Szeretnénk odafelé 1 éjszakát eltölteni Nisben vagy Skopjeban! Vki tudna ajánlani szállást ill. hogy hol érdemesebb inkább megszállni?
köszi elõre!
Mi Pozsonyból mentünk autóval Nei Poriba és Nis mellet szálltunk meg (Ni¹ka Banja), ez kb. 800 km megtétele után volt. Könnyû megtalálni és nem nagy kitérõ (kb. 30 km). Nagyon jó, tiszta, rendes szállás. Biztonságos - a kocsival az udvarban lehet parkolni. Az ára 10 €/fõ volt.
Nagyon köszi a szállás infót NIska Banja-nál! Már írtam is e-mailt nekik!
Pont jókor írtál, mert hétfõn indulunk és akkor hétfõ estére itt tudnánk pihenni!
Nagy köszi érte!
Citrus
Tudnál kicsit többet is írni róla, mert amint látom van apartman, studió és szoba is. Mi volt a 10 Eurós és hány fõs egységnél jött ki ilyen összegre? A többi árat is tudod? Angolul vagy németül kommunikáltatok? Elõre foglaltál?
ejjha, ez nagyon jól hangzik, szerintem hazafelé igénybe is tudnánk venni, pont jó helyen van. a "parkoló, biztonságos, 10€" szavak gyõztek meg leginkább. reggeli is van vajon? várom a tapasztalatokat... egy 3,5 hónapossal megyünk, odafelé éjszaka, de visszafelé muszáj lenne megszállnunk valahol félúton.
Én most írtam erre a szállásra e-mailt németül és 10 perc múlva visszagigazolta angolul a foglalást /német nem megy neki/. Valóban 10 EUR/fõ/éj.
Citrus21
Köszi! De továbbra is kérdésem, hogy mi 10 Euró/fõ; a kétágyas szoba, vagy pl. egy 4 fõs apartman, stb.? Reggeli, egyéb kaja? Nekem nem sürgõs, ráér amikor visszajöttök, de hátha valakinek...
Most érkeztünk haza és odafelé kipróbáltuk a szállást:
Nis-tõl 11 km-re van egy aranyos kis termál fürdõs hegyi faluban.
A 10 EUR/fõ árért kaptunk egy 2 ágyas szobát, fürdõszoba mellette volt,csak mi használtuk,TV, terasz volt még hozzá.
Megérkezéskor kávéval és hideg üdítõvel fogadtak,majd reggel elutazáskor megint jött a kávé.
Nagyon kedvesek voltak a házigazdáink, angolul tudtunk beszélni velük és szép tiszta volt a szállás, mindez kettõnknek összesen 20 EUR-ért.
Ajánlom mindenkinek!
Köszi; ez jó hír! Éppen ma gondoltam rá, hogy merõ kalandvágyból elindulok komótosan egy nappal elõbb és kipróbálom. Euróval fizettetek? Teltház volt? Nem tudod, mit kér a reggeliért?
EUR-ban fizettünk, éppen félháza volt, de ha e-mail-ben írsz neki,akkor
le tudod foglalni és árakat , infót is megír!
Néhány reggelizõ büfé és közért is van a háztól felfelé a hegyfelé /õk épp a fõútvonalon, de nyugiban laknak/, ahol jó áron finomakat lehet enni. Nekünk még az otthoni szendvics bõven elég volt, hûtõ is volt a szobában.
Az összes szomszédja ebbõl él,hogy szobát/apartmant adnak ki, valszeg azonos áron, így biztos van szállás ott.
Hát ez a panziós tényleg nem vacakol ; szinte azonnal visszaigazolta a szobát, s tényleg 10 Euró/fõ, de reggelit nem tud (akar) adni. Indulok egy nappal elõbb szépen komótosan; így is le lehet rövidíteni a várakorási idõt!
Mi baja lehet egy éjszakára ennyiért? Amit írtál, és fényképek alapján jó ez. Nem a szobából nyílik a mosdó-WC, ettõl olcsó. Újra számoltam az utazás elsõ két napját emiatt; micsoda különbség! Itthon megreggelizek és úgy indulok a hajnal helyett, s kora délután érkezem, s másnap ugyanez. Keresek látnivalót útközbeben mert belefér az idõbe.
Tényleg nagyon rendesek voltak és ne lepõdj meg,ha tuszkolják a kávét belétek!
Csak 1 dologra kell figyelni: nem szabad felkeverni,mert görög kávét fõznek, azaz zaccal, szûrõ nélkül
Este egy kis séta volt a faluban, ahol sokan vannak a gyógyfürdõ miatt, aztán reggel kipihenten indulhattunk el.