Mediterraneo | #160278 | 2011-04-18 21:18:51 | Re:
Sillyrabbit írta:
Ami nekem a legjobban tetszett, hogy ez nem egy turistáknak kialakított hely (mint pl Santorini vagy Mykonos), ez az igazi Görögország. Itt tényleg így élnek egész évben, nem kamu vagy feltupírozás. Minden eredeti.
Sillyrabbit, Kalamitsa alatt, Nifiben lehet lakni? ott szerinted adnak ki házat vagy apartmant? Jártál arra? A Google Earthön látni pár házat majdnem a parton és klassz a kis strand is, hú, vadregényes, nagyon bejön.
Utóljára 2009 nyarán voltam ott. Most egy darabig nem hiszem, hogy menni fogok, mert egy hete született a kisfiam és bébivel nem olyan egyszerű odajutni és ott tartózkodni. De majd utána biztos megint fogok menni.
Utóljára 2009 nyarán voltam ott. Most egy darabig nem hiszem, hogy menni fogok, mert egy hete született a kisfiam és bébivel nem olyan egyszerű odajutni és ott tartózkodni. De majd utána biztos megint fogok menni.
Gratulálok a babához, most Ő a legfontosabb!!
vikso
Aha Medi, készülök épp fürdeni itt Magazia beachen Irtó szép hely Skyros, olyan, vagy talán még jobb, mint otthonról gondoltam Lélegzetelállítóan gyönyörű, nem puccos, közben meg nyugis, de a Chorában azért van élet is. Barátságos a környezet is, az emberek is azok. Ideális A kompjegy kicsit több volt, mint elsőre számoltam, 61 euró. Nem viccelnek, ha egy kocsi meghaladja a 4,25 m-t.
De azért most még kicsit sziesztázunk, jó meleg van.
Mediterraneo | #168147 | 2011-07-02 14:29:32 | Válasz a #168143. hsz-ra
Szia Szirom!
Hát ez fantasztikus! Nagyon örülök, hogy bejött! És hogy csupa jót írsz a szigetről (mármint az én ízlésem szerint jót ).
És kösz, hogy a szieszta idejéből rám pazaroltál perceket
Gondolom, a Nap most is ezerrel süt le Rátok, míg mi itt megfagyunk (tegnap este 10-kor itt csak 8 fok volt ).
Élvezzétek a szigetet, pihenjétek ki magatokat, töltődjetek fel új élményekkel, nézzetek meg mindent, amit érdemes!
Aztán majd jelentkezz ám, ha hazértetek!
Sokat gondolok addigis Rátok!
Medi
Aha Medi, készülök épp fürdeni itt Magazia beachen Irtó szép hely Skyros, olyan, vagy talán még jobb, mint otthonról gondoltam Lélegzetelállítóan gyönyörű, nem puccos, közben meg nyugis, de a Chorában azért van élet is. Barátságos a környezet is, az emberek is azok. Ideális A kompjegy kicsit több volt, mint elsőre számoltam, 61 euró. Nem viccelnek, ha egy kocsi meghaladja a 4,25 m-t.
De azért most még kicsit sziesztázunk, jó meleg van.
Szia, szia, jó, hogy minden Ok veletek! Én sajnos nem jutottam át, ahogyan írtam neked, a családban történt haláleset miatt és nem tudom mikor tudok áthajózni, pedig a Kaithi barátnőm Acherunesben már agyonnyaggatott, hogy menjek már.. Örülök, hogy minden tetszik, csak tájékoztass minket mindenről