Enter | #126413 | 2010-02-21 09:38:28 | Válasz a #126406. hsz-ra
Szia Adrikanemeth!
Mi tavaly is velük utaztunk Pargára,és nem volt velük semmi gond. Az utazás gyorsan eltelt,a határokon gyorsan át tudtunk menni.Állítólag azért indulnak korábban,hogy a határon az elsők között legyen a buszuk,és a pihenőknél sem legyen nagy torlódás.A szállásaik mind Parga belvárosában van,és a Christina apartman szerintem első osztályú .Az idén megint oda megyünk,hisz tényleg kevés az az idő,amit ott eltöltöttünk,mert a fakultatív programokra nem nagyon maradt időnk.
Megpróbálok a kérdéseidre sorban válaszolni,
Reggel 8 órakor indultunk Bp -ről a Planetárium melletti parkolóból! Kedves fogadtatás várt minket a autobuszveztők és az iroda munkatársa várt az autóbusznál bepakolást követően indultunk, köszöntöttek és elmondták a legfontosabb infokat az utazással kapcsolatban 22 óra alatt értünk oda Pargára kb. reggel 9 -óra lehetett. Az utazás nagyon jól telt az autóbuszvezetők szuperek voltak míndig tudtuk hol járunk előre voltunk informálva, az autóbusz is kénylmes volt, WC, Büfé, -stb. A határokon alig vártunk, kellemesen telt az utazás . Megérkezéskor már várt minket a Walter Travel helyi munkatársa aki a szállásokat elosztotta. Mi a Vasiliki házban laktunk, nagyon jó az apartman teljesen bent van a városban és közel volt hozzánk minden, bolt éttermek, a helyi Walter iroda is, de ahogy hallottuk az utas társaktól is Ők is nagyon jó apartmanokban voltak.
A megérkezésünk napján az idegenvezető elvitt minket egy sétára, ahol megmutatott mindent, helyi Walter iroda, orvos, éttermek olcsóbb boltok, stb meg elmondta milyen kirándulásokra tudunk menni a nyaralás idelye alatt. A tengerpart az változatos a Valtos - szerintünk a legjobb lassan mélyül, és homokos, Vannak még más standok a Városi a Krionéri a Piso Kionéri azok a strandok is nagyon hangulatosak, lehet bérelni nyugágyat is de nem kötelező! Az éjszakai élet is nagyon jó voltunk többször bulizni ill. vannak a tengerparton végig bárok, ahol nem nagyon drágán tudsz koktélt inni. Kimondott piac nincs, de kb 1 - 1, 5km hosszú bazársor van ahol lehet vásárolni és nézelődni. Én Pargát csak ajánlani tudom, ill a Walter Travel is mert utaztam már életemben több utazási irodával de ilyen figyelmesen még egy iroda sem figyelt az utasaira mint Ők van összehasonlítási alapom, a bárataink ajánlották Őket és nem bántuk meg, hogy Őket választottuk, szerintem nézd meg az ajánlataikat. Remélem tudtam segíteni a véleményemmel, de több kérdésed is van, akkor szívesen válaszolok! Üdv vpiko
Látom te is gondolkozol Pargára történő utazással, hát én csak ajánlani tudom neked azt a helyet, MERT csúcs szuper mi idén másodszor utazunk Pargára és a Walter Travelal!
Sziasztok!
Péntekig Thassos volt a nyerő, de azóta már Parga a célpont!
Jutka/Gudli/ , H. Apci és Miskolciutas írta, hogy Parga csodálatos hely, így felkeltette az érdeklődésünket. Megnéztük a fotóalbumokat és ....
Két irodát néztünk az Apollont és a Waltert. Az előbbit ismerjük, velük többször utaztunk, csak jókat tudok mondani róla, az utóbbiról pedig...hát, sokan írtak sokfélét, lásd utazási irodák. Az ember úgy van vele, hogy nem tudja most kinek is van igaza. Az Apollonnál a törzsutas kedvezménnyel csökkentett ár nincs 60 ezer forint, a Walternál is csak 66900.- a 9 éjszakás turnus. Szóval mindegyik nagyon jó, pont a mi pénztárcánknak megfelelő.
Szia Vpiko!
Köszönöm a válaszod! Nagyon jól hangzik. Erősen elgondolkodtatott bennünket. Eddig mi is jobbára az Apollonnal utaztunk, a Waltert nem ismerjük, de csupa jókat olvasok róluk. A férjemnél sokat nyom a latba a + 2 éjszaka. Nagyon-nagyon csábit bennünket a dolog!
