Az itt található telefonszámokon lehet foglalni, nem e-mailben, és a helyszínen kell fizetni.
Ha hétvégén jöttök haza, célszerű arra az útra is előre foglalni.
(Mi tavaly korábban értünk Kyllinibe, mint ahogy foglalásunk volt és felajánlotta a jegyárus, hogy a foglalás ellenére mehetünk a korábbi komppal.)
Mi is hasonló időpontban mentünk, mint ti és elég volt egy héttel indulás előtt foglalni.
Mi Skinariból mentünk a Navagiohoz és a Kék barlangokhoz. Ez az opció talán annyiból jobb, hogy nem kell Porto Vromi felé a nagyon kanyargós úton menni.
Szia, mi Tsilivibe megyünk a Christy Beach Villas-ba, 1 hétig maradunk "csak".
Elég sok programot tervezünk. Mi tavaly Halkidikin voltunk, de utána mentünk tovább Athenba, Delphi, Korinthos, Patra és úgy hajóval haza Velencén keresztül. Nekünk is lesz wifi, majd figyelem az emilt.
Mi is az Ibériában szálltunk meg, jó lesz szép lesz Nektek
Faszenet mi vettünk Agios Sostisban, a La Curva boltban tutira van,de emlékeim szerint minden nagyobb boltocskában láttam. De a LIDL is tuti
Én úgy tudom Zakynthosról nincsen lehetőség átmenni Lefkadára.. Kefalóniába megy komp de az is a sziget északi részéről.. Igaz oda van fakultatív kirándulás is..
De aki ezt máshogyan tudja írja meg nyugodtan..
Tegnap érkeztem meg Zakynthos szigetéről.. Ahol 1 hetet töltöttem el... Hát az élményeim nagyon vegyesek.. Voltak szép élmények is de volt olyan ami nem tetszett a szigetben..
Akit érdekel valami nyugodtan írjon!
Üdv:
István
Szia István!
Engem minden érdekel! A jó és a rossz élmény is. Az árak is. Az idő is. Az is, hogy mennyire látszik meg a csődközeli állapot a szigeten. Szóval mesélj légy szíves!
Köszi: Rita
Tegnap érkeztem meg Zakynthos szigetéről.. Ahol 1 hetet töltöttem el... Hát az élményeim nagyon vegyesek.. Voltak szép élmények is de volt olyan ami nem tetszett a szigetben..
Akit érdekel valami nyugodtan írjon!
Üdv:
István
Isti! Üdv itthon!
Ha van kedved, akkor mesélj, kíváncsi vagyok merre jártál, mit láttál, és mi az ami nem tetszett. Volt-e pancsi-pancsi a Navagionál?
Sziasztok! Már lehet írtatok róla, de nem találom. Biciklit lehet bérelni a szigeten? Vezetésben nincs nagy gyakorlatunk, meg én kicsit tartanék is tőle. Igaz, nem most esedékes ez az utazás. Csak kíváncsiságból kérdezem.
Igen lehet bérelni a szigeten biciklit.. Nem tudom hol lesz a szállásod de Agios Sostisban láttam olyan kölcsönzőt ahol ki volt téve a bicikli is.. Bár én nem ajánlom neked.. Nagyon meredeken emelkednek az utak.. Kileheled a lelked mire felérsz az emelkedő tetejére.. No meg a 45 fokban nem tudom mennyire jó élmény:D
Hát meg is értem.. Az utak nagyon szerpentinesek.. De autóval azért bevállalható..