Kedves N.Pori rajongók pár napja értünk haza a kirándulásból.Megmondom őszintén már a második napon eldöntöttük,hogy jövőre is el kell jönnünk.Láttuk Paraliát ,Platamonast,de nekünk N.Pori volt a csúcs minden téren.Röviden tömören fantasztikus!!!!!!!
Kedves N.Pori rajongók pár napja értünk haza a kirándulásból.Megmondom őszintén már a második napon eldöntöttük,hogy jövőre is el kell jönnünk.Láttuk Paraliát ,Platamonast,de nekünk N.Pori volt a csúcs minden téren.Röviden tömören fantasztikus!!!!!!!
Szia "BRobert"
Elolvastam a beszámolód, bevallom férfiasan nagyon tetszett. Mikor én kocsival jártam Görög földre mindig elkerültem túrázásaim során lehetőleg az autó pályákat. Így jobban megismerhettem olyan helyeket amit a pályáról még csak nem is láttam volna. Isteni volt a beszámolód, ugyan úgy mint valamikor a "sancho.dl" vagy most a "csabinaagnes" beszámolja. Én sajnos nem tudtam volna a gondolataimat ilyen szépen rendezni. Annyit megszoktam jegyezni mikor indultam és mikor értem Görög honba és vissza. Mert közben a természet adta szépséggel is kell gyönyörködnöm az órára nem marad időm. A beszámolód nagyszerű.
Üdv Gyula!
Szia "Csabinaagnes"
Most olvastam a beszámold, mit ne mondjak egy költő veszett el benned. A hullámzó tengertől nem kell félni ámbár rejtenek veszélyt, egyszer találkoztam ilyesmivel csak akkor még nem tudtam mi ez, azóta volt szerencsém a Discoveri-n meg tudni mi is történik nagy hullámzásokkor.
Most megyek elolvasom a "BRobert" írását...
a mostani nyaralásunkrol Nei Porirol mindössze 8 darab képet csináltunk,az is inkább a találkozokrol,szerintem fölösleges minden évben ujrafotozni ugyanazt,de ez a pár is bekerül a többi közé,az élmények közé
Helló "BRobert"
Megnéztem a fotó albumodat, gyönyörű felvételeket láttam. De tudod én Nei Pori imádó vagyok kevés képet láttam róla ezért az osztályzatom "csak" ötös. Nincs harag ugye!
Üdv Nei Pori ..."szelleme"...
Hello Gyula!
A régebbi albumaimban jóval több kép található Nei Pori-ról
Természetesen nincs harag
Gyönyörű képeket készítettél! Nagyon jó volt megnézni és újragondolni az ott töltött időt!! Nagyon visszavágyom én is!!! Nei Pori "szellemét" idézve, mert ezt nem lehet megunni!!!!!!!!!
Tudom, hogy ott volt a találkozó és lehet, hogy többször is elmentünk egymás mellett...bár nem emlékszem, hogy egy tengeri szivacs sétált volna az úton
amikor már szivacs állapotba kerültem ,akkor nem sétáltam, olyankor a jo szivacs már csak kuszik
Vagy mellső kerék meghajtással megy De előtte a kéz fejet fehérre be kell festeni mert záróvonalra nem hajtunk....
Helló "BRobert"
Megnéztem a fotó albumodat, gyönyörű felvételeket láttam. De tudod én Nei Pori imádó vagyok kevés képet láttam róla ezért az osztályzatom "csak" ötös. Nincs harag ugye!
Üdv Nei Pori ..."szelleme"...
Tudom, hogy ott volt a találkozó és lehet, hogy többször is elmentünk egymás mellett...bár nem emlékszem, hogy egy tengeri szivacs sétált volna az úton
amikor már szivacs állapotba kerültem ,akkor nem sétáltam, olyankor a jo szivacs már csak kuszik