Mi is októberben készülünk Krétára! 2 évvel ezelõtt okt.3-tól voltam Santorínin és nagyon meleg volt, igaz valóban szeles volt az idõ, de így legalább jobban el tudtuk viselni a meleget.
ferrari nagyon örültem a válaszodnak, mert ezek szerint nem kell lefújni az idei görög nyaralásunkat. Október elején tudunk menni, ha minden összejön lehet hogy szeptember végén is, majd meglátjuk, de akkor marad kréta és lesz ami lesz. Santorinire nagyon szeretnék átmenni, ezért remélem akkora szél nem lesz hogy ne menjenek a hajók
Azért ne engem szidj, ha mégis rossz idõ lesz.
Drukkolok Nektek, hogy szép idõtök legyen, erre szerintem meg is van az esély, hiszen elég délre fekszik Kréta.
Azért csodák még vannak, pár napja az a hatalmas két felhõszakadás Pesten, hiszen ilyen még nem volt.
Hali Ferrarri! Ha minden jól ,egy lehet hogy pár héttel elõbbre tudjuk hozni, kb szeptember közepére, és biztos nem foglak téged szidni, mert biztos nagyon jó idõnk lesz Fõ az optimizmus. Jövõ héten megyünk valamikor lefoglalni, de kicsit bizonytalan vagyok még a pontos helybe, mert szeretném ha homokos lenne a part, szállodát szeretnék és tengerparton is legyen de közel is a központhoz hogy este legyen hová elsétálni, ha van valakinek jó ötlete szívesen veszem!
Sziasztok!
Végre eldöntöttük hogy Rethymnoba megyünk, a Hotel Minost néztük ki, ez árban megfelelne. A leírások elég semmitmondóak, ezért szeretném megkérdezni hogy ismeri -e valaki ezt a helyet. Fõleg az érdekel hogy nem túl zajos-e, nem lenne jó ha éppen valami forgalmas fõút mellett feküden a szálloda.
Ha valaki járt már ott , legyen szíves pár sort írni, mert lassan tényleg le kell foglalni szeptemberre az utat
Mi Stalis városba megyünk a Hotel Stalisba. Közvetlen tengerparton van és homokos a patja, ha gondolod nézd a Neckermannál.
Jpeter | #13386 | 2006-08-04 13:59:00 | Hotel Stalis
Nagyon örülök Viki!
Mailcím privátban ment...
Sok kérdésem van:
- milyen a szállás?
- mennyire voltatok a parttól?
- mi kértünk hûtõt és légkondit..van-e erõõl tapasztalat (ár)?
- sok magyar volt-e?
- milyen ott a part?
- lehet-e napsátrazni a parton (van-e hely)?