Húúú ezek a képek A gyros! Hát egyszerûen imádom. EGy hétig elvoltunk reggel-este gyroson, végülis van benne minden: husi, zöldség, tészta... isteni Hozzátartozik, hogy Paralian ettem életemben elõször gyrost, (sajna aztóta sem), de nagyon bejött. Makrigialos viszi a pálmát gyors téren, ott kétszer akkorát adtak, kétszer úgy megtömve ugyanannyi pénzért Paralián a haltállal megjártuk egyik étteremben: két személyes haltálat kértünk, gonodltuk jól kilakunk. Erre kihoztak egy kb. 40 cm átmérjõjû tányért, tele apró kicsi halakkal, a szeme, mindene bentvolt, mintha akkor fogták volna õket. Igazából csak csemegének volt jó, de azzal jóllakni nem lehet
Múltkor akartam még írni, mikor a netrõl volt szó: ha vkinek van PDA-ja, az jól jön, ugyanis a JÓzsi étterme elõtt van hot spot, minden este ingyen beszéltünk az itthoniakkal fél órákat skype-on Jó buli volt.
Imi!
Kitartás, már csak 81 nap mindkettõnknek. Viszont nekem van annyi elõnyöm, hogy tudom mire számítsak... Alig várom!!!!!
Csatlakozom a gyros imádókhoz, ugyanis mi is azt ettük a férjemmel állandóan és már most is készítjük rá a gyomrunkat...
Nekünk a Savas-ban ízlett a legjobban (nem tudom megvan-e még, mert 2006-ban voltunk). De a Makrigialos félét feltétlenül megnézzük, hiszen annyira dícséritek.
Aladina!
Az a hot spot mennyire nyilvános, publikus vagy hogy is kérdezzem? Ha egy laptoppal ülök oda pár percre, elhajtanak??? Mégiscsak feltûnõbb mint egy PDA, de nekünk az nincs.
Szia!
Szerintem simán le lehet ülni a kerítésre, ha jól tudom egy orvosi rendelõ van mellette, aztán egy üzlet. Mi minden este ott álltunk a férjecskémmel, alig volt feltûnõ Nyugodtan próbáljátok ki a laptop-ot. Remélem idén is mûködni fog. Sehol máshol nem sikerült jelet fognunk, pedig pár helyen próbáltuk.
sok sikert hozzzá!
Most Te irigykedsz, augusztusban én fogok!
Mához egy hónapra egy hasonló eszközbe fogok kapaszkodni a viharos lefkadai szélben miközben eszem a Midhia Szaganakit...
Viszont az elsõ korsó sert a senyvedõ haverok egészseggére iszom
Nekem teljesen mindegy már,hogy mit is fogok enni Paralián,a lényeg hogy már ott legyek !Bár lehet én megtöröm a hagyományokat és gyros helyett baklavával fogok nyitni!
olyan fura hogy mindig felemerül a Józsi bá' engem tavaly befogadott ingyen és etetett õ és a felesége egy hétig mert nem volt hova mennem és pénzem sem volt.. tudjátok ilyen "feladok mindent és ittmaradok örökre egy pasiért aki aztán másnap elhagy"-féle akció volt aztán persze így is lett ott ríttam naphosszat õk meg csak ápolták a lelkemet, vannak még ilyen emberek!!! nélkülül nem tudom mi lett volna de tényleg.. immádom õket nagyon <3
Volt már valaki szeptember elején Parálián?
Mi szept 1-jén fogok Paráliára utazni. Kicsit aggódom az idõjárás, meg a hangulat miatt.
Már egyszer voltam ott, de az a nyár közepén volt. Akkor nagyon tetszett a nyüzsgés, az idõ is jó volt.
Szeptember elején mire lehet számítani?
Én szeretnék fürödni atengerben, meg napozni.
Volt már valaki szeptember elején Parálián?
Mi szept 1-jén fogok Paráliára utazni. Kicsit aggódom az idõjárás, meg a hangulat miatt.
Már egyszer voltam ott, de az a nyár közepén volt. Akkor nagyon tetszett a nyüzsgés, az idõ is jó volt.
Szeptember elején mire lehet számítani?
Én szeretnék fürödni atengerben, meg napozni.
Köszi elõre is.
Én szeptember elején voltam; szuper idõ volt, de garancia semmire sincs. Tömve volt Paralia, emiatt nem kell aggódni! A fõoldalon a videók között a Paralia fotovideo is akkor készült.