Horvátország
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 4 5 ... 13 14 15   >
Üzenet
  Timba | #74506 Üzenet | 2008-08-01 23:43:23 | Válasz a #74503. hsz-ra
Szia h. apci icon_biggrin.gif

Örülök hogy nem felejtessz,én sem, icon_lol.gif csak rengeteg a dolgom bajom, faluban volt, nem a tenger mellett, de ha adding élek is kinyomozom icon_wink.gif ,pedig már itt ezer ember is megfordult akit kérdeztem icon_redface.gif ,de még nincs válasz.DE LESZ!!!
Szeretettel timba ,megyek a Tolo topikba, köszi.
  Zsebkuty | #83347 Üzenet | 2008-10-19 12:26:13 |
Jaszasz!!!Imádom Hellaszt,de Horvátországban van egy hely,ami kifejezetten tetszik:Makarska-riviéra/Brela/a Biokovo-hegy ,,alatt":

Kiváncsi lennék,nektek tetszik-e???
  H.apci | #83351 Üzenet | 2008-10-19 14:32:23 |
zsebkuty írta:
Jaszasz!!!Imádom Hellaszt,de Horvátországban van egy hely,ami kifejezetten tetszik:Makarska-riviéra/Brela/a Biokovo-hegy ,,alatt": ... Kiváncsi lennék,nektek tetszik-e???

Tiltakozom; ez provokáció!! icon_eek.gif icon_evil.gif icon_rolleyes.gif

Törölhetetlen emlékem fűződik Makarskához még 1973-ból! icon_redface.gif Leszálltunk a buszról (Mostárból jövet) és megrohantak a szálásadók. Kiválasztottunk egyet (nagyon szuper volt) és ottragadtunk egy hétre. icon_biggrin.gif Aztán jóval később a kisebbik lányom - kérve a véleményem - elkezdett a környékre járni és leragadt Brelában; folyton áradozott róla! icon_confused.gif Nem bírtam ki, megnéztem 2005-ben, s nem győztem rögzíteni a potenciális szálláshelyeket közvetlenül az elbűvölő aprókavicsos parton (csak a vendéglők ne lennének olyan eszeveszett drágák!). icon_eek.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif icon_redface.gif

Nem kellett volna most felpiszkálni ezt az ügyet! icon_evil.gif icon_idea.gif

(A képek minőségéért elnézést kérek; régi, szkennelt felvételek.)

Zsebkuty | #83354 Üzenet | 2008-10-19 14:57:40 | Válasz a #83351. hsz-ra Előzmény #83351
icon_lol.gif Szia H.apcikám!!!Köszi a szép történetet,DEHOGYIS akartalak provokálni,vagy mégis??? icon_mrgreen.gif Tudtam én,hogy másnak is tetszeni fog,bár,amint látom,régen is olyan sokan voltak,gondolom,manapság mégtöbben.Mindenesetre ezt a helyet is felveszem a KÖTELEZŐ ÚTICÉLOK közé!!!
  H.apci | #83358 Üzenet | 2008-10-19 18:04:05 | Re:
zsebkuty írta:
...Tudtam én, hogy másnak is tetszeni fog, bár, amint látom, régen is olyan sokan voltak, gondolom, manapság mégtöbben. Mindenesetre ezt a helyet is felveszem a KÖTELEZŐ ÚTICÉLOK közé!!!

