Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 30 31 32 ... 901 902 903   >
Üzenet
  Bogobea | #22273 Üzenet | 2007-03-09 15:38:52 |
A Fotini egy hétköznapi név. A Fotininek nincsenek apartmanjai, ez nem egy utazási iroda. Mivel igen gyakori és közkedvelt név, ezért nagyon sok Fotini nevû apartman van szerte az országban, csakúgy mint Stavros, Maria Babis, stb

A Dias Zeus Fotini apartmanházban nem hogy egérlyuk nincs a padlón, de ragyog a tisztaságtól.
  Katus | #22294 Üzenet | 2007-03-09 19:26:34 |
Sziasztok!
A Fotini házba megyünk mi is.már nagyon várjuk. icon_lol.gif
Láttam róla képeket,Bea jóvoltából és egy másik lapon is találtam róla infókat képeket.Nekünk semmi gondunk nem lesz vele./Remélem/
De igazából tudjuk,hogy apartmanba és nem szállodába megyünk.A domestost meg sosem hagyom itthon icon_wink.gif
Bea! icon_rolleyes.gif
Szeretnénk egy- két nappal /esetleg/ meghosszabbítani az ott-tartózkodásunkat,van erre lehetõség,esetleg ismerettséged? icon_cool.gif
köszi
Katus
  Bogobea | #22296 Üzenet | 2007-03-09 19:36:12 |
Szia Katus!

Tavaly a Fotini házban a tulajok fenntartottak maguknak 2 szobát, amit egyénileg adtak ki. Ha éppen szabad lesz, és még mindig így lesz, akkor biztosan meg lehet beszélni velük. Ha jól emlékszem 35 euró/nap volt. De nem tuti az ár.

Hol találtál a Fotinirõl még képeket? Megnézném én is icon_wink.gif
  Sancho.dl | #22297 Üzenet | 2007-03-09 19:50:18 |
Mi is a Fotinibe megyünk és ahogy a képeket elnéztük, illetve Bea leírásaiból úgy gondoljuk, hogy semmi gond nem lesz. Én már többször voltam Göröghonban, de soha nem volt semmi gond az apartmanokkal...
Régebben írtam, hogy én akár egy kartondobozban is ellaknék ha már ott vagyok icon_biggrin.gif
Úgy sem sokat tartózkodunk a szobában, de nem tartok attól hogy nem leszünk megelégedve icon_smile.gif
  Katus | #22298 Üzenet | 2007-03-09 20:21:23 |
Szia Bea!
Persze :A Nei Pori ,Platamon-Görögország lapon,találtam az egyik nyaraló képei között.
Sancho!!!Abszolut osztom a véleményed icon_lol.gif
Üdv
Katus
  Sancho.dl | #22299 Üzenet | 2007-03-09 20:24:48 |
Katus!

Ez az icon_smile.gif
Mindenhol meg kell találni a szépet és arra törekedni hogy az ember jól érezze magát icon_smile.gif

Jó nyaralást... majd készítsétek a helyet nekünk icon_smile.gif
  Katus | #22302 Üzenet | 2007-03-09 20:39:45 |
OK!! Sancho!
Készítjük,készítjük icon_wink.gif icon_cool.gif icon_razz.gif
Bea!
Kallósné Molnár Kriszta képei között van az apartmanról pár külsõ és egy beslõ fotó.Nei Pori,Platamon-Görögország lapon.Sancho ti is nézzétek meg . icon_rolleyes.gif
Katus
  Bogobea | #22303 Üzenet | 2007-03-09 20:41:42 |
Köszi Katus!

Megnézem.

Jól emlékszem arra a családra. Az utolsó vagy utolsó elõtti héten voltak kint. Szinte végig szakadt az esõ
  Sancho.dl | #22304 Üzenet | 2007-03-09 20:45:26 |
Katus!