Nem reklám és nem is tudom hogy ki mit szól hozájuk de az Aelous -nak is vannak jó helyeik és nagyon jó árban söt ők 11-15éjszakás utjaik vannak és abban az árban mint a másik kettöt irjátok
Tavaly Walter volt idén az árakal küzdök
Aelous tényleg olcsó és mégegyszer no reklám
Tényleg nem reklám, de én is néztem idén a Aeolust, de nagyon rossz véleményeket hallottam a kollégáimtól róluk ők tavaly mentek velük, Sartiba és katasztrófa volt az utazás, szlovák utasokkal mentek 12 magyar utas volt a csoportban ill. szlovákok voltak a sofőrök és szlovák nyelven nézték a DVD-t.
Kicsit szervezetlen volt az utazás is mert Szegeden 3 utast ott hagytak mert nem fért fel a buszra, Tudod nem minden az ár, de szerintem a Walternak is jó árai vannak idén is! NEM ?????
Tényleg nem reklám, de én is néztem idén a Aeolust, de nagyon rossz véleményeket hallottam a kollégáimtól róluk ők tavaly mentek velük, Sartiba és katasztrófa volt az utazás, szlovák utasokkal mentek 12 magyar utas volt a csoportban ill. szlovákok voltak a sofőrök és szlovák nyelven nézték a DVD-t.
Kicsit szervezetlen volt az utazás is mert Szegeden 3 utast ott hagytak mert nem fért fel a buszra, Tudod nem minden az ár, de szerintem a Walternak is jó árai vannak idén is! NEM ?????
Üdv Vpiko
De melyik Walternek mert már kettö van én a tavalyival voltam Sartin
Én nagyon várom az igazit azaz szolnoki irodát
Ő velük szeretnék Pargara menni de majd meglátjuk mi lesz
Két Walter egy csárdában nem fér meg
...Tudod nem minden az ár, de szerintem a Walternak is jó árai vannak idén is! NEM ?????...
OFF
Megint én leszek a "feketeseggű"... Tudtam, hogy nem állod meg szó nélkül... Abba kellene hagyjátok, mert már nagyon kilóg a lóláb! Vettem a fáradtságot és végigolvastam az összes hozzászólásod - és "enter"-ét is - a tavalyi belépésetek óta. Csak és kizárólag a Walter fényezésével foglalkoztok az összes hozzászólásotokban, s ez már minimum gyanús, s undorító is. Semmi bajom az irodával, s ez remélem sokak érdekében, hogy így is marad... ON
Kicsit elég durvának tartom amit írtál rólam igen meg vagyok elégedve az irodával mert jól szervezik az utakat!
Ha már valaki meg van elégedve egy irodával akkor már gyanús, képzeld el én is olvastam az utazási iroda topicot!
De leírhatom a véleményemet az Ibuszról is meg a többi irodáról is akivel utaztunk!
Csak kicsit felháborít a dolog, hogy Fikázol
Képzeld én is megnézem te kikről mit írtál és akkor én is véleményezek
Sziasztok! Pargát csak ajánlani tudom mindenkinek! Mi az Aeolussal voltunk 2007-ben akkor csak ők utaztattak ide. Neküni semmi gondunk nem volt az utazással és a szállással kapcsolatban. Igaz az idegegenvezető nulla volt de mi mindíg fekészülünk nemszorulunk rájuk. Tavaly a Walter travellel voltun Sartin 11éjszakát velük is maximálissan megvoltunk elégedve velük. Az utazási irodákkal kapcsolatba is fellehet készülni és mérlegelve lehet dönteni.Eddig mindíg találkoztunk olyan utasokkal akiknek teljesen mindegy ,hogy mi van csak a rosszat keresik midenben a rosszat látják. De pargát ne hagyjátok ki mert tényleg szép! Sziasztok Erika
Bocs, hogy írok nem tudom hogy te hogy vagy ezzel, valaki leírja a véleményét arról az irodáról akivel meg van elégedve és már meg van vádolva úgy látom te is megvoltál a Walter travelal elégedve, Nem tudom mi a véleményed at irodáról pontosan!
Szia! Pont azt írtam, hogy mind a két irodával megvoltam elégedve. Az utolsó mondatodat nem értem? Amúgy én nem érzem támadásnak a hozzászólásod! Szia Erika