Átpasszolhatnál nekem egyet...vagy elmehetnék sétálni én is hajnalban, aztán lehet találok egy komplett könnyûbúvár szerkót....
Nekem egy pár vatrahopedila-m (békatalpam van) meg pipát szoktam csórni a hajóról meg szemcsit (persze õk nem gagyit használnak, mint én). De párat már elraktam jó biztos helyre, le a tenger fenekére, ezért le lettem tiltva az ottani felszerelésekrõl. Lehet külön szemcsit is meg pipát is venni a Lidlben, de sztem így jobban megéri....
Énnekem tavalyelõtt az volt a dilim hogy keresek tengeri csillagot és hazahozom. Egész idõ alatt nem találtam. A fentebb említett kagylós helyen aztán ráleltem egyre. Azon egy tarisznyarák falatozott. Meg is ette már 2 karját. De elhoztam a csillagot, megküzdöttem a rákkal, és majd befotózom. Kicsit gagyi, meg sánta szegény csillag, de az enyém, én kutattam, kerestem. Nem olyan mintha vettem volna.
Ha megígéritek hogy nem röhögitek halálra magatokat a különbejáratú, saját csillagomon, akkor estére hazamegyek és befotózom.
csak akkor Csöpp, ha megvárná...Elúszik a kis hamis... Én komolyan már évek óta próbálkozom, égetem magam miatta, elszánt vagyok, ezek meg csak az ellenkezõ irányba úsznak folyton.
Huhh, most jó hogy elolvastam mit irt pöpi !!!!
Majdnem elkezdtem leirni, hogy a turista gyerekek akik szétbénázzák magukat vízalatt azok hagyják el a szemcsit. de úgylátom más is.
uhh ezt elküldtem
Én már most nevetek, bocsi.
Ha kijössz esküszöm adok neked egy komplett csillagot.
Én egyszer egy kis csikóhalnak örültem meg nagyon, olyanra is ritkán akad az ember.
Jowissa!
Nekem is egy kicsit hiányos csillagom van..de számomra is nagyon kedves..õt is egy rák ette..le is fényképezem a kis gyüjteményem egy részét és fel teszem..van benne tengericsikó is
Nem hiszem, hogy az én cuccaimat találtad meg, nem Paralián szórom el õket. Könyörögnének a boltosok, hogy hagyjam abba, mert már mindenkinek lenne 1-2 a partról, és nem menne neki az üzlet. Az az igazi, mikor a mély vízben hagyod el, látod hogy egyre sûllyed, távolodik lefelé, de hiába, te már nem érheted utol. Aztán legyen merszed felmenni a felszínre és közölni: Drágám, azt hiszem kéne venni még egy szemüveget....