Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 303 304 305 ... 745 746 747   >
Üzenet
  Miskolciutas | #125967 Üzenet | 2010-02-14 19:26:16 |
Semmi gond.Többször voltunk a Valtoson is,és pont a vártól jöttünk lr,vagy a lépcsőkön-mi nem Aeolussal mentünk-és nem jutott eszembe,hogy szétnézzek a sziklás részen.Talán azáért,mert akkora nagy volt a part-mármint hosszú.Itt inkább csak pancsoltunk...meg az is hozzájárulhat,hogy ez volt életem első búvártalpas-szemüveges élménye,és mivel a Pison kezdtem,oda húzott a szivem...délután 3-tól árnyékban volt a nagy szikla,oda felült a fiam olvasni,az étterem 10 méter volt-magyar pincérnővel és a diszkont is közel-jégkrém Amita...
A Lichnoson voltunk ott a barlangos résznél,amiről irsz,hatalmas volt,de nekünk meg ott volt tul nagy hullámzás...ot6t nem mertem bemenni,csak a strand közepén.De az is nagyon szép,valóban.Meg az ut motorcsónakkalhát az is megér minden pénzt!
Szóval Pargara menők,mindent végigjárni!
  Riti3 | #126116 Üzenet | 2010-02-16 14:11:50 | Válasz a #125864. hsz-ra Előzmény #125864
Szia, én voltam júliusban és szeptemberben is Pargan. Júliusban olyan hőség volt, hogy reggel 9-től este 7-ig mást nem tudsz csinálni, mint a tenger parton heverészni. Napernyő nélkül nem lehet kibírni vagy béreltek vagy 6E-ért lehet venni. A tenger addig hűt amíg benne vagy, de nem hogy nem hideg, hanem langyos, persze mélyebben biztos vannak hidegebb részek. Szeptemberben már nincs akkora hőség, elviselhetőbb, de meleg van a tenger viszont ekkor sem hideg, inkább mikor kijössz belőle tovább bírod a napon.
  Riti3 | #126118 Üzenet | 2010-02-16 14:13:11 |
Sziasztok, jó régen nem voltam fenn a fórumon. Lehet már tudni valamit az idei utazási lehetőségekről Pargara? Valaki megy megy közületek májusban?
  Vpiko | #126140 Üzenet | 2010-02-16 19:43:36 | nyaralá
Szia Riti

Mi májusban megyünk újra Pargára ma foglaltuk le a Walter Travel-nél idén már másodjára utazunk velük. Tavaly is velük voltunk!
A barátaink is jönnek Ők már 9 -dik alkalommal utaznak a Walter Travelal!

Te melyik irodával utazol vagy mikor akarsz utazni?
  Asteri | #126144 Üzenet | 2010-02-16 20:37:01 |
Szia Riti!

Mi is májusban megyünk, az Apollonnal.
  Nica12 | #126172 Üzenet | 2010-02-17 14:11:15 | Válasz a #125967. hsz-ra Előzmény #125967
Sziazstok!
Miskolciutas, megnéztem a képeidet,nagyon gyönyörűek!
Én is görög fun vagyok, bár Pargán még nem jártam, idénre terveztük, de sajnos úgy néz ki, nem fog összejönni.
Az Apollon Travel is szervez idéntől utakat Pargára, mint többen is említettétek. Én már utaztam velük többször is görög szigetekre, csak ajánlani tudom őket! Nagyon korrekt,megbízható csapat!
  Gudli | #126231 Üzenet | 2010-02-18 10:01:32 |
Szia Asteri!
Akkor Ti az első fecskék között lesztek. Nagyon fogom várni a visszajelzésedet. Kiváncsi leszek a tapasztalataidra. Egyébként melyik apartmant választottátok?
  Asteri | #126356 Üzenet | 2010-02-18 21:51:02 |
Szia Gudli!

