Jelentem, megérkeztünk a kéthetes nászútról, amit nagyrész Dél-Krétán, felerészben pedig Gavdoson töltöttünk. Gavdos csodálatos sziget, tökéletes annak, ankiek nem kell más, csak napfény, homok, langyos víz, napsütés és nyugalom, na meg jó görög ételek!
Tervezem, hogy fényképes beszámolót is felteszek az oldalra, ha érdekel benneteket.
Szia,kedves Relax!
Örülök,hogy tetszett Makri-Korali,mi is nagyon jól éreztük magunkat tavaly ott és azzal is egyetértek,hogy a viz szuper volt,mindenféle szempontból!
Szia Zsebkuty(i)
Igen, nagyon tetszett Makri és a Korali is. Csak azt nem értem, hogy most miért nem ott vagyunk?!?
Megnéztem most mégegyszer a fotóalbumodat (mert így már más szemmel nézem, mint utazás előtt ) és képzeld, ugyanabban a szobában laktunk, ahol Ti tavaly Ez a 3-as szoba, stimmel?
Szia,kedves Relax!
Megvallom neked,már gőzöm nincs,hogy hanyas volt a szoba,de ha úgy látszik a kilátás,amiben nektek is részetek volt,akkor a 3-as.
Érdekes,Zantén voltunk,de nem hasonlitgattuk a két szigetet,mint ahogy elsőre hittem.Mindegyik más,mindegyik gyönyörű és mindegyik Görögország!IMÁDJUK mindet!!!
Még meg kell írni, nagyon sok minden történt. Már félig készen van, de pár nap még hiányzik. Képeket is teszek majd fel, azok már nagyrészt ki vannak válogatva (18010 készült... )
Annyi biztos, hogy Gavdost nagyon nem bántuk meg. Soha életemben nem voltam még ennyire gyönyörű, tiszta, érintetlen és üres tengerparton, ilyen lassan mélyülő, langyos vízben, mint ott.
Kétszer egymás után próbáltam feltölteni a képeket, hogy legalább az legyen már nézhető. Miután mindet föltötlöttem (megfelelő méret, vagy 60 kép), rákattintottam a Kész gombra. és semmi. Az ablak eltűnt, az albumomat nem listázza ki a rendszer. Mit kellene másképp csinálnom?
Erre most kaptam egy e-mailt, hogy mégis elkészítette az albumomat. De az összes kép alatt ez van: nincs feliratozva. És sehogyse tudom feliratozni. Nem vagyok általában ennyire gáz internet-téren... Sehol se találom azokat a bizonyos nagy képeket, amiket állítólag lehetne feliratozni.
Menj csak bele a fotóalbumodba, már készen van, az előbb néztem meg. Nagyon aranyosak vagytok, és látszik, hogy nagyon jól sikerült a nyaralás!
Ha belekattintasz, akkor először a kis képek fognak megjelenni, utána rákattintasz pl. az elsőre, a medencés képre, és akkor előjön nagyban.
A nagy kép alatt látsz egy üres csíkot, a csík előtt az van, hogy "beírás", a csík mögött pedig az, hogy "törlés". Na ide, ebbe a csíkba írd bele a képnek a címét! Utána nyomd meg a beírást, és látni fogod, hogy egyből odakerül a kép alá a szöveg. Ha kész vagy az elsővel, akkor mehetsz a következő képre és így tovább. Kíváncsian várom az aláírásokat!!