Ti kizártatok valamit a listából?
Mi is ugyanezen az időponton Paraliába jutottunk, pedig szigetre jobb lett volna
Egy héttel korábban akartunk menni, de szombaton /kiállítás idején/ már nem volt rá hely.
Mondjuk az tetszett, hogy mikor megérkeztünk is tudtunk még tengerezni, meg mikor indultunk haza, akkor is az egész de. a mienk volt.
Csatlakozom: én is Apollon -párti vagyok. Az árai meg szerintem jók, nagyon sok utazási iroda csak a szállást kínálja annyiért, mint ők busszal együtt!!! És az apartmanok is jók, amit eddig nekünk képen mutattak, illetve szóban elmondtak, az a valóságnak megfelelt.
Hát én a Grand Tours árait sokkal jobbnak találom idén mint az Apollon árait.. Megvan a tavalyi katalógusok is.. Van ahol 10 ezerrel emeltek.. De mindenhol volt emelés jó pár ezerrel...
Renault | #155398 | 2011-01-26 20:44:34 | Válasz a #155362. hsz-ra
Szia
Te ott dolgozol mert tegnap jelett meg csak a prosi
Ha ugyanúgy szeptember végén mennénk ugyanoda mint tavaly, akkor alig változott az ár az Apollonnál. De időpontot kellett változtatnunk, június közepére vannak jó áraik, de ahol a gyerekkedvezmény érvényesíthető, ott lényegesen magasabbak. Minden attól függ, hogy kinek mi az igénye. Én is szeretem az Apollont. De annyi felé kell alkalmazkodnunk, gyerekkedvezmény legyen 2+1 fős, ne menjünk ugyanoda vissza, meg még sorolhatnám. Sok-sok körülmény miatt megyünk idén mással máshova.
Renault | #155412 | 2011-01-27 11:40:30 | Válasz a #155406. hsz-ra
Akkor lehet mindenki más katalógust lobogtat Mindegy a lényeg, hogy mindenki minél előbb megtalálja a neki és pénztárcájának legmegfelelőbb utazást és akárki akár mit mond akkor is a legjobb az Apollon, nem hiába járok velük 2001 óta és az utóbbi 4 évbe kétszer is annyira elpofátlanodtam, hogy 1x1 hét 1x2 hét bár tavaly egybetettem és bátorkodtam 3 hetet engedélyezni egy huzamba magamnak is
"Cipész maradjon a kaptafánál"
Ne feledjük, ami olcsó az nem biztos, hogy mindig a legjobb. Én rápillantottam, csak úgy kíváncsiságból, nem látom annyira olcsóbbnak Nekem amúgy is 2001 óta megvan a törzsutazási irodám, semmi pénzért nem változtatnék nekem ők a garancia, nem véletlen irántuk a hűségem
Sziasztok!
Én sem látom különösképpen olcsónak az ajánlatokat. A TESCO egészen biztos közvetít csak, saját szervezésű útjaik nincsenek. A Lidl- nek is van egy közvetítő irodája, hát az sem olcsó. Érdemesebb közvetlen utazásszervező irodákkal operálni, egyrészt a kedvezmények miatt, másrész a közvetlen információcsre miatt. Van egy-két hazai utaztató iroda, akik megbízhatóak, olcsók és itt mindegyikről rengeteg információt meg lehet szerezni.
Üdv: Josza
Erről már itt volt szó néhány oldallal korábban, csupán kiegészítésként bemásolom a Tesco Utazási Magazin végén lévő szöveg kivonatát (ami elég nehezen varázsolható elő):
„Impresszum:
A Tesco Utazás Magazin … a Tesco Utazás márkanév alatt — a Tesco-Global Araházak Zrt. és a NUR Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. … utazásszervező Partner, vagy NUR Kft.) közötti együttműködés keretében — kínált utazási szolgáltatásokat a továbbiakban: utazások) tartalmazza. Az utazási szerződések megkötése minden esetben a NUR Kft., mint utazásszervező, vagy - a NUR Kft. szerződéses utazásszervező partnereinek szolgáltatása esetében — mint utazásközvetítő részvételével történik. A Tesco Global Zrt. az utazásoknak nem szervezője és nem közvetítője…”