Koszii . Egyik kep sem csaloka,valoban ilyen jo idonk volt,kiveve amikor Potosbol atsetaltunk Limenariaba,akkor volt borus.de ezt a kepeken is lehe latni. Az ido nagyon kedvezett nekunk. Jol kifogtuk
Wucy,valóban szerencsétek volt, látod az utánatok következőknek alig jutott napsütés.
Tényleg, Nektek Potosban volt a szállásotok is. (maga a szállás szuper lehetett! ) Nem esett ki nagyon a kirándulások szempontjából? Bár ez ugye relatív, hogy Nektek mi jött be, mit akartatok látni stb...
Jutka, úgy tudom, hogy a Hotel Korinában van, de hogy azt ki használhatja, és mi módon, azt nem tudom. Ágitól kellene megkérdezned, ő lehet a legokosabb az ügyben (Ónodi Ági, a kinti idegenvezető).
A hotelt egyébként egyszerű felismerni a bejáratánál lévő zászlókról, ahogy a főváros felől jössz be Skala Potamiaba, pont útba esik.
mi megvoltunk elegedve a bazishelyunkkel. sikerult mindent megnezni amit terveztunk. viszont ha ujra Thassoson nyaralalnank, Vathihoz legkozelebb eso helyet valasztanam,mert szivem szerint minden nap ott furodtem volna.
Köszi, Messinia.
Írok nemsoká a szállásadónknak, biztosan Ő is tud segíteni. Más kérdéseim is vannak, pl. a búvárkodással kapcsolatban. Palackos merülés, oktatóval, hobbiból mert vizsgánk nincs, csak próbáltuk már és nagyon tetszett...
Szóval írok Nikosnak és majd tudatom itt, hátha mást is érdekel.
Jutka
Jutka, találtam egy ilyet, fogalmam sincs, hogy működik-e a klub, de legalább honlapjuk van. Ez Potosban van, Wucyék pont jöttek meg onnan, hátha látta, illetve tud róluk valamit.
Potosban van buvarkozpont. lattuk a Messinia altal posztolt buvarklubot. a partmenti setannyal parhuzamosan levo utcacskaban talalhato. buvarokat is lattunk Potosban. kishajoval jottek a tenger felol.