Nem tudom hol lesz a szállásod, de Agios Sostisban láthatsz tekit! Ha reggel kimész amikor befut a halászhajó! Én olyan fél 8 körül voltam kint.. Láttam, nem voltak sokan:D De a laganasi öbölben is lehet őket látni.. Sokan mondták, aki pl búvárszemüvegben úszott látott tekit:D
Hajókirándulás ahol körbehajózzátok a szigetet ami 123 km-t jelent 25 Euró volt!
Szigetkörút busszal 10 megállóval szintén 25 Euró volt!
Kaiki kirándulás is 25 euró volt! Ebben van egy ebéd is:)
Mivel én erre a 3 programra befizettem a Zakynthos városi shoppingot ingyenes volt!! Megérte elmenni erre is.
Nem nem a kikötői teknősles nem maradt ki.. Láttam az öreg tekit.. Hatalmas volt:D Csináltam is róla sok sok képet:D
Nem nem maradt.. Mindent láttam amit kellett.. De szerintem nem mennék vissza a szigetre..
Jó reggelt Mindenkinek!
Mi 700 eurót vittünk kettőnknek,de kevésnek bizonyult.
igaz két este volt csak amit nem étteremben töltöttünk,minden reggel kávézás a villa Maria melletti kézműves boltban,nagyon finom kávét adtak.
kenyeret bármelyik boltban kapsz,mi a háztulajdonosunk boltjában vásároltuk.Dia boltok a legolcsóbbak szerintem+lidl,de a kisbolt sem vészes csak nem szabad átszámolni az árakat forintra.
Autót 3napra béreltünk bagjet-től 105 euró volt teljes körű biztosítással,de az autó alját ért sérülésre nem vonatkozik.(citroen c3-at),a tankolás került a legtöbbe az 70 euróra rúgott,mivel nem volt jó az üzemanyag kijelző és a végén fullra tankoltuk az autót.
Aki körbe akarja autózni a szigetet mindenhova laganas irányából induljon,exa hora és navagio is közelebb van arra,mint keri felé,itt elég dimbes-dombos és kanyargosak az utak 30-nál többel nem lehet menni+13.2-es fogyasztása volt az autónak.
Nagyon vadregényes táj egyébként akár merre mész sosem ott jössz vissza amerre mentél.
Bocs,hogy hosszúra sikerült.
Sziasztok!Szép napot!
Mondjuk mi nem akarunk autót bérelni. Biztos jobb lehet, mint szervezett kiránduláson, de mi inkább maradunk annál. A tapasztalat azt mutatja, hogy mi külföldön ne üljünk autóba, mert baj lesz.
Isti!
Köszönöm szépen a tájékoztatást, ezek nem rossz árak, többre számítottam.
Odafelé nagyon jó volt.. Bár kényelmetlen volt, már a vége felé.. Aludni nem igazan lehet a buszon.. Kb 26 óra volt az út.. Visszafelé elfértem mert nem volt mellettem senki sem... Kényelmesen elfértem, ettől függetlenül kényelmetlen a buszon aludni... Visszafelé is kb ugyanennyi volt az út.. Határon kellett kicsit többet várni..
és ott a pont! Mi sem fogunk autót bérelni, mert inkább elkajálom azt a 100 eurót, amit a bérlésre meg a tankolásra költenék. ha nagyon mehetnékem van, akkor bérlek robogót 10-15 euróért. =)
Majd meglátom én is, hogy milyen programok lesznek, és ha még azok után is maradna pénzem (nem hinném), akkor lehet, hogy mi is kajálunk belőle jókat. Vagy inkább veszek magamnak meglepit Az legalább megmarad
Hát mindenki maga dönti el mit bérel.. A robogót nem igazan ajánlják a szigeten a sok szerpentin miatt... Sok turista szenvedett már balesetet.. Inkább az autót szokták ajánlani:D A kint lévőknek két napra ajánlottak autót.. Ez 85 euró volt.. Plussz az üzemanyag.. Aminek literje 1,7 euró volt..
Lassan nálunk is ennyi lesz. Csak a fizetések maradnak egy szinten.
Robogót én se szívesen vezetnék, még itthon se. Amilyen kis szerencsétlen vagyok, biztos összetörném magam.
Úgyhogy maradnak a gyalogos, buszos és hajós programok
Szerintem kár lebeszélni az embereket a robogózásról, mi lassan két hete jöttünk haza Zakyról, és csúcsszuper volt a robogózás! A fél szigetet azzal jártuk be.
Mi Tsiliviből lerobogóztunk Gerakasig, másik nap Xigiáig és semmi probléma nem volt!!!! Óvatosan és figyelmesen kell vezetni, lassitani és akár hússzal tötymörögni, ha kell és semmi probléma nem lesz! Aki egyébként is fegyelmezetten és figyelmesen vezet, tudja, hogy mik egy robogó határai, az ki ne hagyja semmiképp! Az autóbérlés árain is ájuldozom miket írtok, mi Tsilivi főutcáján (!) béreltünk két napra B kategóriásat (az "A" a legkisebb, de az már mind ki volt adva akkor), azaz nem is a legolcsóbbat 70 euróért és két nap alatt kb. 28 eurót tankoltunk bele, mivel nincsenek távolságok a szigeten!!! "A" kategóriásat már lehetett volna bérelni két napra 55ért, három napra 75 euróért!
És volt, ahol 1,6-ért tankoltunk, 1,68 volt a legdrágább.
Nincsenek félelmetes szerpentinek, Korfu sokkal durvább volt robogóval, szóval nyugodtan próbáljátok meg!
Két éve Sartin voltunk és ott egy kiscsaj (tizenéves) tolta vissza a kölcsönzőbe a robogót széttörve, a lány meg mindenhonnan vérzett, egy óra múlva már mindenhol kötés volt rajta. Na én nem akarok így járni.
Isti!
Minden nap étteremben ebédeltél és vacsoráztál? Mert még mindig nem térek magamhoz, hogy ennyi pénzt kell vinni.