Szia Mindenkinek!
Megigérem, hogy beszámolok mindenről.
Már voltunk néhány alkalommal Görögországban, de szégyen ide vagy oda, tavaly hallottam először Kefalóniáról. Na persze tudtam, hogy egy sziget, de ennyi. Mikor megláttam az első képeket beleszerelmesedtem a férjemmel együtt. Bár 2 hétre megyünk, de így is félek, hogy kevés lesz. Nagyon készülünk, már elolvastam egy csomó fórumot, rengeteg képet megnéztem és legszivesebben már indulnánk is, úgy várjuk, mint gyerekek a karácsonyt.
Jó készülődést, tervezgetést kívánok mindenkinek na és persze nem utolsósorban élményekkel teli nyaralást.
Üdv.Gypanni
Bocsi, hogy beleszólok, tudom nem tőlem kérdezted ezeket.. A szigettúra tudtommal igen tartalmazza a Melissani barlangtavat csónakkal és a cseppkőbarlangot is.. De majd Marcsi részletesen mesél róla..
A szigettúra programjaiban benne van a cseppkőbarlang is, meg a melissani barlangtavat is láthatod, sőt még csónakázni is lehet.
A túra alkalmával még borkóstolón is részt vehetsz, ahol megismered a sziget borát, a "világhírű"Robolát. Hát nem tudom mennyire világhírű, nekem csak a rosé jött be. De ízlések és pofonok.
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy tavaly szeptemberben görögországi utakra last minute-ben kb. hány százalék engedményt adtak. Tudom, hogy iroda függő, de nekem jó egy hozzávetőleges ár is.
Köszönöm előre is.
Szia Evi!
Mint már az előttem szólók említették a szigettúrában meglátogatjuk a barlangokat és sok mást is még szerintem a legtartalmasabb és leglátványosabb programunk ez a szigettúra.Remélem nektek is tetszeni fog majd Skala tengerpartján is lehet homokos részt találni nem kell messzire menni homokos tengerpartot keresgélni De ha mindenáron sekély homokos partot keresel ,valóban tőlünk 4km-re a déli parton található a Mounda beachünk :)az izlések is különbözőek ,nagyon sok vendégemnek tökéletesen megfelel a Skalai tengerpartunk de majd ti a saját szemetekkel eldöntitek számotokra melyik a megfelelő