Sziasztok!
Sajnos Én is újra itthon vagyok egy ideje, de eddig az élmények feldolgozása zajlott.
Nagyon jól telt, mindent láttunk, amit szerettünk volna, iszonyat jókat ettünk. Köszi Robi az Atos ajánlást, oda szoktunk mi is. Meg bocsi, de bitoroltuk a "szobádat" a Kék-házban.
Ha lesz időm teszek fel képeket, bár sok újdonság szerintem nem lesz köztük.
Jó utat a most indulóknak!
Szia bnelli,
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és az ajánlás is sikeres volt.
Semmi gond, nyugodtan használjátok a "szobámat", ha már nekem most nincs lehetőségem rá
Mivel minden fényképp kicsit, vagy nagyon más, mint a többi, így kiváncsian várom a Tiedet is
Nos egy kis beszámolót már írtam az Asprovalta oldalra, de röviden annyit tudok írni hogy fantasztikus volt...Mikor mentünk a Meteorákhoz, elmentünk Nei Pori mellett... hááát... megdobbant a szívem... Ha lett volna rá lehetőségem bementem volna egy picit...
Nos Mythos fért be ahogy számoltam nem sok, de fejenként két doboz biztos akad, úgyhogy már csak időpont egyeztetés kérdése, hogy meglátogass és miközben mutogatom a képeket elkortyoljuk eme csodás nedűt
Majd összeszedem magam és csinálok egy Asprovalta albumot
Sziasztok,
Bnelli87, wolf4225 Nem tudnátok árakat írni? Kb mennyit költöttetek, ha nem túl indiszkrét a kérdésem
Én úgy terveztem 5-600 eurót viszünk, 4-en megyünk 2 felnőtt 2 gyerek. Fakultativra csak a hajókázást terveztük, szerintetek elég lesz ?
Mi 640 eurót költöttünk a barátommal. Ebben benne van 4 fakultatív program ára, minden nap étteremben ettünk egyszer, üdítők, péksütik, jégkrém, strandcuccok, ajándék a családnak,magunknak is vásároltunk (ruci, táska, napszemüveg) meg még mivel kimaradt, így a maradékot elköltöttük arra, hogy kipróbáltuk a parasailinget is. Szóval semmivel nem spóroltunk. Szerintem kb. elégnek kell lennie.
Milyen árakra lennél kíváncsi, mert az ételek árát Brobinál megtalálod?
Lenne egy olyan kérdésem, hogy Nei Poribol oda vissza 1 nap alatt mit érdemes megnézni az Olimposzból? Merre érdemes kirándulni ilyen rövid idő alatt? Köszi
Lenne egy olyan kérdésem, hogy Nei Poribol oda vissza 1 nap alatt mit érdemes megnézni az Olimposzból? Merre érdemes kirándulni ilyen rövid idő alatt? Köszi
Szia!
Kocsival, motorral, biciklivel, gyalog ?
Amúgy a kérdés érdekes. Mire gondolsz az Olimposzból ? Kanyon, hegycsúcs, orom, pihenő, vagy... ?
Nos egy kis beszámolót már írtam az Asprovalta oldalra, de röviden annyit tudok írni hogy fantasztikus volt...Mikor mentünk a Meteorákhoz, elmentünk Nei Pori mellett... hááát... megdobbant a szívem... Ha lett volna rá lehetőségem bementem volna egy picit...
Nos Mythos fért be ahogy számoltam nem sok, de fejenként két doboz biztos akad, úgyhogy már csak időpont egyeztetés kérdése, hogy meglátogass és miközben mutogatom a képeket elkortyoljuk eme csodás nedűt
Majd összeszedem magam és csinálok egy Asprovalta albumot
És örvendezék vala, hogy Sancho vitéz nem felejté el, az meglepetést, az Göröghon csodás nedüjéből
Elolvastam a beszámolót és megnéztem a képeket. Jó kis fotók, de nem zavart, hogy az a kopaszodó srác állandóan beállt a kilátásba ?
A többit privátban megbeszéljük.
Sziasztok!
Másfél hete jöttünk haza Nei Poriból.
Annyira jól éreztük magunkat,2 hétig voltunk ott/kb 10. alkalommal/de eddig mindig utazási irodán keresztül foglaltuk a szállást/autóval mentünk.
Augusztusban visszamegyünk,de csak kinnt keresünk apartmant.
A Filio apartmanban voltunk.Ha valakit érdekel,tudok infóval szolgálni
Aki kint lesz az elkövetkező 25 napban ,és hétfőiig jelentkezik itt a fórumon,a vendégem egy sörre,vagy egy szelet dinnyérre!
Mindenkinek jó nyaralást!
Szió BogoBea!
Tudnál segíteni Nei Poriban szállást keresni,augusztus 8-22-ig,mert a fórumot olvasva úgy tűnik te nagyon értesz ezekhez a dolgokhoz,nekünk egy 2 fős stúdió kellene,minél olcsóbban,mert nagyon durva árakat mondtak nekünk eddig!
Várom az üzeneted.Előre is köszönöm!
Noémi
Szió!
Köszi a tippet!Ezt próbáltam tegnap,de valamiért nem tudtam elküldeni tegnap a privát üzenetet!
Szerinted az reális,hogy két hétre 80 000 mondanak szállást egy főre,egyéni utazással?
Most jöttünk haza 15.-én és 43-ért voltunk busszal egy hétre.
Ezt nagyon ireálisnak találom.
Kiváncsi lennék a véleményedre?
Noémi