Én is meglestem a kamerát, nekem működik Lehet hazaintegetni
Azoknak akik most indulnak csak drukkolni tudok, hogy jobb idő legyen, mint itthon. Remélem mire mi megyünk 59 nap múlva ezer fok lesz és hétágra süt majd a napocska Addig majd meséljetek az árakról és a hangulatról. Jó utat és érezzétek jól magatokat! Kalo Taxidhi
Papamaci,
Látom már kaptál választ, de nem az volt a kérdés, hogy ki az üzemeltető . Azért írtam, hogy aki már járt ott tudja merre van.
félreértés ne essék, nem akarom Sassost reklámozni.
Sziasztok! Mi lenne, ha mindenki aki kiutazik x időben (pl. szerdán, vasárnap kinti idő szerint este 8-kor) integetne az itthonmaradt fórumozóknak? Esetleg üzenhetne is valamit egy A4.es lapon, tudom van net kint, de ha van webkamera valamit ki lehetne találni.
Sziasztok, tudna valaki esetleg segiteni nekem? A parom szuletesnapja Sartin lesz, ajandekba azt gondoltam ki neki hogy 30 db ( nem nehez kitalalni hany eves lesz ) egi lampast szeretnek elereszteni Sarti kulonbozo pontjain - mar ha lesznek kedves magyar segitok akik eppen akkor ott nyaralnak Azt nem tudom hogy lehet e ilyet muvelni Sartiban? Valaki esetleg tudna informacioval szolgalni?
Junius 1-8 kozott! Ha barki lenne 2-an aki hajlando este 9 ora korul erre a meglepetesre aldozni 2 percet amig meggyujtja, , megvarja mig feltoltodik meleg levegovel es felereszti azt nagyon megkoszonnem!! Ugy terveztem hogyha oriasi szerencsem lesz es szinte szelcsend is, akkor felcsalom a kis dombocskara Sarti szelere a kedvest es amig o a velunk utazokkal beszelget, addig lerohanok a partra es megprobalok minden magyarul beszelo embert mozgositani, hogy egy korulbeluli 5 perces idointervallumban a falu kulonbozo pontjain ahol tartozkodnak engedjek fel... Nem lesz egyszeru de probalkozom!