Brelát emlegeted és a makarskai strand képét teszed fel... icon_eek.gif icon_confused.gif Nem tudom, honnan szedted azt a képet, amin nincs egy szál ember sem. Ha jól megnézed, az ugyanaz a strand, mint az én képemen! Ez kb. másfél km hosszú strand, ami annyira tömve van mostanság, hogy egy volt kolléganőmék két éve egy törülközőnyi helyet sem találtak; kénytelenek voltak anyázva odébbálni. Brela az más... icon_razz.gif Ott meg a legjobb szállásokat két évre előre lefoglalják... icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
  Vojandi | #83361 Üzenet | 2008-10-19 19:07:45 |
Zsebkuty, nagyon tetszik a "képed", erről a helyről már sok szép képet láttam utazási katalógusokban.
Jó kontraszt hozzá h.apci képe icon_smile.gif gondolom a "tiédet" télen készítették. Az biztos, hogy Horvátoszágban is rengeteg szép hely van. Ha most elkezdenék azokról is listát gyártania fejemben icon_smile.gif hát nem is tudom, talán 200 évet kellene élnem icon_smile.gif Ejj, eza fránya-görögmánia!! icon_smile.gif
  Zsebkuty | #83374 Üzenet | 2008-10-20 00:00:30 | Válasz a #83358. hsz-ra Előzmény #83358
icon_lol.gif Kedves H.apci!!!Azt irtam a legelső Horvátos hozzászólásomban,hogy ,,Makarska-riviéra/Brela/"gondoltam,érthető,hogy AZON belül is Brela,bár tudom,hogy a kép,amit feltettem Makarskai-,,beach",de hisz nincs messze hozzá Brela.Igaz,hogy sajna még nem volt szerencsém hozzájuk ÉLŐBEN,mint Neked,csak gondoltam kissé fel kellene dobni ezt a topicot is,dehát látom,nem kellene itt nekem okoskodnom/bár nem tettem/!
Andi druszám!!!Sosem állitottam,hogy az Én ,,képem"a neten találtam.Bárcsak Én csinálhattam volna őket... icon_wink.gif Talán egyszer eljutok oda is,a hozzáértéseteket pedig csak dijazni tudom.Köszi! icon_lol.gif
  H.apci | #83381 Üzenet | 2008-10-20 09:26:12 | Válasz a #83374. hsz-ra Előzmény #83374
Nehogy már...! Nem vétettél semmit; figyelmetlenül olvastam! icon_redface.gif Bocs'! icon_razz.gif
  Zsebkuty | #83397 Üzenet | 2008-10-20 11:53:55 | Re:
h.apci írta:
Nehogy már...! Nem vétettél semmit; figyelmetlenül olvastam! icon_redface.gif Bocs'! icon_razz.gif

Szia H.apci!!!Annyira édes vagy,mit is tudnék neked erre irni?Tudod mit?Küldök képet szeretettel:BRELA

/remélem,ez már az ,,igazi"Brela icon_lol.gif /ÜDV!!!
  H.apci | #83399 Üzenet | 2008-10-20 12:17:49 | Re:
zsebkuty írta:
...remélem, ez már az ,,igazi" Brela icon_lol.gif...

Annyira Brela, hogy ez a szikla látszott az apartman erkélyéről, ahova a lányom járt évekig, kb. így, csak kicsit messzebbről - hát nem gyönyörű!? icon_wink.gif icon_razz.gif (nem saját felvétel):

Zsebkuty | #83402 Üzenet | 2008-10-20 12:44:43 | Válasz a #83399. hsz-ra Előzmény #83399
icon_lol.gif DE,nagyon-nagyon szép!!!Eredetileg ugyanezt a képet akartam feltenni,amit te,de valahogy nem engedte,biztos másik webhelyen volt,nem tudtam megjeleniteni.KÖSZI!!! icon_lol.gif icon_razz.gif
  Vojandi | #83426 Üzenet | 2008-10-20 18:47:03 |
Ez a kép megvan nekem képeslapon, de nem volt ráírva, hol található. Most legalább tudom icon_smile.gif

Zsebkuty, ezért tettem idézőjelbe, hogy a képed, mert tudom, hogy linkelted...de a te szívedhez közel álló kép, szóval te választottad, szóval valahol a te képed icon_wink.gif
  Zsebkuty | #83456 Üzenet | 2008-10-21 10:20:10 | Válasz a #83426. hsz-ra Előzmény #83426
icon_redface.gif Már felvilágosodtam,ezer bocs!!Kösz! icon_redface.gif
  Gabako | #85684 Üzenet | 2008-11-21 18:42:22 | szigetek
Sziasztok.
Szaporulat miatt miatt jövőre elmarad az istenek földje. icon_cry.gif de azért icon_lol.gif
De Horvátország még szóba jöhet és szinte csak sziget van a látóképben. Hvar, Rab stb. Volt valaki esetleg több szigeten és le- ill rábeszélne valamelyikre?
Esetleg 2 felnőtt 2 gyerekes már bevállt szállása van vkinek?
Előre is köszi
  Cserrobi | #85720 Üzenet | 2008-11-22 11:45:21 | Re:
gabako írta:
Sziasztok.
Szaporulat miatt miatt jövőre elmarad az istenek földje. icon_cry.gif de azért icon_lol.gif
De Horvátország még szóba jöhet és szinte csak sziget van a látóképben. Hvar, Rab stb. Volt valaki esetleg több szigeten és le- ill rábeszélne valamelyikre?
Esetleg 2 felnőtt 2 gyerekes már bevállt szállása van vkinek?
Előre is köszi

Szia!!!
Mi voltunk Krk és Brac szigeten..Krk szigeten Silo kis falucskába,Brac szigeten Sutivánba..Nekünk az első jobban bejött igaz sok mani megmaradt mert nem nagyon lehet ott költekezni a faluban...De ez néha előny icon_wink.gif icon_lol.gif Ha van kérdés válaszolok..
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 4 5 ... 13 14 15   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu