Hi!
Kotar, ez tök jó ötlet, biztos a kedvesed örülni fog és remélem össze is jön a terved!Sajna nem tok segíteni, csak augusztusban leszünk kint.
Valaki be tudja lőni a webkamera helyét ?akárhogy is lesem az utcácskát nem rémlik nem tudom elhelyezni hogy merre lehet !
Nem kell otthon lennetek abban az idopontban amikor meg kene gyujtani, eleg ha a kozpontban vagy a parton vagytok...lenyegeben Sarti egesz partja szoba johet, nem ragaszkodom hozza hogy egy helyen egy kupacban legyen felengedve az osszes lampas bar ugy tenyleg szebb Ha megbeszelunk valamit, hogy fel 9-kor pl. az utolso etteremhez tudnatok jonni...vagy akar a buszparkolokhoz en majd elviszem oda... Ha tobb embert tudnal "szerezni" azert roppant halas lennek...ahogy neztem egy videon, egy ember 3-at is meg tud gyujtani...de megkeresem a videot...
A webkamera a kalóztanya bejárata mellett van elhelyezve, ha jól emlékszem a bejárat fölött, az utcát mutatja, és a kereszteződést. Sassos irodája előtt, az éppen parkoló motorjait, a kalóztanyával szemközti épülő épület egy részletét, a kereszteződést mellyel szemben van az Arista élelmiszerbolt, közvetlen mellette a cukrászda (bugatsa itt isteni de csak "korán" reggel) A kereszteződés előtt a motorkölcsönző után van Sasson giroszosa, és vele szemben a kereszteződés túloldalán egy ABC nevét nem tudom
Innen ,ettől az egyetlen kihelyezett webkamerától (köszönet a kalóztanyán Attiláéknak)a tengerpart még két utcával lentebb van, így a tengert innen soha sem fogjuk látni
Koszi szepen, en egy 13 eves kisfiuval leszek, valoszinuleg terep szinu kalapban lesz! Ma vettem at a lampasokat, meg a kivitele sem lesz egyszeru mert lapos az nem gond, de a kiterjedese miatt 60x60-as kb. nem tudom hogy dugom el hogy ne vegye eszre