Szia Andi!
Ezt érdemes megnézni . Olcsóbb is és arrafelé van, mint a Sakis és van 4 személyes apartmanjuk, valamint van medence is és ingyen adnak kölcsön biciklit.
Nagyon jónak látszik. First minut árral van. Én rástartolnák a helyedben.
Üdv: Josza
Szia Andi!
Ezt érdemes megnézni . Olcsóbb is és arrafelé van, mint a Sakis és van 4 személyes apartmanjuk, valamint van medence is és ingyen adnak kölcsön biciklit.
Nagyon jónak látszik. First minut árral van. Én rástartolnák a helyedben.
Köszönöm Vio!Már írtam az irodának és várom a választ.Csak buszos utat láttam,remélem egyénileg is lehet!Nagyon tetszik még ha egy szobában is kéne lenni a gyerekekkel.Nagyon nehéz 4 fős apartmant találni!Szemezek még Makrygialos-szal is ami közelebb van,de Parga csodaszép és nagyon vágynék oda!
Szia Andi!
Makrigialos is szép hely, de Pargához méltó hely a görög szárazföldön nincs. Nagyon nagy a különbség Parga javára. Én biztos Pargát választanám. Elismerem viszont, hogy maximálisan elfogult vagyok Pargával.( nem véletlenül). Szerintem Vio is
Sziasztok! Jók a képek. Érdekes lehetett októberben ott lenni. Én augusztus végén mennék Pargara (2 felnőtt, 2 gyerek) egyéni utazással. Ha valaki tud jó ajánlatot szívesen fogadom. Az se baj ha gyerekkedvezményes.
Sziasztok!
Úgy tűnik idén Parga lesz a célpont. Eddig mindig nagyon hasznosak voltak az olvasottak, pláne mondjuk ha van tapasztalat az apartmannal kapcsolatban.
Végülis beszereztem az Apollón katalógusát jómagam is, s pont azokat nézegettem mint előttem írtátok Eddig az volt legnagyobb gondom, hogy általában a szállások messze voltak a parttól, de most látom van közelebbi is. Például a Margarita apartmannál. Picit értetlen vagyok olvasgattam vissza piso Kryoneri vagy Kryoneri... Látom belinkeltétek a google-ban merre található. Nos ott milyen is akkor a tenger ? (Hát igen a bőség zavara, mikor egy kis falunak több partja is van) Köszönöm!
Ja, tavaly mikor Korfun voltunk, volt ilyen fakultatív: de az idegenvezető csaj fantasztikus szervezőtehetsége miatt sajnos lemaradtunk Meg akartam már akkor nézni magamnak