Helló! Én nem kaptam semmilyen e mailt, és jegyet sem. Tudom, mikor és honnan indulunk, ez eddig is így volt. A biztosítást ma megyek megkötni, de lehet, húzom még jövő hétig, akkor lesz fizu:-))
Az Uniqua biztosítónál kötöm meg, mindig ott szoktam.
A képeket én is megaptam a házról, szerintem nem lesz gond vele. De gyakorlatilag nekem mindegy, hisz csak aludni megyünk "haza".
Ennyi fiú gyermek:-)))
A lányom már kíváncsi:-)
MI MÁR BEFIZETTÜNK MINDENT A BUDAVÁR TOURSNÁL A BIZTOSÍTÁST IS,LEGALÁBBIS AZT MONDTÁK HA HÉTFŐIG NEM HÍVNAK VAGY NEM KÜLDENEK EMAILT,AKKOR BEMEGYÜNK.REMÉLEM MINDEN OK LESZ!
-törölt nick 12762 | #135972 | 2010-05-28 11:18:56 | Válasz a #135970. hsz-ra
Kedves linda2004,
meg szeretnélek kérni valamire:
Látom, egyre aktívabban veszel részt ezen remek fórum mindennapjaiban, ez igazán dicséretes. Légyszíves, ne írj folyamatos NAGY BETŰKKEL, mert ez a virtuális kiabálás jele. Köszi mindenki nevében
Szerintetek kb. mennyibe kerülhet a biztosítás?
Én utoljára 4 éve kötöttem, azóta sokat változhatott. Esetleg nagycsaládos kedvezmény is lehetséges? Hallottatok már ilyenről?
Előre is köszi
Mi hétfőn indulunk az Apollónnal.
Elli apartmanba.Reméllem minden okés lesz.Már nagyon várjuk.
Meg persze azt is,hogy a 2 éves baby-nk hogy bírja majd:)
Edit!
Biztosításkalkulátor
Ott kiadja a legolcsóbbtól a legdrágábbig. Te jelölöd be az időtartamot, és a kedvezményeket, amit igénybe tudsz venni.
nekünk 17 napra az Uniquánál 9800 forint. Asszem...
Heni!
Jó utat Nektek, akkor cserélődünk pont, ha 10 napoztok
Sziasztok csajok! Edit ,Ágica!
Már csak 9 nap és indulunk! Mi tegnap este kaptuk meg az emailt a jegyekről és a bíztosításról!
Nagyon várom!
Gudlinak mégegyszer nagyon köszönök mindent,nagyon kedves vagy!
További szép napot mindenkinek!