Bizony, az elsők között leszünk icon_smile.gif
A Bakas apartmanban lesz a szállásunk, de elég kevés infót találtunk róla, szinte csak annyit ami a katalógusban van.
Esetleg Ti is Pargara készültök?
2 hétre megyünk, utána szivesen írok majd a tapasztalatainkról! icon_smile.gif
  Gudli | #126361 Üzenet | 2010-02-18 22:17:22 |
Tegnap láttam az Apollon katalógusában, azóta nem hagy nyugodni a gondolat. Egyre jobban szemezünk vele. Pargáról megnéztem egy csomó képet és visszaolvastam jó néhány oldalt. Nagyon tetszik és egyre jobban. Az Apollon meg úgy is a kedvenc irodám. Ha csak egy mód van rá, velük utazom. Igy aztán ez lehet egyik lehetséges uticél.
  Asteri | #126363 Üzenet | 2010-02-18 22:44:39 |
Még mi sem jártunk itt, így mi is nagyon várjuk a nyaralást!
Eddig csak jót hallottam Pargáról és nagyon kíváncsi vagyok milyen is lesz icon_smile.gif
  Vpiko | #126380 Üzenet | 2010-02-19 09:45:19 |
Sziasztok
Mi is tavaly Pargán voltunk, a Walter Travel- al, nagyon jó volt az egész utazás, kellemes kényelmes volt a szállás az autóbusz is. Az idegenvezető is aranyos volt. Idén is májusban a Walter Travelal megyünk a barátainkkal Pargára 9 éjszakás turnusban. Mi is összehasonlítottuk az árakat az Apollon és a Walter közt de az Apollonnál 7 éjszakát kaptunk volna a 9 éjszaka áráért és ez miatt is választottuk a Walter meg már utaztunk is velük és megvoltunk elégedve. A honlapon már elég sok információ megtalálható a szállások elhelyezkedése fakultatív kirándulások stb. a katalógust jövő hétre ígérték.

Én csak ajánlani tudom a Walter Travelt nézzétek meg az ők ajánlataikat is a www.waltertravel.hu weboldalon, hátha megtetszik!

Jó pihenést és nyaralást
Üdv mindenkinek
Vpiko
  Gudli | #126382 Üzenet | 2010-02-19 10:12:26 |
Szia Vpiko!
Mivel Te már tavaly voltál, biztosan tudsz nekem segiteni. Néhány kérdésem lenne. Milyen hosszú volt az út? Hány óra alatt ért oda a busz? Mennyire gyorsan mélyül a tenger, természetesen a strand-résznél gondolom? Mennyire van éjszakai élet? Van-e nyüzsgő központja? Piac szokott-e lenni, legalább heti egy alkalommal? Nos hirtelen ennyi. Ha valami eszembe jut még, kérdezek. Előre is köszi a segitséget4
  Adrikanemeth | #126384 Üzenet | 2010-02-19 10:34:39 |
Szia Jutka!
Este írok iwiw-re!icon_smile.gif Nagyon felkeltetted az érdeklődésem Parga iránt!icon_smile.gificon_smile.gif Nem találok szavakat. Már mások is ajánlgatták, de mikor este olvastam a leveled, úgy voltam jobban megnézem. És....pont ilyet kerestünk!!!icon_smile.gif De jó lenne tudni mennyi a buszút, mert, ha nagyon húzós, a férjem nem biztos, hogy bevállalja.icon_sad.gificon_sad.gif
Nincs fent a Walternál az árlista:( Valaki tudna nekem a katalógusukból július végi, augusztus eleji árat írni???Nagyon örülnék neki. Mert, ha nagyon drága, akkor másban kell tovább gondolkodni.icon_sad.gif
  Lililuca | #126385 Üzenet | 2010-02-19 10:43:31 |
Az árlista fent van...
Ha felmész az oldalukra akkor nem menj rá a Párgára ha nem egyből a nyitó oldalon van a velencei karnevál mellett...
Remélem megtalálod
  Adrikanemeth | #126406 Üzenet | 2010-02-21 08:26:47 |
Köszi! Megnéztem a Walter lapját és hmmm nagyon jók az árak!icon_smile.gif
Péntek óta Parga lázban égünk a férjemmel. Többen ajánlották már, de a férjemmel meg voltunk győződve, hogy nagyon drága hely és láss csodát, mégsem az.
Most azon tanakodunk, hogy az Apollon 7 éjszakására, vagy a Walter travel 9 éjszakására fizessünk-e be. Gondolom a 9 éjszaka is rövid.icon_smile.gificon_smile.gif
Többen utaztatok már a Walterral, -tudom , hogy ez nem az utazási iroda topic-, kíváncsi lennék rájuk, mert mi még nem sokat hallottunk róluk. Igazából a pargai buszútjukra és megbízhatóságukra gondolok.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 303 304 305 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu