Örülök, hogy sikerült lefoglalnotok az utazást. Mostmár csak tényleg a szerencsében kell bíznunk. hogy oda utazunk ahová szeretnénk. Ti mit zártatok ki?
Örülök, hogy sikerült lefoglalnotok az utazást. Mostmár csak tényleg a szerencsében kell bíznunk. hogy oda utazunk ahová szeretnénk. Ti mit zártatok ki?
Szia Borostyan37!
Mi Korfu és Zakynthost zártuk ki. Rodoszra szeretnénk nagyon menni, remélem a fortuna ezt is dobja. Számolom a napokat, de még nagyon sok van hátra.
Érdemes még várni az utazás foglalásával? Pl várni a last minute utakra...
Ki mit gondol erről?
Üdv:
István
-törölt nick 12762 | #157060 | 2011-02-24 12:10:51 | Válasz a #157055. hsz-ra
szerinted a last minute (ami lehet repülős, buszos, autós is...) olcsóbb lesz mint az előfoglalási kedvezményekkel csökkentett ár? Most te választasz járművet, apartmant közel annyiért mint a last minute-ban
Mi 2 éve voltunk last minute-on júliusban 55000 volt egyénileg 2 főre . Most júniusban 2 hétre megyünk 64000 be került persze az előfoglalási kedvezmény benne van !
Szerintem, ha több lehetséges uticélod van, akkor lehet hogy érdemes várni, ha viszont konkrét célod van ráadásul főszezonban, akkor nem, mert még le is maradhatsz.
Mi jártunk már úgy, hogy előre nem tudtuk a szabi pontos idejét, és az utolsó munkanapunkon néztünk szét, hátha akad valami. Aug. 19.-én foglaltuk az utat, 21.-én volt az indulás. Sovány malac vágtában intéztünk mindent, ráadásul 20.-án minden zárva van, néhány óránk volt az összes tennivaló elintézésére, de amennyire spontán volt, annyira klassz volt a nyaralás. Így voltunk mi Korfun. Ja, és olcsóbban, mint azok akik félévvel hamarabb befizették.
Csak akkor érdemes last minute-re várni, ha nem ragaszkodsz egy uticélhoz. Mi az utóbbi időben migdig last minute, buszos uttal voltunk. Valamennyi alkalommal 20 ezer alatt megúsztuk. Igaz június 1-2-3. hetéről beszélek ill. augusztus utolsó hete. Mindig nagyon-nagyon jól sült el. A lehető legjobb szállást kaptuk.
A "cirkuszok" miatt most felértékelődnek a déli uticélok spanyol,görög stb.és drágábbak lesznek,ez jőtt le a hirekből tegnap.Igy aztán valóban nem tudni ,hogy jobb most befizetni,vagy várni.?Azok az irodák akik az" olcsó" pl.tunéziai utakra vannak beállva,mit csinálnak?Azért régebben nem volt ennyi bizonytalanság,és akkor még ott van a csőd.Szinte minden évben hallani,egy-egy iroda csődjéről.l