Helló josza2!
nem tudom mikor voltál a szigeten,én most jöttem haza vasárnap,de nem jártak buszok.Vivien is mondta(idegenvezető),hogy ne várjuk nem jár kb.2éve.
csak a helyi utazási irodák buszai járkáltak,akik a fakultatív utakra szedték össze a népet.
mi egyébként autót béreltünk a bagjet-től,elég jól lehet náluk alkudni.
3napra citroen c3 135 euro teljes kőrű biztosítással,viszont a benzinárak
horrorisztikusak 1.65-1.67 euro kb.445-450ft-ban,de megérte.
gyönyörű a sziget és úgy és akkor nézel meg mindent amikor és ahogy akarsz.vadregényes utakon jártunk egyik úton mentünk és szerintem másik kettőn jöttünk vissza,ugyanazt az utat sosem találtuk meg kétszer.
Arra számíts, hogy 4 vagy 5 euró belépőt kell fizetni, amiért fogyaszthatsz egy italt. 2009-ben legalább is így volt.
Élményekben gazdag nyaralást kívánok Neked.
Köszönöm szépen a segítséget.. Tudom olvastam róla, hogy a belépőt le lehet fogyasztani... Mindenképpen ki szeretném próbálni, hiszen a képek alapján csodaszép a látvány..
Új vagyok még itt a fórumon, gondoltam megkérdezem hogy júl.15-22-ig jön e valaki a szigetre?Mi 27-28 éves pár vagyunk, a Neckermann-al utazunk Ag. Sostisba a Hotel Zante Sunba!
Sziasztok!
Egyetértek! Nekünk is ez volt a kedvenc helyünk,főleg délelőtt nyitáskor mikor még mindenki csak ébredezett mi már fürödtünk ebben a csodás kis öbölben.Visszavágyom ide is,mint bármely más részére Görögországnak!
Jülius 1-én jöttünk haza Gerakasból(ZAkynthos)
Csodálatos hely,nagyon sok szépség van a szigeten és mivel nem túl nagy , ezért rövid időn belül autóval sok helyre el lehet jutni.
Kihagyhatatlan Gerakas strandja, ami homokos , puha és hosszan nagyon sekély a víz,gyerekekkel ideális és félősöknek is,mert sok gyaloglás után is csak derékig ér a víz.
A kis teknőcök miatt természetvédelmi hely, így nagyon tiszta és nincs elárasztva túristákkal. Nem lehet csak úgy leszúrni egy ernyőt akárhova,mert védik a teknőctojásokat.
A szállodánk már nem volt olyan pazar Hotel Belvedere 3*, de jó ha 3*súrolta. Tiszta volt és szépecske, de az étel és a kiszolgálás az nagyon amatőr és igénytelen volt. Ettől eltekintve Zakynthos (NAvaggio, Marathonisi,Alykes) nagyon szép helyek gyönyörű parttal és kristálytiszta vízzel.
Ajánlom mindenkinek,mert nagy élmény hajózni az szigeten és körbeautózni , amit csak lehet.