Andra | #138464 | 2010-06-10 13:06:18 | Válasz a #138447. hsz-ra
Parga elég drága hely volt, ha attól olcsóbb, már jó.
Akkor nem vészesek az árak ezek szerint. Esetleg valami jó gyrosost felfedeztetek? Vagy ahol jó muszakát csinálnak?
Ahogy elnéztem a képeidet, meg amiket már eddig nézegettem a neten, szerintem biztos, hogy nekem való hely lesz Tolo és a környéke.
Pedig mennyit gondolkodtam Neos Marmaras és Tolo között.
Kedves Andra!
Jó gyrosos, ahol még nagyon jó muszakát is lehet enni a Sekery utcában(Tolo főutcája) a Tsiros nevű étteremben lehet. Tudom ezzel kapcsolatban megoszlanak a vélemények, nekem ott izlett minden legjobban, de még tovább is mennék egész Görögországban az egyik legjobb gryost ott ettem a zakynthosi kecskegyros után. Ott elvihető is a gyros és suflaki, de gyönyörű kerthelyisége is van tengerre néző terasszal. Az árai is elfogadhatóak. Ha elviszed, ha ott eszed meg akkor is 2 euro az ára.( felszogálva is). Nagyon kedves a személyzet 2007-ben voltunk ott és felismertek, örültek nekünk. Többször is ott vacsoráztunk.
Ketten, sörrel, üdítővel együtt sem költöttünk többet soha 20 euronál.
Tolo és Neos Marmaras között hatalmas a különbség. Neos Marmaras gyönyörű hely, de eléggé elszigetelt. Locsipancsis, helyben pihenő hely. Toloban minden megvan, ami Neos Marmarasban, csak nem mellesleg a Pelopoesos szivében helyezkedik el és a fent említetteken kívül alkalmas kultúrális, történelmi különleges természeti adottságú helyek, nevezetes városok meglátogatásához. Epidauros, Mykéne, Olympia, Naphlion, Spárta, Mistras, Monemvassia, a Mani félsziget és még sorolhatnám napestig. Bocs- akinek Neos Marmaras a szíve csücske, nem akartam megbántani. Egyenlőre szerencsére mi még a válságból szinte semmit sem éreztünk. Az árak nagyjából a tavalyiak voltak, míg ott voltunk és reméljük ez így is marad sokáig.
Üdv: Josza.
Andra | #138500 | 2010-06-10 15:52:08 | Válasz a #138466. hsz-ra
Köszi Josza az infót. Az étterem nevét felírtam, biztos, hogy ki fogjuk próbálni, pláne, ha tengerre néző terasza is van.
2 főre 20 euró az tényleg nem sok.
Borravalóval mi a helyzet náluk? Benne van az árban vagy pluszban szoktátok odaadni?
Más!
Az utazási iroda topicban olvastam, hogy az Apollonal nem nagyon voltak megelégedve..... , mert az idegenvezető csak azért van kint, hogy nyaraljon...
Toloval kapcsolatban van valakinek rossz tapasztalata az Apollonos idv.- vel?? Abban a topicban ugyanis legjobban a Sartiban élő vezetővel volt gondjuk.....az meg elég messze van Tolotól....
Mi szerdán jöttünk haza Tolóból
Autóval mentünk és az Apollonnál foglaltuk le a szállást már nyolcadik éve.Kicsit meg voltunk ijedve mert mi is elég rosszakat hallottunk a kinti idegenvezetőről,de örömmel közlöm mindenkivel hogy idén új idegenvezető van és nagyon jó fej,felkészült és segítőkész.Ritának hívják és mi nagyon meg voltunk vele elégedve.A szállás szuper volt,a hely gyönyörű.Csak ajánlani tudom mindenkinek.Jah és Joszáékkal is megismerkedtünk.Egy élmény volt
Üdv:Ági
Josza által írt árak megegyeznek a tavalyi Sartis árakkal.Remélem kitartanak még egy darabig.Köszönöm mindenkinek az infókat amiket leírtok.legalább nem tudatlanul szálunk le a buszról.
Mi a Vassalosban voltunk és nagyon meg voltunk vele elégedve ,holott mi nem oda akartunk menni de nem bántuk meg.Kicsit magasan van,de a panoráma kárpótolt Nekünk eddig mindig jobb volt az apartmann mint amire számítottunk.ez is fullosan felszerelve,folyékony szappantól a szendvicssütőig,kávégép,SÜTŐ stb.Érezzétek nagyon jól magatokat azon a gyönyörű helyen.
Üdv:Ági
Görögország elvesztette az első VB mérkőzését Remélem ez nem keserít el senkit.
Még van "néhány" napunk az élvezetig.Hasonló cipőben járóknak kitartást.
Köszi a szállással kapsolatos infókat...azért ezek a dolgok nem riasztanak el nagyon..a közvetlen parti fekvés sok mndenért kárpótol szerintem!!
Nagyo szép képeket cssináltál!!!!Gratula!
Köszi a szállással kapsolatos infókat...azért ezek a dolgok nem riasztanak el nagyon..a közvetlen parti fekvés sok mndenért kárpótol szerintem!!
Nagyo szép képeket cssináltál!!!!Gratula!
Kedves Kuku!
Nem is volt cél, hogy elrisszalak, meg aztán nem is lenne ez sikeres és értelmes törekvés, csak azt akartam , hogy lásd a hely árnyoldalát is. Persze az árnyoldala sokkal kevesebbet nyom a latba, mint az előnyei.
Bárcsak most ott lehetnék.
Nagyon köszönöm az elismerést, örülök, hogy tetszenek a képeim.
Nagyon jó készülődést és jó utat kívánok Korfura. Nyaraljatok felhőtlenül és boldogan!
Üdv: Josza
Vasárnap este érkeztünk meg Toloból, az idő nagyon meleg 41-fok volt mikor indultunk,a tenger is kellemes. Nagyon jól éreztük magunkat, és az utolsó egy hét csak a pihenésről szólt, mégegyszer köszönet Áginak aki ezt lehetővé tette nekünk !
Szia Timba, hallottam, hogy ráhúztatok még egy hetet. Nagyon irigyeltelek titeket. Örülök, hogy minden jól sikerült!
Remélem bővebben is írtok majd róla!? És persze fotókat is szeretnénk látni! Mihamarabb szokjatok vissza a hideghez!!! Akkor volt nagy meleg, amikor kinn voltatok.