Sziasztok!
Nagyon tetszenek a Lefkadai képek,jövőre oda szeretnénk menni,de nem tudom ,hogy milyen utazási iroda szervez oda buszos utat!? Azt szeretném kérdezni,hogy tud nekem ebben segíteni valaki? Debrecenhez lakunk közel!
Előre is köszönöm a segítséget!
Mediterraneo | #195040 | 2012-09-02 19:33:16 | Válasz a #195024. hsz-ra
Grand tours, és ha visszaolvasol, akkor megtalálod az id.vez., azaz Marcsi hozzászólásait is!
Szia!
A Grand Tours-nál nincs Lefkada most utaztunk velük,230-ig olvastam vissza Marcsit kerestem de nem találtam! De azért köszi a segítséget!
Mediterraneo | #195050 | 2012-09-02 20:31:17 | Válasz a #195048. hsz-ra
Igen, közben rájöttem, hogy tévútra vezettelek - nem akarattal történt, a Grand Kefaloniára szervez buszos utat. Bocsi!
És köszi Gudlinak a helyes infókat!
Medit elriasztottuk a Kafallonia topikban, ezért biztos még ott járt az esze
Néha én is összekeverem, hol járok éppen.
Szóval a lényeg: a megoldás az Apollon Travel. Nekem az Aeolus drágábbnak tűnik, a 10-11 napja annyi, mint az Apollonnál a 2 hét. Legalábbis tavaly az előszezonnál ezt tapasztaltam.
kónyu!
Köszi a segítséget,megnéztem az irodát tényleg jó kis ajánlatai vannak ,csak a z a"gond",hogy Pesti iroda és nem azon az útvonalon közlekedik ahol mi lakunk! De lehet ,hogy ez még megoldható,talán! De azért köszönöm!
kónyu!
Köszi a segítséget,megnéztem az irodát tényleg jó kis ajánlatai vannak ,csak a z a"gond",hogy Pesti iroda és nem azon az útvonalon közlekedik ahol mi lakunk! De lehet ,hogy ez még megoldható,talán! De azért köszönöm!
jelentem.gyönyörű volt.és a Fantasticot csak ajánlani tudom.egy csoda volt.kedvenc partunk Megali Petra volt.Kedvenc éttermünk pedig Exanthia faluban a panorámás étterem.