyan messzire mentek kirándulni?
Üdv, Andi
Köszönöm a képet,most valóban működik.Nagy segítség.Azért kíváncsi vagyok mi olyan felháborító a toloi nyaralásban.Néhányszor voltam Görögországban(Parália,Olympic Beach,Toroni,Sarti),mindenhol jól éreztük magunkat.Úgy gondolom minden helynek van varázsa és erre rá kell érezni,ha ez megvan nem lehet probléma.
Szívesen, ha mész Tolóban és látsz egy nagy kék pöttyöt akkor tudd, hogy ez a Stella
langhorn féle beírásra gondolsz?
Számomra elég fura, hogy valaki aki eddig sosem írt ide kint,
csak azért keres egy gépet és regisztrál, hogy ezt beírja
És ugye nem ír semmi konkrétumot, hogy miért gondolja így,
csak általánosságokat.
Egy két friss kép Toloból Brekinek és mindenkinek aki a felszólítás ellenére szívesen megy Toloba:
Napfelkelte:
Reggeli fényben:
Ha leszáll az éj:
...és csak úgy
Azt hiszem válasz arra, hogy tényleg vacak hely e?
Kedves Pontikos!
Nincs ok aggodalomra. Tömegesen nincsenek meduzák. Nincs szezonja.
Inkább a kósza medúzák esete fordul elő. A nejem vonzza az ilyeneket.
Ő sokat szenvedett a szunyogoktól is, nekem meg sem kottyant. Tán egy csípést sem szenvedtem, amig ő tele volt velük.
Tolo szebb, mint valaha. Virágözön fogad mindenütt. Ezt is Toloban fotóztam:
Brekinek!
A halvendéglőben nem voltunk, mivel fele nyaralásunkat úton töltöttük. Képünk sincs róla sajnos.