Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy volt aki írta, hogy nem az utazási iroda által szervezett fakultatív programokra megy, hanem helyivel irodával, mert olcsóbb és izgalmasabb is:-) Azt szeretném tudni, hogy a helyinek mi a neve vagy hol keressük, és várom a tapasztalatokat aki ezt választotta. Nemsokára indulunk...egyéb hasznos tanács? Zsófi 73 Te nagy Marmaras szakértő vagy már Nekem első utam, átolvastam a fórumot de kitudja miről feledkezem meg. Köszi előre is!
Sziasztok! Szeptember 8án megyek Neos Marmaras-ra a Grand Tours utazási irodával, busszal. Szabad szoba már nincs arra a hétre, nekem viszont szükségem lenne szállásra.Tud valaki olcsó szállást ajánlani helyben(apartman, kiadó szoba) ahová nem kell előre foglalni? Nagyon fontos és sürgős lenne. előre is köszi
[quote="Arkana"]Sziasztok!
nem az utazási iroda által szervezett fakultatív programokra megy, hanem helyivel irodával, mert olcsóbb és izgalmasabb is:-) Azt szeretném tudni, hogy a helyinek mi a neve vagy hol keressük,
SziaArkana!
Nem értem a kérdést! A helyi magyar utazási iroda: a GrandTours. Az egyetlen. A GrandTours-nak van jelenleg 2 apartmanházta (Alexandra,Olimpia) Hogy van-e más utazási iroda Marmaras-on azt nem tudom, de hogy magyarul nem tudnak, az biztos.
A GrandTours által szervezett fak. kir. tökéletesek, közepesnél olcsóbb árfekvésben vannak.
Vagy Te nem a GrandTours-os ap.-okban szállsz meg??
üdv.: Zsófi73
Sziasztok! Szeptember 8án megyek Neos Marmaras-ra a Grand Tours utazási irodával, busszal. Szabad szoba már nincs arra a hétre, nekem viszont szükségem lenne szállásra.Tud valaki olcsó szállást ajánlani helyben(apartman, kiadó szoba) ahová nem kell előre foglalni? Nagyon fontos és sürgős lenne. előre is köszi
Szia Erus1985!
Nem értem! Hogy mehetsz a GrandTorus-szal, ha nincs szállásod???? Ecceruen csak felszálsz a buszra, és váltasz egy jegyet Marmarasra?? Mint egy távolságin?
Nem értem! Várom válaszod!
üdv.: Zsófi73
Erus, szerintem minden további nélkül találsz, ha kinn leszel már, mi kb. 10 percet szántunk a keresésére és 10 főnek kellett... tehát 1-2 fő részére, vagy 1 apartmant mindig sokkal könnyebb találni. Tapasztalatom, hogy az idén kevesebb utazó volt, mint évek óta. Fele annyira nem volt zsúfolt az ország még főszezonban sem... Helyi irodába, ha bemégy biztosan segítenek.
Erus1985!
Fantasztikus! Tök jó! Hmmm... godolkodom. Igen,
Marmaras-on is vannak kiadó apartmanok. Reméljük a tulajdonosok nem csak görögül tudnak. Így akár hol megkérdezheted, ahol látod a szabad táblát. Szeptember (utószezon) lévén biztos találsz valamit. Azonban el kell, hogy mondjam - bátor vagy. Parália azért nem ugyanaz a hely, mint Marmaras, mármint ap. kínálatban sem, ill. magyar turistára rázoomolás tekintetében sem; ha érted mire gondolok! Én spciel nem láttam utazási irodát (gondolom a föutcán - sétálóutcán lenne), de ez nem jelent semmit.
Berili!
Marmaras-on találtatok olyan könnyen szállást?
Szerinted melyik utazási irodában menjen be Marmaras-on Erus1985?
[quote="Zsófi73"]Erus1985!
Fantasztikus! Tök jó! Hmmm... godolkodom. Igen,
Marmaras-on is vannak kiadó apartmanok. Reméljük a tulajdonosok nem csak görögül tudnak. Így akár hol megkérdezheted, ahol látod a szabad táblát. Szeptember (utószezon) lévén biztos találsz valamit. Azonban el kell, hogy mondjam - bátor vagy. Parália azért nem ugyanaz a hely, mint Marmaras, mármint ap. kínálatban sem, ill. magyar turistára rázoomolás tekintetében sem; ha érted mire gondolok! Én spciel nem láttam utazási irodát (gondolom a föutcán - sétálóutcán lenne), de ez nem jelent semmit.
Nos, mivel már 4x jártam Marmarason,csak nem leszek olyan elveszett De eddig mindig a Grand Tours-nál foglaltam szállást is.Most viszont már nincs üres szobájuk, és nekem amúgy is csak pár napra kellene. Szóval a helybeni apartmankeresésben nem vagyok járatos,de talán így is lesz valami. Marmaras főutcáján van a Melitours utazási iroda, lehet hogy ott, vagy a Grand Tours-os idegenvezetőnél érdeklődök
Zsófi, mire visszaértem a vásárlásból már meg is válaszolta Erus a kérdést... Igen, Marmarason is, meg Makrigialoson is, meg Nei Poriban is, meg Stavroson is. Rendszerint 7 éjszakára megyünk és mindig az 5-6. éjszaka után jövünk rá, hogy ez nagyon kevés lesz (volt), így aztán ott helyben szoktunk apartmant keresni. A NMarmarasi apartmannak nem jut eszembe már a neve, de a főutcáról nyílt egy utcácska, ahol a sarkon a Nemzeti Bank épülete van a kikötővel szemben, ott találtunk az apartmant, még úszómedence is volt benne... Nem tudom most van-e még ott magyar iroda, mert ez 2004-ben volt.
Stavrosban először az Eva-ban laktunk, aztán a George-ban találtunk még 4 éjszakára helyet... De Makrigialoson is így voltunk, hogy a Diasban laktunk először 7 éjszakát, majd az Electra (azt hiszem ez a neve) apartmanban voltunk még 5 éjszakát. Tehát mindig és mindenhol lehet találni stúdiót vagy apartmant, csak szánni kell rá egy kis időt.
SziasztoK!
Hazajöttünk Marmarasról, gyönyörű hely, a víz tiszta, sok a látnivaló, a városka is nagyon szép este főként, sokat lehet sétálni, vásárolni. Ajánlom mindenkinek, a szállás is szép volt, mi a Hotel Olympos ban voltunk, a tetőterasz volt a kedvenc, látszott az egész város, a tenger mindenkét oldalról. Ha rájövök hogy kell csinálok fotóalbumot.
De annyi szép kép van hogy egy nap kevés rá feltölteni
Biztos megyünk majd még Marmarasra, kevés ilyen szép hely van szerintem, sok görög helyet ezek után ki kell egyből lőni.
Mindenkinek szép napot!
...Biztos megyünk majd még Marmarasra, kevés ilyen szép hely van szerintem, sok görög helyet ezek után ki kell egyből lőni.
...
Valóban szép hely, de azért ne lövöldözz kapásból össze-vissza! Nagyon sok szép és még sokkal szebb hely van még, csak meg kell találni! Olvasgass, keresgélj!
Arkana! Nagyon várom a fotóalbumodat,mert jövőre mi is Neost célozzuk meg! Kiváncsi lennék a szállás milyen. Úgy értem a szoba tisztasága és maga a szállás mennyire van messzire a tengerparttól? Tavaly sajnos Sartin elég piszkos volt az apartmanunk. Remélem az Olympos nem lesz olyan.