Haaaat ,bar Breki jol mondja hogy elvileg at lehet uszni hiszen a tavolsag kicsi ,ettol meg gyakorlatilag tilos ugyanis hajos - motorcsonakos forgalom folyik a sziget es a part kozott es a gorogok vezetesi stilusa ugye a vizen sem szelidebb mint az utakon...
Szabalyosan akkor uszhatsz at ha van egy jelzobolyad es azt vonszolod magaddal a vizben
Egyebkent vizibicikli 7 Euro per ora motorcsonak 10 Euro per ora (max 8 szemelyesek vannak es mindegy hanyan mentek ugyanannyiba kerul)
Mi pénteken indulunk Tolóba. Tudna nekem valaki információval szolgálni az időjárással kapcsolatban? A műholdképet látva kicsit elkeseredtem. Nyugtasson meg valaki. Köszönöm előre is.
Magácska jól eltűnt már hiányoltam is korábban, még két sztorit is írtam Kriszta kalandjairól
Én a labdámat szoktam magammal vonszolni
Egyébként az indexen énis azt írtam még hogy vigyázzanak a hajókkal és a forgalommal, csak
ott azután arról volt szó, hogy a kis strandra átuszni is sok volt valakinek ezek után inkább viccesen írtam,
hogy akár át is úszhat.
Bár korán reggel mikor már illetve még nyugi van és a többség még alszik
én lehet megpróbálnám újra mikor még a banán se jár arra.
Miutánunk kétszer utánnunkjött, egyszer amiatt, hogy ne menjük az öböl felé,
egyszer meg a szemben lévő sziget belső öblénél hozott benzint, nemis értem,
lehet akkor jutott eszébe, hogy oppá ezek lehet túl sokat mennek lehet kevés lesz nekik a benzin.
Mondjuk a kép alapján mi lehet máshol béreltünk ilyen sárga hajók inkább
a moló előtt voltak akkoriban, mi meg a molónál béreltünk.
Köszönöm szépen. Nagyon remélem igazad lesz, és miért ne lenne. Az ember erre készül tél óta és a természet mindent elrontana...... De nem így lesz!! optimista leszek. Ha hazaértünk majd elmesélem milyen volt.....
Tegnap érkeztem meg Tolóból, tele vagyok élményekkel:)
Eddig csak csendben olvasgattalak Titeket, utólag is köszönöm a sok jó tanácsot, és ötletet. Ibusszal mentünk, és a Manolis apartmanban laktunk.
Voltunk Athénban,Hydrán, voltunk vizibicajjal a kis szigeten, valamint "véletlenül" Nafplióból elsétáltunk Karathonára is:)
Szívesen válaszolok bárkinek, akinek kérdése lenne.
Lesznek majd képek bőségesen, még a válogatás fázisában vannak, ugyanis kb összesen 5 GB
Nagyon tetszett a Karathonára vezető út, nem bántuk meg azt a szép hosszú sétát, szédületes volt a tenger és a sziklák között menni.
Onnan visszaindultunk Nafplió felé, és egyenesen a Palamidi erőd felső parkolójához jutottunk. Szóval a felfelé vezető lépcsőket szépen kikerültük
Most megint megfájdult a szívem... ezt az Eleannán a teraszról fényképezted?? Olyan gyönyörű... tavaly nagyon sokat ültem hajnalban a teraszon és az apartman előtt a tengerparton... Néztem az enyhén bíborszínűre festett fodrozó vizet, vagy a tükörsimát... és enyém volt a világ összes szépsége...