Kavostól ha mentek Lefkimi-Perivoli felé, (a lámpánál balra kanyarodtok), akkor egymás után ott van a Diellas, a Lidl és a Dimitra. Mindhárom hasonló üzlet. A Diellasban finom volt a kenyér és jó áron volt tavaly, a Lild-ben a gyümölcs mindig friss volt, a Dimitra pedig kicsit drágább, jobb minőség. Pl. ott vettünk díszüveges Kumqatot.
Ez viszont lenn van délen. Nem tudom északi részen hol van Lidl, vagy van-e egyáltalán. Valahol azt olvastam, hogy Kerkyrában is van a reptérrel szemben. Ez nem biztos...
A reptértől pár száz méterre van egy Lidl, van a városból kivezető úton Paleó fele is egy, és ha jól emlékszem talán Sidari környékén is van.
Ferrari | #169577 | 2011-07-13 16:33:17 | Válasz a #169559. hsz-ra
Mi is Sidariba. Szombaton 15 óra 25-kor indul a gépünk (bár a múlt héten 19 óra 10 -kor indult).
Mi a Beach Star Hotelben, a barátaink a Summertime -ban lesznek.
Ti hol szálltok meg?
Sidari környékén sajnos nincs Lidl, erre direkt rákérdeztem az apartman tulajtól. Csak Kerkyra felé láttunk egyet, de lehet délebbre még van.
A Lidl honlapján sztem meg lehet nézni.
Sziasztok!
Tudna valaki egy összegzést írni árakról...vagy linket küldeni ha tudtok esetleg jó blog bejegyzést erről a témáról. Főleg kaja ügyben lenne fontos, mennyire drágák a kisebb boltok, mi a tapasztalat, mennyire vannak nagyobb bevásárlóközpontok Acharavi környékén? Az éttermi árak gondolom igen húzósak...
Ami még érdekelne, a bicigli kölcsönzés. Hol és mennyiért lehetne kölcsönözni az északi parton?
Ferrari | #169660 | 2011-07-14 06:26:48 | Válasz a #169633. hsz-ra
Szia!
Amennyiben az elmúlt hét fog ismétlődni, akkor kb. egyszerre landolunk, de azért jó lenne, ha tartanák az időpontot és el tudnánk repülni 15 óra 25 perckor.
Szia! Acharaviban mi egy Sconto boltban vásároltunk és a főutca közepén volt egy másik szupermarket, aminek nem tudom most a nevét. Van még két pékség is, kisebb boltokban nem jártunk. A zöldség-gyümölcs jun. közepén igen drága volt, hazafelé Makrygialosban minden kb. a felébe került.
Az éttermi árak nem voltak drágábbak mint mondjuk a Peloponészoszon, de mi csak egyszer ültünk be vacsizni, 22 Eu-t fizettünk. Sajnos rengeteg szúnyog volt és nem volt kedvünk esténként halálra csípetni magunkat.
Paxin ebédeltünk, ott 24 Eu volt kettőnknek.