Én már 7szer voltam Görögo.-ban (Parálián is voltam már) és lopással kapcsolatos tapasztalatom még soha nem volt. Minden érték (kulcs, útlevél, pénz) otthagytuk õrizetlenül a parton és soha semmi nem tûnt el.
Lehet, hogy csak szerencsénk volt. Én úgy gondolom, hogy nem.
De azt én is hallottam elég sok embertõl, ha lopás van, akkor a magyarok lopnak.
Így van!Sok helyen megfordultunk mi is, de lopással nem találkoztunk.A görögök nem lopnak!Ha ilyen történik azt sajnos valamilyen náció követi el.(Nem csak honfitársaink a tettesek.Három éve éppen Parálián szolvákokat vittek el a rendõrök.)
Tavaly nyaralt kint egy elég durva szerb csoport. A Fõ utcán az iskolánál mindkét sarkon árulnak grilezett és fõtt kukoricát. Az egyiknél egy öreg nénit ábrázoló bábu volt kirakva, aki vizet pumpált. Na, ezzel szexuális aktust "imitáltak", de olyan intenzíven, hogy eltört a baba.
Másnap éjjel pedig az internet kávézóból (ahol Rokkó a félszemû papagáj is él) ellopták a kis kanárit ketreccel együtt, "túszul ejtették". Másnap reggel már csak a törött ketrecet találták meg a tengerparton.
Szerintem õk is elég durván nyomultak...
Szeretettel várunk titeket is, ha gondolod és adsz e-mail címet, akkor neked is küldök progit. H.apci is töltött fel képet a hajóról pár oldallal ezelõtt.
Hát elég durva amit meséltél, én imádom az állatok. Aki bántja, kínoza öket minden szívfájdalom nélkül kinyirnám az ilyen szemeteket. Mert aláírom nem mindenki lehet olyan fanatikus mint én. Kutyám is el van kapatva rendesen és ágyban alszik õ is Móni legnagyobb örömére. De nem kell szeretni õket, nem kötelezõ, de bántani miért kell?? Ezere nincs is szó.
A tekik után és rákok után is azért érdeklödtem, ert meg akarom öket nézni a természetben úgy igazán szépek. .
Imi, biztosan találkozni fogsz velük, és szívbõl remélem és kívánom nektek, hogy lássatok delfineket is. A legszebb állatok a világon, komolyan. Én mikor elõször láttam élõben, egy hétig vigyorogtam...
Engem is dühít az, ha valaki az állatokat kínozza. Sajnos nem tudunk megvédeni minden állatot.
A legtöbb, amit én tehetek, hogy a gyerekekre rászólok ne bántsáka kóbor állatokat, meg etetem õket. De ennél többet nem nagyon tehetek értük, mert sajnos hely nincs ahova befogadhatnám õket.
Szia Bryam!
Köszi jól vagyunk. MI a Cocusnál fürödtünk, a templomtól (ha a bejárat felõl nézed), balra kell indulni. Iwiw-en a képem a fánkos fiúval ott készült Nagyon fini volt
Pöpi!
A papagályt, és a vizet pumpáló nénit mi is láttuk. ANnyira jópofa volt, meg az isteni kukorica illat... hm... a papagály olyan édes, utánozta a hagnokat, ha vki ugatott neki, akkor Õ is, ha hápogott, akkor Õ is. Nem is emlékeztem már rá, hogy félszemû, de most hogy mondod, tényleg. A kóbor kutyusok is aranyosak, egyik-másik óriási.
Aladina azt képzeld el, hogy az apósom nevét is kiabálta az a papagáj, eleget hallotta szerencsétlen az anyósomtól. Mondott az mindent, a nevét (Rokkó), Nokia csengõhang, autóriasztó, nyávogott aztán jól megugatta magát. Jó öreg már szegény pára...
Hogy vagy a kis pocaklakóval?