Azért nem kiabálom még el, de bízom benne, hogy sikerül ismét csodálatos napokat töltenem ezen a felejthetetlen helyen
Ha buszos útban gondolkoztok, akkor marad az autóbérlés és a motorbérlés na meg persze a séta vagy a helyi közlekedés
Én is bajban leszek ha megyek, mert autóbérlés nálam kilőve(itthon sem nagyon vezetek) robogón meg úgy tudom, hogy az 50Cm3-en csak egy személy ülhet, nekem pedig nincs "A"-s jogsim
Drukkolok, hogy mindkettőnknek összejöjjön idén Görögország!Nekem tavaly maradt ki sajnos.
Köszi Vio, remélem sikerül utaznod, és persze azt is, hogy nekünk is összejön, ha más nem egy last minute út kora ősszel! Nagyon remélem!
Én is gondolkodom autó vagy robogóbérlésben, esetleg mindkettő, de akkor már mindjárt nem annyira olcsó a dolog. az a baj, hogy nem szeretünk csak egy helyben lenni, ezért olyan hely kellene, ahol robogóval közel vannak látnivalók. Sajnos így lehet, hogy Parga idén kilőve, de hogy fogunk még odautazni az biztos!
Aki már járt az Acheron folyóban, milyen ötlete van, hogy be lehessen gyalogolni? 2008-ban rekkenő hőségben 5 perc után ki kellett jönnöm, mert úgy éreztem szétfagy a lábam. Gumicsizmát mégsem vihetek. Láttam gyönyörű fotókat, amiket bennt a szurdokban készítettek. Hát azt szeretném én is látni.
Azt szeretném kérdezni a pargai strandon kiégett tapasztalt fórumozóktól, hogy milyen tapasztalataik vannak az étkeztetéssel legyen az befizetett vacsora vagy félpanzió.
Ha jól tájékozódtam eddig akkor a walter travelnél van félpanzió az aeolusnál meg be lehet fizetni vacsorára.
Ami igazából érdekelne, hogy hol vannak a kajáldák ahol ezeket az ellátásokat biztosítják és, hogy mennyivel lehet így jobban kijönni mint ha önellátó lennék?
Igaz, hogy mi nem fizettünk be sem vacsorára, sem félpanzióra, de szerintem jobban kijössz ha magad oldod meg a kaját. Persze ez nem a minden nap étteremben kategória.
Ha jól tudom az Aeolus Captain's tavernában vacsoráztat kb 100Euro felár ellenében
Én, ha érdekel valakit a véleményem soha sem szoktam előfizetni a kajára sem teljes ellátásként, sem félpanzióba, mert az behatárolja a napomat. Azaz az egész nyaralás akkor a kajára való odaérésről szól. Reggel nem tudsz elindulni korán egy kirándulásra, mert még nincs reggeli, de nem tudsz akár egy mulatós este után tovább aludni, mert már nincs reggeli. Ebédre,vacsorára akkor kell bárhonnan visszaindulni, amikor legjobban szeretne az ember ottmaradni.
2006-ban , mikor Toloban nyaraltunk két hetet, befizettünk vacsorára az első hétre.
Alig vártuk, hogy letelljen. Minden nap az utolsó pillanatban estünk be izzadtan, idegesen kajálni az egyébként nagyon kellemes helyre. Akkor döntöttük el, hogy soha többé.
Eszünk, ahol megéhezünk és eszünk, amit kapunk. Nekünk ez így nagyon megfelel.
Üdv: Josza
Én sem vagyok híve a befizetős ellátásnak. Mint ahogy Josza2 is irta, az étkezés határozza meg az egész nyaralásodat. Mindig a megadott ellátáshoz kell igazitani a napodat. Amellett azt eszed, amit elébed raknak. Tetszik, nem tetszik - ez van!
Egyébként meg azt eszel amit szeretsz, ott eszel ahol tetszik vagy éppen ahol megéhezel. Abban is te dönthetsz, hogy mennyiért. Ha nem felel meg a kiszolgálás vagy az étel minősége, másik helyet választasz. Véleményem szerint olcsóbban is jössz ki.
Csatlakozom Joszához és Gudlihoz. nem szabad befizetni kajára. részben a már említett kötöttségek miatt, részben pedig az ára miatt. 2 főre egy étteremben itallal, kajával (nem gyorsétkezésre gondolok egy gyrososnál) kihozod 20-25 euróból. a reggelid, ha boltban vásárolsz, kijön 4-5 euróból. ez akárhogy is cca. 30 euró/2 fő. ennyiért nem kapsz félpanziót, vagy ha kapsz is, éhes maradsz+időhőz vagy kötve. Görögország nem híres a félpanziós ellátásáról, akik eddig befizettek, nem voltak oda érte és nem laktak jól.
Egyetértek, én sem szeretem az előre befizetős dolgot, mert nem tudod mit fogsz kapni, minidg egy kicsit zsákbamacska, időhöz vagy mindig kötve, ha elmész fakultatívra,lehet, hogy este már lőttek a vacsinak....ez Spanyolban és Olaszban is hasonló, de főleg az időbeosztás miatt nem szeretjük.Mondjuk Spanyolban annyit ettünk mint a malacok, tehát, ott nem a mennyiséggel volt a gond....
üdv
Üdv mindenkinek ujra itt!
A nem befizetés mellett szól az is,hogy Pargan nagyon sok jó és még jobb étterem van,már csak a kikötősoron is-örülök,hogy sokat ki tudtunk próbálni.Kár lett volna,ha csak egyben jártunk volna,még akkor is,ha esetleg véletlenül a legjobbat fogtuk volna ki!