OK meglessük icon_smile.gif köcike
  Bogobea | #22305 Üzenet | 2007-03-09 20:47:27 |
Na, én már túlestem rajta icon_wink.gif

Megnézegettem. Tényleg nagyon emlékszem rájuk! És tényleg igaz, hogy szakadt az esõ!

De azért olyan jó így mások szemszögébõl is látni Nei Porit és a környékét! Még a litochorói piacról is ismerõsök az árusok... icon_smile.gif
  Sancho.dl | #22306 Üzenet | 2007-03-09 20:52:29 |
Bea!

A neo pori- platamon oldalon van egy kép skyathosról... Nem tudom jártál-e ott, mármint az oldalon icon_smile.gif
Van egy kép ahol egy manusz sétálgat egy utcán, egyik oldalon vendéglõk a másik oldalon boltok vannak. Majd tudsz segíteni hogy ez hol található? Mert én beleszerettem ebbe a képbe és nagyon szeretnék oda elmenni... és persze Lisát is vinném magammal icon_smile.gif
  Lisa | #22312 Üzenet | 2007-03-09 22:09:06 |
Szia Bea! icon_smile.gif

A búvárkodásról még nem tettünk le. icon_wink.gif ...de mint írtad is a tenger szépségeiért nem kell mélyre merülnünk,láthatjuk a vízfelszínhez közel lévõ gyönyörûségeket is. icon_smile.gif Kagylókat pedig a kedvesem igért a shell emblémáról icon_lol.gif .... nem illúzióromboló?... icon_lol.gif icon_lol.gif
Szeretnénk még eljutni a Meteorákhoz is. Igaz a kedvesem már láthatta mennyire csodálatos icon_smile.gif... de szívesen visszatér velem hogy én is láthassam. Hallottam,hogy a kolostorokban sem lehet "akármilyen" öltözékben megjelenni. Milyen öltözékben érdemes neki indulni a Meteoráknak,hogy azért oda is benézhessünk? icon_smile.gificon_smile.gif
A Fottini apartmantól én sem tarok,mert hiszem hogy a vendégeit nem elüldözni szeretné hanem megtartani a jó hírnevével együtt icon_smile.gif... A képek és a környezet sem a rendezettlen körülményekrõl árulkodnak. icon_smile.gif
  Katus | #22316 Üzenet | 2007-03-10 08:04:09 |
Szia Lisa!
A meteorák hm......csoda...szép... icon_razz.gif .Az öltözék?Elvileg megkívánnák a túristáktól a eltakart vállat és a lábakat a hölgyek esetében,de nemkülönben a férfiúktól is ezt várnák icon_wink.gif De ahogy tavaly elnéztük,hm senki sem fordított különös figyelmet erre ,,sem".Viszont aki nagyon kihívóan volt öltözve,annak adtak "egyen,,szoknyát ill nadrágot. icon_twisted.gif Különben nem is annyira divatjamúltat icon_wink.gif icon_wink.gif .Szóval csak kényelmesen,praktikusan és nem teljesen elkendõzetlenül icon_razz.gif .
Szia
Katus
  Babi15 | #22317 Üzenet | 2007-03-10 08:12:13 |
Szia Sancho!
Megpróbálok Skiatosról küldeni néhány képet!
Babi
  Agica | #22326 Üzenet | 2007-03-10 10:10:19 |
Szia Lisa!

Nem tudom te hogy vagy vele, de én nem szívesen veszek fel mások után ruhákat... Mivel nagyon melegbe mentünk prakrikusnak találtam a "réteges öltözködást". Vagyis egy lenge hosszú szoknya és egy kis fölsõ, rá pedig egy ing, így én sem sültem meg és ha kellett mindenem el volt takarva. Párom pedig egy len "öltözetben" volt...
Igaz ami igaz, jöttek velünk szembe olyan "teremtmények" akik mintha disco-ba mentek volna...(mikor közelebb értek, láss csodát magyarok voltak)
Amit ha jól hallottam megkövetelnek az a térd alatt érõ szoknya és a fedett vállak/ keblek.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 30 31 32 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu