Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 298 299 300 ... 800 801 802   >
Üzenet
  Ildikó90 | #60766 Üzenet | 2008-05-16 20:51:34 |
Szép estéticon_smile.gif

A delfinnel kapcsolatban.Mikor tavaly a volt páromal kalózkodtunk akkor mi is láttunk igaz csak pár mp-ig és ugy tátva maradt a szánk h fényképezni is elfelejtettünk:(..csak akkor kattant a gép mikor már lebuktak és csak az látszik h a hátuszonyuk töri a vizet:(..de csodás volt:)
A képeket még holnap felteszem..remélhetõleg:)
Pöpi lehet mi is mennénk:)..nagyon megköszönném ha elküldenéd a progit nekem is!
barcafc@freemail.hu
és jöhet bármi erre a címre ami Paráliával kapcsolatos:)
  Pöpi | #60767 Üzenet | 2008-05-16 20:53:12 |
Azonnal küldöm Ildi!
Ti kivel kalózkodtatok? Milyen volt?Én is így jártam, de én egyáltalán nem fotóztam mert lent volt a gép a kabinban, és nem akartam lemenni, hátha addig elmegy a delfin.
  Pöpi | #60768 Üzenet | 2008-05-16 20:55:55 |
Elküldtem icon_smile.gif
  Ildikó90 | #60769 Üzenet | 2008-05-16 20:56:45 |
Sajnos nemtudom kivel:(..a lemonas travelnél fizettük be..de talán a képekbõl talán ismerõs lesz:)
Nagyon jó volt még a kis halak is izlettek,sok szép,nagy kagylók és csigák voltak...nagyon jó volt ott buvárkodni:)
  Ildikó90 | #60770 Üzenet | 2008-05-16 20:58:29 |
Tényleg profi vagy ma!Nekem is átjött elsõre:)
Szerk:És köszönöm szépen!icon_smile.gif
Most megyek a másik géphez h átküldjem erre a képeket aztán válogassak h holnap hamarabb végezzek vele:)
  Pöpi | #60771 Üzenet | 2008-05-16 20:58:39 |
A Lemonas tavaly nyár elején még Dafnival szerzõdött, a végén pedig (ha jól emlékszem) váltottak, de fogalmam sincs melyik hajóval. De ha látom a képeket, akkor már tudni fogom. Nomad, 12 apostol, Anemosz, Nikolaosz, ezek a hajók vannak még ott, meg tavaly volt a Family is.
  Pöpi | #60782 Üzenet | 2008-05-16 21:31:18 |
Rendben, várjuk a képeket !
  Bryam | #60790 Üzenet | 2008-05-16 22:11:16 | Válasz a #60688. hsz-ra Előzmény #60688
Szia Imi! Tudod, ebbõl az a tanulság, hogy mindent úgy kell elrakni, hogy azért ha lehet ne lássa senki! Nem könnyû, mert az ember úgy megy a srtandra, hogy /magamból kiindulva/ viszi a fényképezõt, némi pénz és ha nem akarja eláztani, akkor nem viszi a vízbe. Én itt olvastam, hogy valaki az apartmanban az asztal lapja alá borítékban ragsztotta a pénzt. Viszont vannak apró trükkök, pl. a papírzsebkendõs csomag /10-es/ egyik zsepijébe belerakni és szépen visszacsúsztani a zacsiba. Ez egy tipp. A fényképezõre nincs tippem, pedig én is viszem magammal, remélem, hogy nem kel lába. Ez itthon is megtörténhet, tehát nem szegi kedvem, igyekszünk figyelni és vigyázni! bryam icon_surprised.gif icon_surprised.gif icon_surprised.gif
  Bryam | #60792 Üzenet | 2008-05-16 22:17:47 | Válasz a #60696. hsz-ra Előzmény #60696
Szia Dadan! Ezeket a fotókat ugye nekem teszed fel? Assssztttaaa! Ez volt a reagálásom, gyönyörûek! Áruld el már, hogy melyik órában készítetted! El sem hiszem, hogy nem profi fotós vagy! A másik lehetõség, hogy nem szeretsz aludni és folyton a fényképezõdön lógsz! Segíts lécci, szeretnék hasoló képeket készíteni! Azért azt ne írd, hogy hajnali 4-kor, mert akkor még fordulok, vagy írd azt, hogy bulizzak addig, és akkor le sem fekszem! Amugy irtó jó alvó vagyok, de szerintem úgy jövök haza, mint a kifacsart citrom, ha egy-egy ilyen látványosságot el szeretnék kapni! Gartula! csodálatos képek! bryam
