Tegnapelőtt mikor tesztelték a kamerát, akkor nagyított változat ment, és látszott a tenger is rajta...
Annyira szép volt..
Szia bocs hogy beleszólok de kiváncsi lennék melyik tengert látad és melyik kamerán mert ha Sartis nézted azt akkár hogy nagyítják azon soha nem fogod látni a tengert
Szia!! Esetleg Ti ketten segitenetek az akcioban? Nem tudom pontosan mikor sotetedik Sartiban de ma nezem a webcamot majd hogy be tudjam loni az idopontot....de ugy gondolom hogyha 8 korul kezdek rohangalni a part korul mint a mergezett eger akkor 9 - 1/4 10-kor indittathatnam, eleg sotet kell legyen!
kotar,
mi is kint leszünk akkor. más nevében nem beszélhetek, de szívesen megemlítem a többieknek! ha otthon leszünk, szerintem mi is segítünk! este ugyis bent kószálunk a központban (szerintem). de írhatnál valami konkrétumot, hogy hol leszel. kb. az utolsó part menti étterem körül gondoltad? (ami a kis dombhoz a legközelebb van?)
Hi!
Kotar, ez tök jó ötlet, biztos a kedvesed örülni fog és remélem össze is jön a terved!Sajna nem tok segíteni, csak augusztusban leszünk kint.
Valaki be tudja lőni a webkamera helyét ?akárhogy is lesem az utcácskát nem rémlik nem tudom elhelyezni hogy merre lehet !
Nem kell otthon lennetek abban az idopontban amikor meg kene gyujtani, eleg ha a kozpontban vagy a parton vagytok...lenyegeben Sarti egesz partja szoba johet, nem ragaszkodom hozza hogy egy helyen egy kupacban legyen felengedve az osszes lampas bar ugy tenyleg szebb Ha megbeszelunk valamit, hogy fel 9-kor pl. az utolso etteremhez tudnatok jonni...vagy akar a buszparkolokhoz en majd elviszem oda... Ha tobb embert tudnal "szerezni" azert roppant halas lennek...ahogy neztem egy videon, egy ember 3-at is meg tud gyujtani...de megkeresem a videot...
A webkamera a kalóztanya bejárata mellett van elhelyezve, ha jól emlékszem a bejárat fölött, az utcát mutatja, és a kereszteződést. Sassos irodája előtt, az éppen parkoló motorjait, a kalóztanyával szemközti épülő épület egy részletét, a kereszteződést mellyel szemben van az Arista élelmiszerbolt, közvetlen mellette a cukrászda (bugatsa itt isteni de csak "korán" reggel) A kereszteződés előtt a motorkölcsönző után van Sasson giroszosa, és vele szemben a kereszteződés túloldalán egy ABC nevét nem tudom
Innen ,ettől az egyetlen kihelyezett webkamerától (köszönet a kalóztanyán Attiláéknak)a tengerpart még két utcával lentebb van, így a tengert innen soha sem fogjuk látni