  Bryam | #60795 Üzenet | 2008-05-16 22:30:51 | Válasz a #60703. hsz-ra Előzmény #60703
Pöpi, ez tényleg szomorú! Én szénlem magam helyettük is! Mi a fészkes fenéért csinálják ezt? Élmény valakinek, ha elemel valamit? Na ezért ítélik meg így a magyarokat! Szégyellheti magát, aki ilyent tesz! Ne aggódjatok, az alapvetõ biztonsági szabályokat tartsa be mindenki, az apartmanban a pént el kell dugni, a partra csak annyit, amennyi feltétlenül muszály, a fényképezõt eldugni, és bízni abban, hogy nem mindenki olyan, hogy hozzányul! Én már több helyen is nyaraltam, de tényleg nem volt negatív tapasztalatom! Most is úgy indulok el, hogy "dalra fel!" és nem lesz semmi rossz! Ez egyébként itthon is elõfordulhat, nem kellene elmenni Paraliára! Pedig készülök és nagyon készülök, nem csak Imi, én is, mi is nagyon-nagyon várjuk! bryam
  Pöpi | #60800 Üzenet | 2008-05-16 22:48:56 |
Fõ a pozitív gondolkodás, velünk ez nem fog megtörténni, nem lopnak meg minket, így kell elindulni. Olyanról még nem hallottam, hogy az apartmanból loptak volna. Ti igen? Általában a tulaj ott szokott lenni, és figyel arra ki járkál oda, és feltételezema tulajnak meg nem éri meg elemelni ezt-azt, mert akkor senki nem menne vissza.
Lehet azóta az én irataimmal bérlik és lopják el a robogókat Paralián icon_smile.gif ki tudja, lehet lekapcsolnak a nyáron emiatt...
  Bryam | #60802 Üzenet | 2008-05-16 22:51:34 | Válasz a #60739. hsz-ra Előzmény #60739
Szia Pöpi!
Errõl az internetkávézóról írnál többet is? Merre találjuk? Van ugyanis 1 gb-os memóriám, de amennyit fényképezünk, nem biztos, hogy elég lesz. Azért érdekelne, mert szeretném átírni cd-re. A másik kérdésem, hogy esetleg van-e lehetõség arra, hogy napközben, gondolok itt arra, hogy délben, 1 óra körül tudnánk-e skypen értekezni az itthon maradt családunkkal? Van-e erre lehetõség? A másik, hogy esetleg este felé is lehet-e ilyennel próbálkozni? Azt olvastam, hogy lehet venni 5 eu-ért kártyát, amivel lehet haza telefonálni, azt mennyire érdemes megvenni? Ha még azt is megtudnád írni, hogy kb. mennyi a mobilról az sms küldés, gondolok a tapasztalataidra, nagyon megköszönném! bryam
  Pöpi | #60803 Üzenet | 2008-05-16 22:56:06 |
Oksa, írom:
Az internet kávézó, ahova én jároka Fõ utcán található a sulival szemben (templomtóla kikötõ felé), Tolis a tulajdonos, ott van a félszemû papagáj is, megtaláljátok. Ha nem, megmutatom. Ott átírják neked cd-re is, 1 euroa cd ára, de ha hozol magaddal usb csatlakozót, akkor átírom én is szívesen a gépemen neked.
A kártya a talk talk card, én ezt szoktam használni, vezetékes telefonon 1,5 órát lehet vele dumcsizni. Skypolni délután tutira tudsz, általában este szokott tele lennia kávézó, ideálisabb a délután ebbõl a szempontból.
Van mégegy kávézó (több is tuti, de én ebben a kettõben voltam amíg nem volt otthon net) az pedig ha a sulival szemben állsz, akkor jobbra található a kis utcában (fõ utcára merõleges).
  Pöpi | #60805 Üzenet | 2008-05-16 22:56:58 |
A talk talk card-ot pedig a kis újságos-jégkrémes standoknál tudod megvenni, van 5 és 10 eurós változata is.
  Pöpi | #60806 Üzenet | 2008-05-16 22:59:01 |
A mobilról az sms küldés pedig attól függ milyen szolgáltatónál vagy és elõfizetéses vagy kártyás a telcsid. De nem kell hatalmas összegekre gondolni, max 100 ft lehet, de mondom ez több mindentõl függ.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 298 299 300 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu